kız sen daha ne istiyorsun alıyorlar işte.bayramda geline adettir bir şeyler almak.niye kızdın bukadar..görümcenede ara sor abla aramadın beni bir şey mi oldu de,bakayım ne diyecek.
kız almıolar işte sorun o ztn eh hdi ucundan al bari diolar ben sna şu kdr söliim onlar istemedn önce tanışmaya geldklerinde bile eli boş geldiler bz bile bu yaşta arkadaşımıza ne bilim komşumuza gttkmi bi kola alıp gdiorz dmi ilk defa gttğin bi yer hemde gelin görmeye gttiğin bi ev düşün artk aslında bu insanlar canı gönülden geline byrmlık alırmı e gt bi ayakkabını al bari ddiler
BEN Tammen farklı algılamışım.ne istrsin diye sorsaalardı iyiydi.erkana ne dersin.bilmiyor mu ailesinin huyunuhm tabiki eli boş gidilmez.annem hala gelinlere giderken bile doldurur poşetleri
erkan ailesinin huyunu bilio ama bildğn yön değiştirdi içimde barutlar patlıo ama sakin kalmaya çalışıorm ama gel bide bna sornişandan önce derdm ne o öle bayramlk almalar falan saçma derdm dert eden arklarıma ama öle olmuomuş gerçktn insan özeniomuş canı çekiomş çk sinirliyim bn çk gergnm çk tiksiniorm hepsinden erkanda dahil ama hç bşi diemiorm kmseye allahımmmmmmm aklıma mukayyet ol
buraya yazarım eres bende.. dediğin gibi pembe çeyiz topiği asker topiği olmasın :=)
hoş geldin canım.ALLAH kavuştursun öncelikle.ne güzel kısa dönem yapıyormuş ne kaldıki ocağa.biiz yarıladık bir okadar daha var nerede asker ?
benimkide Ankara Etimesgutta
güvercinlikte canım.. bayramın 3. günü yanına gidiyorum bende görmeye..
nilü erres saolun desteğinizi içn kaynanayla iş çıkışı buluşcz işte bakcz bişiler bi bluz alcm tmmdır iştearamzda yeni arkadaşlar var hg dyyg
facemi kapattım. mehmete bir sürü dil döktüm. hiçbirine cevap vermedi. ben de çıkıyorum hayatından hoşça kal yazdım dondurdum hesabımı
telefonumu da kapattım
noluyorrrrr
telefonumu da kapattım
estağfirullah şekerimmm sıkıntı yapma.ayrıca alabildiğini al kızz ,elini korkak alıştırmaa
çok kötüyüm, çok mutsuzum. hiçbir işe yaramıyorum. sürekli evdeyim işim yok bir sürü borcum var. mehmet de değer vermiyor artık bana her işi elime yüzüme bulaştırıyorumartık sevmiyor beni
kız karıştı ortalık 2dk de noldu baştan anlat hdi:44:
doru diosn aslında gidip ataköy veya hotiçten ayakkabı çanta mangodan güzel bi pantul bluz bide suwenden iç çamaşırı çorap bunları düzmek lazım mustahak doru ddin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?