92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kız sen daha ne istiyorsun alıyorlar işte.bayramda geline adettir bir şeyler almak.niye kızdın bukadar..görümcenede ara sor abla aramadın beni bir şey mi oldu de,bakayım ne diyecek.

kız almıolar işte sorun o ztn eh hdi ucundan al bari diolar ben sna şu kdr söliim onlar istemedn önce tanışmaya geldklerinde bile eli boş geldiler bz bile bu yaşta arkadaşımıza ne bilim komşumuza gttkmi bi kola alıp gdiorz dmi ilk defa gttğin bi yer hemde gelin görmeye gttiğin bi ev düşün artk aslında bu insanlar canı gönülden geline byrmlık alırmı e gt bi ayakkabını al bari ddiler

BEN Tammen farklı algılamışım.ne istrsin diye sorsaalardı iyiydi.erkana ne dersin.bilmiyor mu ailesinin huyunu hm tabiki eli boş gidilmez.annem hala gelinlere giderken bile doldurur poşetleri

BEN Tammen farklı algılamışım.ne istrsin diye sorsaalardı iyiydi.erkana ne dersin.bilmiyor mu ailesinin huyunu hm tabiki eli boş gidilmez.annem hala gelinlere giderken bile doldurur poşetleri

erkan ailesinin huyunu bilio ama bildğn yön değiştirdi içimde barutlar patlıo ama sakin kalmaya çalışıorm ama gel bide bna sor nişandan önce derdm ne o öle bayramlk almalar falan saçma derdm dert eden arklarıma ama öle olmuomuş gerçktn insan özeniomuş canı çekiomş çk sinirliyim bn çk gergnm çk tiksiniorm hepsinden erkanda dahil ama hç bşi diemiorm kmseye allahımmmmmmm aklıma mukayyet ol

sakin ol kuuzm ya değiştiremeyeceğin şeyler için kahretme kendini.bırak öyleyse öyle kalsın.ne çoğalır ne azalırsın aldıklarınla ya da almadıklarınla

gözdem sakin ol kuzum ya. senin için sorun alıp almamaları değil biliyorum. insan değerli olduğunu, değer verildiğini, düşünüldüğünü hissetmek istiyor sadece. yoksa kimse kimsenin sadaka gibi hediye almasına gerek yok. herkes ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda. bir çanta bir ayakkabı da eksik oluverir; ama sorun bu değil ve asla onlar bunu sorun etmediğini anlamaz, anlamak istemez. çünkü işine öyle gelir. bu yüzden sen canını hiç sıkma

ben de mehmetle tartıştım dün hala bir soğukluk var. bugün çarşıya çıktı; ama ben görüşmek istemedim. ailenle görüş dedim. az önce açtım faceyi selam yazdım mehmete çevrimiçiydi. ben yazdıktan sonra çıktı ya da sadece sohbeti kapattı. aradım meşgule aldı. şimdi de çalıyor ama bakmıyor :105:

buraya yazarım eres bende.. dediğin gibi pembe çeyiz topiği asker topiği olmasın :=)

hoş geldin canım.ALLAH kavuştursun öncelikle.ne güzel kısa dönem yapıyormuş ne kaldıki ocağa.biiz yarıladık bir okadar daha var nerede asker ?

nilü erres saolun desteğinizi içn kaynanayla iş çıkışı buluşcz işte bakcz bişiler bi bluz alcm tmmdır işte aramzda yeni arkadaşlar var hg dyyg

facemi kapattım. mehmete bir sürü dil döktüm. hiçbirine cevap vermedi. ben de çıkıyorum hayatından hoşça kal yazdım dondurdum hesabımı

nilü erres saolun desteğinizi içn kaynanayla iş çıkışı buluşcz işte bakcz bişiler bi bluz alcm tmmdır işte aramzda yeni arkadaşlar var hg dyyg

estağfirullah şekerimmm sıkıntı yapma.ayrıca alabildiğini al kızz ,elini korkak alıştırmaa

telefonumu da kapattım

kız karıştı ortalık 2dk de noldu baştan anlat hdi:44:
estağfirullah şekerimmm sıkıntı yapma.ayrıca alabildiğini al kızz ,elini korkak alıştırmaa

doru diosn aslında gidip ataköy veya hotiçten ayakkabı çanta mangodan güzel bi pantul bluz bide suwenden iç çamaşırı çorap bunları düzmek lazım mustahak doru ddin

HEPİMİZ yaşadık şuan yaşadıklarını bak şuan hala devam ediyoruz hayatımıza hayatta devam ediyor olması gerektiği yerden.önce sakin ol,mehmetin gönlünü al,senin bunalımın onuda bunaltıyor.sabret ve bekle senin yaşadığın durumu ben 3 yıl yaşadım dile kolay,istediğim bir şeyi alamıyordum gücü yokmuydu ailemin vardı aama utanıyrdum,RABBİM doğru zamanı bu dedi ve şimdi çalıyorm.oyüzden senden sabret.kendinide mehmetide üzme.mehmetn suan sana cok ihtiyacı var ve sen kendi sorunların yüzünden mehmeti itiyorsun ve üzüyrsun.silkelen biraz illa öğretmenlik olcak die sart yok.dershanelere basvur ne bileym başka iişleri deene.oturmakla olmuyor nilü,insana miskinlik çökyor hep geri diyorsnn hep...

aynennnn aldır kız n geliyosa eline aldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…