92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızzzzzzzz allah sni ne yapsın nası güzel anlattın öle eğitim gbi bşi olmş bu çk güldüm kuzum yaaa hç evlenmesm yk bnm ztn çocuk hayallerimnde içine ettnz hee

günaydınnn şeker şerbetleerimm

günaydın kuzuuuuuu

kızzzzzzzz allah sni ne yapsın nası güzel anlattın öle eğitim gbi bşi olmş bu çk güldüm kuzum yaaa hç evlenmesm yk bnm ztn çocuk hayallerimnde içine ettnz hee

günaydın kuzuuuuuu

düğün 2015'te, bebek 2017'de 30 yaşımda anne olcam ben kızım daha küçüğüz ya yenilerini kurarsın hayallerin

neden n halt karıştırdın bakayı.nese ben çıkarım birazdan .tek kal takıl işte şimdi

yoksa mehmetin dediği gibi mi yapsak askerdeyken çocuğu yapalım, doğur, evlenene kadar büyür, düğünümüzü de görmüş olur demişti
mehmette çok kurnazmşş. ocuk yapmak konusundan btün erkekler aynı düşünüyor herhlade
kızlarrrrrr nilüler sıyırmış günaydın cancanlarrrrrrr naptınız akşm bakalım

günaydın canımmmm..akşam yeğencağızıma baktımm sonra b,r tansiyonum düştü yatağa zor attım kendimi uyumusum on buçukta

bnmkinde var anormallik bi bnmki düşünmüo böle çocuk düşünmezgillerden erkanım geçmş olsun dikkat et kndine valla hmn tuz yeseydn bzde ailecek kaynanamlardaydk akşm ne gerek varsa

bnmkinde var anormallik bi bnmki düşünmüo böle çocuk düşünmezgillerden erkanım geçmş olsun dikkat et kndine valla hmn tuz yeseydn bzde ailecek kaynanamlardaydk akşm ne gerek varsa

niye kız ne güzek ailecek gitmişsiniz işte nasıl geçti.gözdesum hiç bişi yicek halde değildim ,konuşamadm bile

kızlar sizce bu alerjik bir şey mi.bir kaç yerimde daha var kaşınıyorum:44:

belli olmuoki errescim foto dha yakından sdce o kızarık kısmı çekip koysan belki görebilirim biliosn bn 20yıllık sedef hastasıyım bide her b.ka alerjim var bide göğsümde mantar var zührevi hastalıklar uzmanıyım yani

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=58da52fece&view=att&th=13a6d687ff130609&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_eMVqvUW15MIHzUruvdkxB&sadet=1350455354940&sads=IRAXImAf1X-66BSDoM75svKh7Qs&sadssc=1

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=58da52fece&view=att&th=13a6d6adf5fedfd9&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_eMVqvUW15MIHzUruvdkxB&sadet=1350455507223&sads=s5XAooZJeaZhehk9Qz0BTHvb_O4

AY NORMLde kolumdaki kılar sarıdır belli olmaz fotoda goril gibi çıkmışş komplekse girdim ayol

sn bide bni görsen ben tam kıllı fadiğğim bnce bu alerji gbi bşi yada vücudun sıkıntıya reaksiyon göstermştir öle stresten kaşınt yapmştır hepsi aynı andamı çıktı tek tekmi dağılmaya başladı

bir tanesi çıktı sonra diğerleri pırtladı benim sarıdır şaş kaldım görünce footoda
linkte mail adresine atıyor sen görebildin mi fotoları ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…