• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

evet kuzum çok kolay önce şöyle yüzüğü parmağımıza takıyoruz; :132: gerdekten önce kafaları çekiyoruz; :7: sonra kocişler böyle bizi yatak odasına götürüyor; :4: sonra böyle karnın şişiyor; :49: tıka basa yemeye başlıyorsun; :56::125::131: sonundaaa gelsin küçük nilüferler, mehmetler; gözdeler, erkanlar :emir_bebek: :9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9: kızzzzzzzz allah sni ne yapsın nası güzel anlattın öle:9::9::9: eğitim gbi bşi olmş bu:9::9::9: çk güldüm kuzum yaaa hç evlenmesm yk bnm ztn çocuk hayallerimnde içine ettnz hee:27:

günaydınnn şeker şerbetleerimm:12:

günaydın kuzuuuuuu:21:

:9::9::9::9::9::9::9: kızzzzzzzz allah sni ne yapsın nası güzel anlattın öle:9::9::9: eğitim gbi bşi olmş bu:9::9::9: çk güldüm kuzum yaaa hç evlenmesm yk bnm ztn çocuk hayallerimnde içine ettnz hee:27:

günaydın kuzuuuuuu:21:

düğün 2015'te, bebek 2017'de :1: 30 yaşımda anne olcam ben :46: kızım daha küçüğüz ya yenilerini kurarsın hayallerin :1:

neden n halt karıştırdın bakayı.nese ben çıkarım birazdan .tek kal takıl işte şimdi:63::63:

yoksa mehmetin dediği gibi mi yapsak :1: askerdeyken çocuğu yapalım, doğur, evlenene kadar büyür, düğünümüzü de görmüş olur demişti :9::9::9:
mehmette çok kurnazmşş.:23::23: ocuk yapmak konusundan btün erkekler aynı düşünüyor herhlade:27:
:9::9::9: kızlarrrrrr nilüler sıyırmış:9::9::9: günaydın cancanlarrrrrrr naptınız akşm bakalım

günaydın canımmmm..akşam yeğencağızıma baktımm sonra b,r tansiyonum düştü yatağa zor attım kendimi uyumusum on buçukta:31:

mehmette çok kurnazmşş.:23::23: ocuk yapmak konusundan btün erkekler aynı düşünüyor herhlade:27:

günaydın canımmmm..akşam yeğencağızıma baktımm sonra b,r tansiyonum düştü yatağa zor attım kendimi uyumusum on buçukta:31:

bnmkinde var anormallik bi bnmki düşünmüo böle çocuk düşünmezgillerden erkanım:emir_bebek: geçmş olsun dikkat et kndine valla hmn tuz yeseydn bzde ailecek kaynanamlardaydk akşm ne gerek varsa:47:

bnmkinde var anormallik bi bnmki düşünmüo böle çocuk düşünmezgillerden erkanım:emir_bebek: geçmş olsun dikkat et kndine valla hmn tuz yeseydn bzde ailecek kaynanamlardaydk akşm ne gerek varsa:47:

niye kız ne güzek ailecek gitmişsiniz işte:37: nasıl geçti.gözdesum hiç bişi yicek halde değildim ,konuşamadm bile

$mail.google.com.webp

kızlar sizce bu alerjik bir şey mi.bir kaç yerimde daha var kaşınıyorum:44:

belli olmuoki errescim foto dha yakından sdce o kızarık kısmı çekip koysan belki görebilirim biliosn bn 20yıllık sedef hastasıyım bide her b.ka alerjim var bide göğsümde mantar var zührevi hastalıklar uzmanıyım yani:9:

belli olmuoki errescim foto dha yakından sdce o kızarık kısmı çekip koysan belki görebilirim biliosn bn 20yıllık sedef hastasıyım bide her b.ka alerjim var bide göğsümde mantar var zührevi hastalıklar uzmanıyım yani:9:

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=58da52fece&view=att&th=13a6d687ff130609&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_eMVqvUW15MIHzUruvdkxB&sadet=1350455354940&sads=IRAXImAf1X-66BSDoM75svKh7Qs&sadssc=1

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=58da52fece&view=att&th=13a6d6adf5fedfd9&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_eMVqvUW15MIHzUruvdkxB&sadet=1350455507223&sads=s5XAooZJeaZhehk9Qz0BTHvb_O4

AY NORMLde kolumdaki kılar sarıdır belli olmaz fotoda goril gibi çıkmışş komplekse girdim ayol:52::52:

sn bide bni görsen ben tam kıllı fadiğğim:9::9::9::9: bnce bu alerji gbi bşi yada vücudun sıkıntıya reaksiyon göstermştir öle stresten kaşınt yapmştır hepsi aynı andamı çıktı tek tekmi dağılmaya başladı

sn bide bni görsen ben tam kıllı fadiğğim:9::9::9::9: bnce bu alerji gbi bşi yada vücudun sıkıntıya reaksiyon göstermştir öle stresten kaşınt yapmştır hepsi aynı andamı çıktı tek tekmi dağılmaya başladı

bir tanesi çıktı sonra diğerleri pırtladı:53: benim sarıdır şaş kaldım görünce footoda:52::52:
linkte mail adresine atıyor sen görebildin mi fotoları ?

Son düzenleme:
Back