92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

abeee kaynanaaa naptın bizee natın bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz birbrmzii çok sewdik gaçıyooz bize, gaçıyoooz yarimleeeeeeeeeee

iki çeyiz baktm brirninki çok sık güzeldi herseyi, ama diğernnkiii amaaann oneeeeeee hlee o bornoz takımııı aboooww
insan azcık seksi şeyler alır yaww
aah ahh zamanee gençleri içleri çürümüş bunların ayol..
ben tacın siyah kırmızı bornoz takmnı alıcam inşallah bayılyrm yaww hep hayalimde
kocişimle seksi seksi dolaşıcaz ortalıktaa

Selam yavrularım dün polislik sınavına girdim. sabah 07.30'dan gece 22.30'a kadar sürdü. sonuç maalesef ki hüsran, gözyaşı, kayıp... ön sağlık taraması ve mülakat aşamalarını geçtim, spor kısmında yani son aşamada elendim :105: tüm hareketleri eksiksiz, hatasız yaptım; ama sanırım süreyi yetiştiremedim

Eki Görüntüle 532292

süs olarak yapmış bunu...
iki tanede bilegme ypmış düz sade bişey siyah ve mavi

çok güzel yapmış ya maaşallah ne kadar marifetli çok beğendim benimkinde hiç yok böyle şeyler

slm sagol nilüşüm, yapyo işte öğrenmş orda arkadsndan

hayrlsı olsun yaa..üzüldüm, nasip deglmiş tekrar denersin:3
2:

slm sagol nilüşüm, yapyo işte öğrenmş orda arkadsndan

hayrlsı olsun yaa..üzüldüm, nasip deglmiş tekrar denersin:3
2:

aferin ona ya benimki de acemilikteyken ayakkabı bağından anahtarlık yapmayı öğrenmiş karşıyakaspor'un renleri olan yeşil kırmızıdan anahtarlık yapmış bana bir o işte

seneye tekrar denemeyi düşünüyorum zaten canım. 2 kere daha başvurma şansım var. sonra zaten yaştan kaybediyorum

İyi pazarlaaaaaaaaaaaaaaaaarr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee Yoktum yine ben uzuncaa bir süreeee :/ Çok yogun çalışıyorum yine çok yoruluyorum işin kötüsü bu ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bana bu yoğunlukta sanki usta birliğine teslim olalı 1 ay bile olmadı gibi :) En iyi tarafı bu sanırım :) Anlatın bakalım sizde neler var neler yok Çok çok yazmışsınız baktım biraz ama hepsini okuyamadım :)

Eki Görüntüle 532292

süs olarak yapmış bunu...
iki tanede bilegme ypmış düz sade bişey siyah ve mavi
Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversin
Tatlim artik hayirlisi hic uzulcek bir sey yok.
Ay tam is kadini oldun kiz hic mi nete girmedin aeada ugeayivereydin

Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversin

sagooll ablam arda söwerm hak edyo
askım o bnm yaa sewyrum onu ekmegmi tuza banp yer gbi, geceleyin atesler içinde uyanarak agzmı musluğa dayayp su içer gbii

ablacım napysn ne edysn neler çewrysn yoksun piyasadaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…