blue hanım ev kuşu oldun uğramaz ,yazmaz oldun topiclerimize
Katılıorm sna errescim gezip tozmaktn fırsat bulamıodur kübbide bze atar yapıodu geçen gün dimi
bizim girdiğimiz saatlerde giriceksin kızımmmmben grdgm zman siz olmysnuzzzzzzzzzzzzzzzzz
bizim girdiğimiz saatlerde giriceksin kızımmmm
şafakkk 219
şu 200 lerden de bi kurtulsak:95::95::95:
çk sıktı dmi300ler bukdr zor gelmemşti bna
Eki Görüntüle 532292
süs olarak yapmış bunu...
iki tanede bilegme ypmış düz sade bişey siyah ve mavi
Selam yavrularımdün polislik sınavına girdim. sabah 07.30'dan gece 22.30'a kadar sürdü. sonuç maalesef ki hüsran, gözyaşı, kayıp... ön sağlık taraması ve mülakat aşamalarını geçtim, spor kısmında yani son aşamada elendim :105: tüm hareketleri eksiksiz, hatasız yaptım; ama sanırım süreyi yetiştiremedim
çok güzel yapmış ya maaşallah ne kadar marifetli çok beğendimbenimkinde hiç yok böyle şeyler
slmsagol nilüşüm, yapyo işte öğrenmş orda arkadsndan
hayrlsı olsun yaa..üzüldüm, nasip deglmiş tekrar denersin:32:
Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversinEki Görüntüle 532292
süs olarak yapmış bunu...
iki tanede bilegme ypmış düz sade bişey siyah ve mavi
Tatlim artik hayirlisi hic uzulcek bir sey yok.Selam yavrularımdün polislik sınavına girdim. sabah 07.30'dan gece 22.30'a kadar sürdü. sonuç maalesef ki hüsran, gözyaşı, kayıp... ön sağlık taraması ve mülakat aşamalarını geçtim, spor kısmında yani son aşamada elendim :105: tüm hareketleri eksiksiz, hatasız yaptım; ama sanırım süreyi yetiştiremedim
çok güzel yapmış ya maaşallah ne kadar marifetli çok beğendimbenimkinde hiç yok böyle şeyler
Ay tam is kadini oldun kiz hic mi nete girmedin aeada ugeayivereydinİyi pazarlaaaaaaaaaaaaaaaaarr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeYoktum yine ben uzuncaa bir süreeee :/ Çok yogun çalışıyorum yine çok yoruluyorum işin kötüsü bu ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bana bu yoğunlukta sanki usta birliğine teslim olalı 1 ay bile olmadı gibi :) En iyi tarafı bu sanırım :) Anlatın bakalım sizde neler var neler yok Çok çok yazmışsınız baktım biraz ama hepsini okuyamadım :)
Tatlim artik hayirlisi hic uzulcek bir sey yok.
Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?