evet kuzum çok kolay önce şöyle yüzüğü parmağımıza takıyoruz; :132: gerdekten önce kafaları çekiyoruz;sonra kocişler böyle bizi yatak odasına götürüyor; sonra böyle karnın şişiyor; tıka basa yemeye başlıyorsun; :125::131: sonundaaa gelsin küçük nilüferler, mehmetler; gözdeler, erkanlar
günaydınnn şeker şerbetleerimm
10 yılda bir gelirsen
bütün gün yoruldum zaten kollarım koptuu...
hep aynıı ew temzlğii bu ew işi çok nankör çokkher gn her gn aynı işlerr
bn anlamadım sabahtan bu saarte temizlikmi olur kızımmm
kızzzzzzzz allah sni ne yapsın nası güzel anlattın öle eğitim gbi bşi olmş bu çk güldüm kuzum yaaa hç evlenmesm yk bnm ztn çocuk hayallerimnde içine ettnz hee
günaydın kuzuuuuuu
neden n halt karıştırdın bakayı.nese ben çıkarım birazdan .tek kal takıl işte şimdi
düğün 2015'te, bebek 2017'de30 yaşımda anne olcam ben kızım daha küçüğüz ya yenilerini kurarsın hayallerin
kız nilü 30yaşında çocuk zırıltısı çekcz sbhta kalkp işe gitcz geç olmadan yanlışımzdan dönsekmi
mehmette çok kurnazmşş.yoksa mehmetin dediği gibi mi yapsakaskerdeyken çocuğu yapalım, doğur, evlenene kadar büyür, düğünümüzü de görmüş olur demişti
kızlarrrrrr nilüler sıyırmış günaydın cancanlarrrrrrr naptınız akşm bakalım
mehmette çok kurnazmşş.ocuk yapmak konusundan btün erkekler aynı düşünüyor herhlade
günaydın canımmmm..akşam yeğencağızıma baktımm sonra b,r tansiyonum düştü yatağa zor attım kendimi uyumusum on buçukta
bnmkinde var anormallik bi bnmki düşünmüo böle çocuk düşünmezgillerden erkanımgeçmş olsun dikkat et kndine valla hmn tuz yeseydn bzde ailecek kaynanamlardaydk akşm ne gerek varsa
belli olmuoki errescim foto dha yakından sdce o kızarık kısmı çekip koysan belki görebilirim biliosn bn 20yıllık sedef hastasıyım bide her b.ka alerjim var bide göğsümde mantar var zührevi hastalıklar uzmanıyım yani
sn bide bni görsen ben tam kıllı fadiğğimbnce bu alerji gbi bşi yada vücudun sıkıntıya reaksiyon göstermştir öle stresten kaşınt yapmştır hepsi aynı andamı çıktı tek tekmi dağılmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?