• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

çok kötüyüm, çok mutsuzum. hiçbir işe yaramıyorum. sürekli evdeyim işim yok bir sürü borcum var. mehmet de değer vermiyor artık bana her işi elime yüzüme bulaştırıyorum :14: artık sevmiyor beni

nilücüm dun sn su perisine demednmi ağlamkla çözülmz erresn ddği gbi illa öğretmenlk deme dersana başvur senn branş ne bilmiorm bn ama kariyer okulları var onlara git olmadı git simit sat ama böle dövünme mehmette yeter artk senn bunalımından aaaaa diodur çnkü bütün erkekler haklı bnde sedef hastasıyım bütün vücudumda yaralar var koca koca gir netten yaz sedef hastalığı die gör nası vücudum bnde öle bunalım yaptımmı hstalığım içn erkan neler yaşadğmı çk ii bilmesine hatta şahit olmasına rağmen ağlanma dio düşün bn onun karısıyım ve hstalık için dio bunun erkekler böle onun içn artk yeter bnce mhmete yansıttığn bi toplan bi silkelen mhmete msj at romantik romantik hadi

yok cnm asker sonrası inşallah.. gel canım götüreyim senide.. 3. gidişim olcak ank ya öğrendim sayılır
ahh ahh okadar çok istiyorum ki,ama imkansı olmamakla beraber düşük bir olasılık:51:
facesinn şifresini değiştirmiş bitti işte her şey bitti :14:

ohoo öyle her face kapamaya bitseydi bizim 5 yılımız geçmezdi:ssz:

fotoğraflarımızı bile silmiş. en yakın arkadaşına söyledim. nilüfer ismini duymak istemiyorum demiş. çok kötü ağlıyor kız demiş boş ver demiş

fotoğraflarımızı bile silmiş. en yakın arkadaşına söyledim. nilüfer ismini duymak istemiyorum demiş. çok kötü ağlıyor kız demiş boş ver demiş

:53: kızz nilüşş...:ssz:
üzdün bnide keske ilşklerde kavga ayrılık olmasa...
ama siz dhaa yenisnizz..
bizdede öyle face kapatmalar engellemeler foto sılmler sifre degstrmeler cart curt olydu..artık o kdar alşmştm ki bu olnlara..
artk ayrlık barsmaktan bnların hç biri olmyo, ayrılyruzz hala işksi var ell ele resmlermz var amaa güya ayrıyız:33: sacmalık,yani demek istedgm bnlara takılma takma..
bi facden engelleyp sfresni degstrmeklemi sewgsi bticek, hayr:20:
bir gün iki gün bi nefes al o da nefes alsın,eminim barsrsınız:31: sıkma canını, hatalıysan araa:31:

göözdooşşş :9: güldürdün kız bni k.bakma kaynana kaynpeder muhabbttnde okdumdaa:9:
sen kaynvaldeni adil ışığa, adidasa bilmem nerelere götür, al en pahalilarını bi güzel girsin onlaraa:52::52::52::52:

fotoğraflarımızı silmemiş arkadaşı seni kızdırmak için söyledim silmiş diye dedi o nasıl sana kızıp bunları yapıyorsa sen de kızıp engel ol kendine dedi ama çok korktum ben çok ağladım. defalarca aradım sayısı yok hiçbirini açmadı askeriyeyi aradım tel gelirse çağırmayın demiş ama ben defalarca arayınca komutanları kızmış gitsin baksın telefonuna ona özel mi çalışcaz demişler. geldi sonunda konuştuk biraz zamana ihtiyacımız var. senin için de iyi gelecek bu ama kesinlikle pazara kadar aramıcaksın o gün çarşıda görüşürüz yoksa bu bile olmayacak dedi. ilşikisi yok durumunu da bir arkadaşı beğenmiş :14: hem de kız. facede mesajlaşmışlar. kız çok özledim seni demiş. mehmet de izne geldiğimde görüşürüz demiş :14: onu kızlardan asla uzaklaştıramıcam :14: kıza baksanıza resmen pusuda bekliyor. durumdan istifade etmeye çalışıyor. bu nasıl normal arkadaş olabilir ki. arkadaş dediğin sevgilisiyle çekindiği hiçbir fotoyu beğenmezken ilişkisi olmamasını mı beğenir. bunu mehmete söylediğimde kıskanıyorlar seni diyor :14: ben o istediği için hiçbir erkek arkadaşımla görüşmüyorum. sürekli vermekten bıktım

fotoğraflarımızı silmemiş arkadaşı seni kızdırmak için söyledim silmiş diye dedi o nasıl sana kızıp bunları yapıyorsa sen de kızıp engel ol kendine dedi ama çok korktum ben çok ağladım. defalarca aradım sayısı yok hiçbirini açmadı askeriyeyi aradım tel gelirse çağırmayın demiş ama ben defalarca arayınca komutanları kızmış gitsin baksın telefonuna ona özel mi çalışcaz demişler. geldi sonunda konuştuk biraz zamana ihtiyacımız var. senin için de iyi gelecek bu ama kesinlikle pazara kadar aramıcaksın o gün çarşıda görüşürüz yoksa bu bile olmayacak dedi. ilşikisi yok durumunu da bir arkadaşı beğenmiş :14: hem de kız. facede mesajlaşmışlar. kız çok özledim seni demiş. mehmet de izne geldiğimde görüşürüz demiş :14: onu kızlardan asla uzaklaştıramıcam :14: kıza baksanıza resmen pusuda bekliyor. durumdan istifade etmeye çalışıyor. bu nasıl normal arkadaş olabilir ki. arkadaş dediğin sevgilisiyle çekindiği hiçbir fotoyu beğenmezken ilişkisi olmamasını mı beğenir. bunu mehmete söylediğimde kıskanıyorlar seni diyor :14: ben o istediği için hiçbir erkek arkadaşımla görüşmüyorum. sürekli vermekten bıktım

asla arama pazara kadar nilü bak sen bu cocuğu kurtların önüne atıyorsun.takılma sorma ,mehmet ne diyorsa sen onu yap.o kızın yaptığıda kesinlikle çok manidar.mehmetin görüsürz demesinin altında ne yatıyor bilemiyorum ama senin görüstürmeyip kendi kız arkadaslarıyla görüsmeside çok yanlış.sen üstüne gitme önce ilişkiniz üzerinden biraz zaman geçsin.sonra zaten devran dönüyorr hiç merak etme,sen su devran döneene mehmet saana deli gibi aşık olana kadar sabret :34:

Canım çok üzüldüm niye bu kadar üzüyorsunuz birbirinizi neyi paylaşamıyorsunuz ben hala anlamış değilim....:26: Allahım en yakın zamanda ferahlık versin, zaten hayat telaşesinde bir çok sıkıntın var biliyorum, üstüne bunlar da eklenince halini düşünmek bile istemiyorum, lütfen kendini yıpratma, hiç kimse için kendi değerinden vazgeçme, biraz kendini de onu da rahat bırak, göreceksin su akacak ve yolunu bulacak, hayırlı değilse zaten dağları delsen olmaz, hayırlısıysa da sen fark etmeden düzelir her şey gör bak nice güzel günler gelir, sen yeter ki kendine bir güven, kendini bırakma, kendini ihmal etme, eğer kendini bırakırsan insanlar da seni bırakır, bu karşındaki insanlara da yansır çünkü, sen kendine değer verirsen herkes sana değer verir merak etme, oldu mu kuzum görüşelim bir ara denk gelemiyoruz :34:

facesnde nye kız ekli:22:
ve kızl konşyo yok gelnce grsrz blmem nee:22::47: çook snrlendim yaa brak sunu...

Back