92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bncde anlamlı sekerim sen bakma erkana, sürprz yap ona
ensenizee brkodd muu:44: iyi düsünun:44: orjnal bulmadım pek bunu

Son düzenleme:
bncde anlamlı sekerim sen bakma erkana, sürprz yap ona
ensenizee brkodd muu:44: iyi düsünun:44: orjnal bulmadım pek bunu

anam onsuz gdip yaptırırsam kıyameti koparır hani beraber yaptırcktk die hiddetinden korkarım yaptıramm bncede pek orjin diil bide sol göğse imzalarımz dio oda orjin bnce ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün ,ne zaman çıkmayı düşünüyorsun işten dedi,birazdan çıkıcam dedim.o an nekadar heyecanlandım acaba süpriz yaptıda geldi mi diye ,yürecğim pır pır attı ama nerdeee gelecekk ...

dün ,ne zaman çıkmayı düşünüyorsun işten dedi,birazdan çıkıcam dedim.o an nekadar heyecanlandım acaba süpriz yaptıda geldi mi diye ,yürecğim pır pır attı ama nerdeee gelecekk ...

ahhh ahhh umut işte ne güzel olurmuş ama süpriz yapck haller yk işte düşünsene işten bi çıkcksn karşı kaldırımda

ahhh ahhh umut işte ne güzel olurmuş ama süpriz yapck haller yk işte düşünsene işten bi çıkcksn karşı kaldırımda

ahh ahhh.içim özledii,yüreğim özledi,ayak parmaklarımdan saçımın teline kadar özledim,özledim işte ...

kayınpederm surprız yaptı bayramda benı marasa aılemın yanına goturecek.. ama ne.. içimden gelmiyo bile.. yazın gıttıgımde artık kocamla gelırım demıstım sımdı yıne onsuz gıdecek olmak cok uzuyor beni.. nefessizim... gecermi bu 6 ay? 9 ay gecmis 6 ay da gecer dıyorlar.. ben o 9 ayı nasıl gecırdım 8 aydır yuzunu gormedım.. oooffff ıcım daralıyor

ALLAH büyük ...

cok mu sıkıntılı bı msjdı ozur dılerım sabah sabah can sıktım sanırım.. ama ruh halım karısık.. afedersınız tekrar kızlar.. hakkımızda hayırlısı Allah kerım.. hanı sarkıda dıyor yaa su kısı gecırsek soz daha guzelız bahardaaa.........

ahh ahhh.içim özledii,yüreğim özledi,ayak parmaklarımdan saçımın teline kadar özledim,özledim işte ...

bnide çk boğmaya başladı bu hasret bitmio yaaa ne askerlkmiş bitmio bide alışkınz biz dayanırız yıpranmadan diodk ama okdr çk yıpranmşzki okuldu işti edrkn ayrı ayrı olmk germş bzi tiksindirmiş dayanck güç kalmamş meğer şmdi bide geldğnde yine dışarda olursa iş için evlenene kdr nası dayanıırz bilmiorm çk gözümde büyüo ztn şu 7ay

anam onsuz gdip yaptırırsam kıyameti koparır hani beraber yaptırcktk die hiddetinden korkarım yaptıramm bncede pek orjin diil bide sol göğse imzalarımz dio oda orjin bnce ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr

tabii canım birlikte yaptrın git yat kızzz, boswer çalışmaa alcak adam baksın

özür dilencek birşey yok .halimiz farklı değil birbirimizden

off offff ,bazen sıkıştrııyor işte

kızz gözdooşş 92/3 lerden kızın sewglisi nasıl sürpriz yapmış amaa
koptm sabah sabah yaa hey allahım...
acıdım kızaa

bnde çk üzüldüm kız için ama ordada yazdm okuyunca bi güldüm önce süprizi oraya kdr getirmşsn işte dha ne bozuosn git kapısına dayanda manası olsun dmi

bnde çk üzüldüm kız için ama ordada yazdm okuyunca bi güldüm önce süprizi oraya kdr getirmşsn işte dha ne bozuosn git kapısına dayanda manası olsun dmi

okudum yazdgnı okudum snada güldüm
kız varyaa kaç gndür sürprz sürpriz dye havalardaa anlatyoo
gtmiş çock ewe ewden aramışş onu yazık yanii,kızacagz kötü olmuş
gülermisin aglarmısın yaatrajikomik

evt yaa çk kötü olmş valaa kıyamm kıza bn olsam varyaaaa telefondan fırlayan elimi bıngıldağında ağır bi darbeyle hissederdi kudururdum kudurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…