çünkü mertimden ayrılmak zorundayım
niye ki
ndn anlat hmn lütfen ayrılık yok olmz
psikopatın biri yüzünden eğer ben ondan ayrılmazsam onu öldürücekyağpıcağnı da biliyorum çünkü beni kaçırmıştı ve gözümün önünde birini öldürdü hapse girdi ama çıkmış artık ilk işi de beni bulmak oldu terminale beraber gidip ondan ayrılıcam çok zor durumdayım kimseye anlatamıyorum içim içimi yiyo nasıl yaparım nasıl ayrılırım
tam türk sineması .ne kız bu nerden buldun böyle adamı.seni nasıl kaçırmıştı ay hiç bir şey anlamadım ben ya:44:
okula giderken kaçırdı 3 gün sonra polisler buldu bizi elimi ayağmı bağladı neler çektim bi ben bi allah biliyo yanındaki adam bana acıdı yardım etti diye onu öldürdü psikolojik tedavi gördüm sonra..mertim hep benim yanımdaydı şimdi onunla nişanlandığmı duyunca beni tehdit ediyo kabuslarım yine başladı yine kaçırır korkusuyla evden çıkamıyorum ama gece evin önüne geliyo rahat uyku uyuyamıyorumailemde ççok korkuyo onlarıda üzmek istemiyorum kendim hallederim diyorum ama bilmiyorum napıcam
pislikk midir nedir ya.polise haber ver.hem adam öldürdü hem ne çabuk çıktı hapisten ? senin okulu bitrdiğin taş çatlasın 3 -4 sene olsun :44:
2 sene oldu nerdeyse bende buna şaşıyorum ya babam çıkmaz kolay kolay diyodupolise haber verirsem babamlar duyar onlarda korkar onların neler yaşadığnı biliyorum korkuyla yaşamak çok zor bunu onlara yapamam
2 sene oldu nerdeyse bende buna şaşıyorum ya babam çıkmaz kolay kolay diyodupolise haber verirsem babamlar duyar onlarda korkar onların neler yaşadığnı biliyorum korkuyla yaşamak çok zor bunu onlara yapamam
superisii yapacağın en doğru şey tabii ki de polise gitmek. başka hiçbir söze ve tavsiyeye gerek yok. ha yapmazsan da sen bilirsin. çok sinirlendim doğrusu. kötüye fırsat vermektir bu, suça teşvik etmektir. mertten ayrılıp onunla da birlikte olmucana göre sevdiğinden ayrılman çok mantıksız geldi bana. sakinleş, ailene anlat ve en kısa sürede polise gidin. daha önce de kaçırdığı için size bir koruma bile vereceklerdir. üstelik adam öldürmeden de yatmış. çok ciddi bir durum. aileden gizleyerek, nişanlıdan ayrılarak, gelip forumlarda anlatarak, ağlayarak çözülecek bir olay değil.
en ii kaynana ölü kaynana
Hayırdır canım niye öyle söyledin
saçma sapan bi nişanlım hiç böle kelimeyi kullanmamama rağmen sölemedn edemicm salak bi kaynanam gıcık bi kayınpederim mal bi görümcem var
en ii kaynana ölü kaynana
saçma sapan bi nişanlım hiç böle kelimeyi kullanmamama rağmen sölemedn edemicm salak bi kaynanam gıcık bi kayınpederim mal bi görümcem var
Ne yaptılar da seni bu kadar bunaltılar canım
ztn ilk istemeden öncede anneler tanışsın die bize geldklerinde belli ettiler kndilerinide işteamannnn bu nişanlı 3. bayramım hepsinde bayramlık sorunu şmdi yine sorun anlatmk çk uzun sürer bu bayramdada olan olayları konu başlığı bayramlık işte sadaka verir gbi yapıolar deli oluorm
görümcem ii arada oda kaynıo şuan ama oda tawırmı yapıodr nedir yne sorun oldu bzde bayramlık geçen bayram tulum almışlardı bna bu bayramda diolar kızım ayakkabıya ihtiyacın varsa ayakkabı çntaya ihtiyacın varsa çnta ddiler sinir oldm bnm anam bbm var hpsini alıo sn oğlunun eksiklğni hissettirmemek içn alıolar ne alcklarsa bisürü şey işte bnde erkana söledm söle arayı bul bn hç bşi istemiorm die erkan bna tmm ddi snra evelsi gün saf değiştirdi sn tavırmı yapıosn aileme die tmm alcm bşiler ddm sıkıntı çıkmasn die dün görümcemi aradım bakalım beraber abla die tmm işten çıkınca arıcm ddi aramadı noluo be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?