bncede çk güzel fikir ama erkana pek orjinal gelmio galiba söledmmi olabilir gbi falan dioama bnce çk güzel fikir kaderim gbi bşi oluo doğduğnda kaderimz bir yazılmştı gbi çk anlamlı bnce erkanda sol göğsümüze birbrmzn imzalarını yda ensemize barkod yaptırıp altına dımızı yaptıralım dio:44:
bncde anlamlı sekerim sen bakma erkana, sürprz yap ona
ensenizee brkodd muu:44: iyi düsünun:44: orjnal bulmadım pek bunu
dün ,ne zaman çıkmayı düşünüyorsun işten dedi,birazdan çıkıcam dedim.o an nekadar heyecanlandım acaba süpriz yaptıda geldi mi diye ,yürecğim pır pır attı ama nerdeee gelecekk ...
ahhh ahhh umut işte ne güzel olurmuş ama süpriz yapck haller yk işte düşünsene işten bi çıkcksn karşı kaldırımda
kayınpederm surprız yaptı bayramda benı marasa aılemın yanına goturecek.. ama ne.. içimden gelmiyo bile.. yazın gıttıgımde artık kocamla gelırım demıstım sımdı yıne onsuz gıdecek olmak cok uzuyor beni.. nefessizim... gecermi bu 6 ay? 9 ay gecmis 6 ay da gecer dıyorlar.. ben o 9 ayı nasıl gecırdım 8 aydır yuzunu gormedım.. oooffff ıcım daralıyor
ahh ahhh.içim özledii,yüreğim özledi,ayak parmaklarımdan saçımın teline kadar özledim,özledim işte ...
kayınpederm surprız yaptı bayramda benı marasa aılemın yanına goturecek.. ama ne.. içimden gelmiyo bile.. yazın gıttıgımde artık kocamla gelırım demıstım sımdı yıne onsuz gıdecek olmak cok uzuyor beni.. nefessizim... gecermi bu 6 ay? 9 ay gecmis 6 ay da gecer dıyorlar.. ben o 9 ayı nasıl gecırdım 8 aydır yuzunu gormedım.. oooffff ıcım daralıyor
anam onsuz gdip yaptırırsam kıyameti koparır hani beraber yaptırcktk die hiddetinden korkarım yaptırammbncede pek orjin diil bide sol göğse imzalarımz dio oda orjin bnce ama uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr
özür dilencek birşey yok .halimiz farklı değil birbirimizdencok mu sıkıntılı bı msjdıozur dılerım sabah sabah can sıktım sanırım.. ama ruh halım karısık.. afedersınız tekrar kızlar.. hakkımızda hayırlısı Allah kerım.. hanı sarkıda dıyor yaa su kısı gecırsek soz daha guzelız bahardaaa.........
bnide çk boğmaya başladı bu hasret bitmio yaaa ne askerlkmiş bitmio bide alışkınz biz dayanırız yıpranmadan diodk ama okdr çk yıpranmşzki okuldu işti edrkn ayrı ayrı olmk germş bzi tiksindirmiş dayanck güç kalmamş meğer şmdi bide geldğnde yine dışarda olursa iş için evlenene kdr nası dayanıırz bilmiorm çk gözümde büyüo ztn şu 7ay
tabii canım birlikte yaptrınGit yat kızzz, boswer çalışmaa alcak adam baksın
asker maaşıylamı baksın küb 12lirayla gerçktn ihya oluruz o parayla
bnde çk üzüldüm kız için ama ordada yazdm okuyunca bi güldüm öncesüprizi oraya kdr getirmşsn işte dha ne bozuosn git kapısına dayanda manası olsun dmi
okudum yazdgnı okudum snada güldüm
kız varyaa kaç gndür sürprz sürpriz dye havalardaa anlatyoo
gtmiş çock ewe ewden aramışş onu yazık yanii,kızacagz kötü olmuş
gülermisin aglarmısın yaatrajikomik
nedeeeeeeeen? :44:
kız noldu valla senn durumun ii diil :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?