• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bişey sorcam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

şimdi biz ne zmn torunlarımız geldi dicez?
93/1 ler gidince mi? onlar bizim torunlarımız mı olceekk??:27:

ben bu işlerden hiç anlamam; ama sen sorunca araştırdım biraz :1:

Torun-Bilet-Çömez-Poşet-Baston-Devre Kaybı (DK)-Mezar Taşı:

en alt devrenin en üst devreye göre durumuna torun,
bir ya da iki alt devreye çömez,
kısa dönem askerlere poşet,
en eskilere ve askerliği uzamışlara baston,
askere devresinden geç gelenlere devre kaybı,
çok daha eskilerine ise mezar taşı denmektedir.

evet kuzum yokmuş hakkaten üzülecek bir şey :1: yarın tekrar ücretli öğretmenliğe başvurcam, bakalım...
öyle tatlım.hadi kola y gelsin işin rast gitsin
sagooll ablam arda söwerm hak edyo :31:
askım o bnm yaa:nazar::16: sewyrum onu ekmegmi tuza banp yer gbi, geceleyin atesler içinde uyanarak agzmı musluğa dayayp su içer gbii:16::1:

ablacım napysn ne edysn neler çewrysn yoksun piyasadaaa:3:
yavrucum bizim kcük sıpanın bebek mevludu vardı cumartesi hep kosturmaca geti.akşamları ona kapı süsü takı yastığı felan yaptım baya zamanımı aldı.eklicem resimlerini bir ara:23:

dün gttim erkanın yanına iidi ii olmasına ama bn gerçktn oynatmk üzereyim aşkım diip durdu bide giderkn gitme nolur gitme ddi hep offff offfff gelemiorm kndime hala gözümün önünde elimi tutuo sanki:14: dha 7ay varrrrrrrrrrrr 7 7 7 7 7 geçmzzzzzz geçmz:14::14::14::14::14::14:

dün gttim erkanın yanına iidi ii olmasına ama bn gerçktn oynatmk üzereyim aşkım diip durdu bide giderkn gitme nolur gitme ddi hep offff offfff gelemiorm kndime hala gözümün önünde elimi tutuo sanki:14: dha 7ay varrrrrrrrrrrr 7 7 7 7 7 geçmzzzzzz geçmz:14::14::14::14::14::14:

:59::59: nsıl yalnız ve çaresizler yaa offffffffffffffff:14:

üzülmeee, ağlamaaa noluuur :5:

$mail.google.com.webp$mail.google.comkpı.webp

bunlarla uğraştım bir hafta istediğim gibi olmasalarda idare ettiler :52:

Çok güzel olmuşlar :) Gözde askerinle aynı şehirdemisiniz ? degilsen uçaklamı gidiyosun nasıl gidiyosun

yk cancazım yaa bz manisada yaşıorz aynı mahalledeyz sewdickle:1: ayıptır sölemesi bildk bileli kndimizi aşıkız ilk son yani:16: :nazar: uşakta asker cezaevi jandarmada otoyla gdiorm anadolu turizmle izmirden her saat var oto otolarıda süper:53: 7de izmrden biniorm 10:10da uşakta oluo ama ayrılması nası zor oldu anlatamm nolur gitme nolur gitme diip durdu bnide al ddi ddi ağladı çk kötüydü hala gözümün önünden gitmio erkan sanki hala elimi tutuo:14:

ben bu işlerden hiç anlamam; ama sen sorunca araştırdım biraz :1:

Torun-Bilet-Çömez-Poşet-Baston-Devre Kaybı (DK)-Mezar Taşı:

en alt devrenin en üst devreye göre durumuna torun,
bir ya da iki alt devreye çömez,
kısa dönem askerlere poşet,
en eskilere ve askerliği uzamışlara baston,
askere devresinden geç gelenlere devre kaybı,
çok daha eskilerine ise mezar taşı denmektedir.

arastırmaların için tesekkür ederim nilüşüm...:42:bayaaa aydınlandık, cok krsıktı bu terimler bnm için:31:

öyle tatlım.hadi kola y gelsin işin rast gitsin

yavrucum bizim kcük sıpanın bebek mevludu vardı cumartesi hep kosturmaca geti.akşamları ona kapı süsü takı yastığı felan yaptım baya zamanımı aldı.eklicem resimlerini bir ara:23:

Eki Görüntüle 533587 Eki Görüntüle 533588

bunlarla uğraştım bir hafta istediğim gibi olmasalarda idare ettiler :52:

hıımmmm...gayet güzel olmuşlar ablacım..çok tatlı..:16:allah ona uzun ömür nsip etsin,saglıklaaa:nazar:

arastırmaların için tesekkür ederim nilüşüm...:42:bayaaa aydınlandık, cok krsıktı bu terimler bnm için:31:

hıımmmm...gayet güzel olmuşlar ablacım..çok tatlı..:16:allah ona uzun ömür nsip etsin,saglıklaaa:nazar:
SAĞ OL BİDENEMMMMMMM
önce çocuk yapsak nie olmuo yaa evlenmk çk zor iş çocuk yapmk çk kolay:9:

:20: omaşşşşş önce imza snra coçuk.çocuk yyapmak evet çok kolay ama sonrası inan çok zor:31:

önce çocuk yapsak nie olmuo yaa evlenmk çk zor iş çocuk yapmk çk kolay:9:

evet kuzum çok kolay önce şöyle yüzüğü parmağımıza takıyoruz; :132: gerdekten önce kafaları çekiyoruz; :7: sonra kocişler böyle bizi yatak odasına götürüyor; :4: sonra böyle karnın şişiyor; :49: tıka basa yemeye başlıyorsun; :56::125::131: sonundaaa gelsin küçük nilüferler, mehmetler; gözdeler, erkanlar :emir_bebek: :9::9::9:

Back