92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bir tanesi çıktı sonra diğerleri pırtladı benim sarıdır şaş kaldım görünce footoda
linkte mail adresine atıyor sen görebildin mi fotoları ?

ordan göremedmde ilk gönderdğini büyülterek baktım hç bşi yapma kuzum sıkıntımız vücudumuza vuruo artk bnmde sedefler aldı başını gtti adetim gelmio falan ondandır yani dert etme bakma onlara çk fzla dikkatli inceleme snra ztn baktılar senn ilgini çekemediler giderler

:)))))) bayıldımmm lafınaa du r sana atıcam çatlarım atamazsam.

17 ekim çarş.

ekim 2012 14 gün
kasım '' 30 gün
aralık '' 31 gün
ocak 2013 31 gün
şubat '' 28 gün
mart '' 31 gün
nisan '' 30 gün
:118::118:mayıs '' 17 gün' cüüükk sonraaaaaaa bitiyoooorrrrrrr sadece bu kadarcık:118::118:​

Son düzenleme:
sevmiyorsun ya işini.sen tam olarak ne yapıyorsun kuzum

Sekreterim kuzum ama sekreter demeye bin şahit santralde bnde bide patronumz çk yaşlı onun bakıcılığı var yeri gelio personelle ilgileniorm mutfaktakilerde hava 1500 çay getir götür yok teli açmazlar in mutfağa onları bul.... patronlarımz tam bi hayvan çalışanlar çk kötü ruh hastası oldm burda

mehtabımız sadece 4 ama ben sevinemiyorum bile

kız noldu valla senn durumun ii diil :26:

nilüüüüü bayram izni mi bebeğiim çok sevindm gözün aydın

senn hytında zor be anam ömür boyu askerlk dick gbi oluorm ama belli diilki sennde durumun ayrıyız diosn arıo diosn gelsn isterse görüşürüm diosn sevgilinin ağzından duymadn beni aldattı diosn bi yandanda senn sevmedğne inanmıorm bn bitirdiğine kndi içinde

hepimiizin iş yerinde var sıkıntıları ,olsun kusum sabret

kızlarrrrrrrr dövmem geldi yaaa bi kaç tane baktm burda bnde istiorm aşkımın doğum tarihiini sol yüzük parmağımın iç kısmına yaptırmk istiormmmmmmmmm

kızlarrrrrrrr dövmem geldi yaaa bi kaç tane baktm burda bnde istiorm aşkımın doğum tarihiini sol yüzük parmağımın iç kısmına yaptırmk istiormmmmmmmmm

bende alyans parmağıma onun ismini yaptırmak istiyoerm

wuuuhuuuww çok orjinal hiçç aklıma gelmemiştii bu kız gözdoş yaptır bncde

bncede çk güzel fikir ama erkana pek orjinal gelmio galiba söledmmi olabilir gbi falan dio ama bnce çk güzel fikir kaderim gbi bşi oluo doğduğnda kaderimz bir yazılmştı gbi çk anlamlı bnce erkanda sol göğsümüze birbrmzn imzalarını yda ensemize barkod yaptırıp altına dımızı yaptıralım dio:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…