Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle tatlım.hadi kola y gelsin işin rast gitsinevet kuzum yokmuş hakkaten üzülecek bir şeyyarın tekrar ücretli öğretmenliğe başvurcam, bakalım...
yavrucum bizim kcük sıpanın bebek mevludu vardı cumartesi hep kosturmaca geti.akşamları ona kapı süsü takı yastığı felan yaptım baya zamanımı aldı.eklicem resimlerini bir arasagooll ablam arda söwerm hak edyo
askım o bnm yaasewyrum onu ekmegmi tuza banp yer gbi, geceleyin atesler içinde uyanarak agzmı musluğa dayayp su içer gbii
ablacım napysn ne edysn neler çewrysn yoksun piyasadaaa![]()
dün gttim erkanın yanına iidi ii olmasına ama bn gerçktn oynatmk üzereyim aşkım diip durdu bide giderkn gitme nolur gitme ddi hep offff offfff gelemiorm kndime hala gözümün önünde elimi tutuo sankidha 7ay varrrrrrrrrrrr 7 7 7 7 7 geçmzzzzzz geçmz
![]()
dün gttim erkanın yanına iidi ii olmasına ama bn gerçktn oynatmk üzereyim aşkım diip durdu bide giderkn gitme nolur gitme ddi hep offff offfff gelemiorm kndime hala gözümün önünde elimi tutuo sankidha 7ay varrrrrrrrrrrr 7 7 7 7 7 geçmzzzzzz geçmz
![]()
Çok güzel olmuşlar :) Gözde askerinle aynı şehirdemisiniz ? degilsen uçaklamı gidiyosun nasıl gidiyosunEki Görüntüle 533587 Eki Görüntüle 533588
bunlarla uğraştım bir hafta istediğim gibi olmasalarda idare ettiler![]()
Çok güzel olmuşlar :) Gözde askerinle aynı şehirdemisiniz ? degilsen uçaklamı gidiyosun nasıl gidiyosun
Çok güzel olmuşlar :) Gözde askerinle aynı şehirdemisiniz ? degilsen uçaklamı gidiyosun nasıl gidiyosun
Eki Görüntüle 533587 Eki Görüntüle 533588
ehhh bzede yaparsn belki![]()
ben bu işlerden hiç anlamam; ama sen sorunca araştırdım biraz
Torun-Bilet-Çömez-Poşet-Baston-Devre Kaybı (DK)-Mezar Taşı:
en alt devrenin en üst devreye göre durumuna torun,
bir ya da iki alt devreye çömez,
kısa dönem askerlere poşet,
en eskilere ve askerliği uzamışlara baston,
askere devresinden geç gelenlere devre kaybı,
çok daha eskilerine ise mezar taşı denmektedir.
öyle tatlım.hadi kola y gelsin işin rast gitsin
yavrucum bizim kcük sıpanın bebek mevludu vardı cumartesi hep kosturmaca geti.akşamları ona kapı süsü takı yastığı felan yaptım baya zamanımı aldı.eklicem resimlerini bir ara![]()
Eki Görüntüle 533587 Eki Görüntüle 533588
siz isteyin ben yaaparım ama önce evlenin tabi![]()
önce çocuk yapsak nie olmuo yaa evlenmk çk zor iş çocuk yapmk çk kolay![]()
SAĞ OL BİDENEMMMMMMMarastırmaların için tesekkür ederim nilüşüm...bayaaa aydınlandık, cok krsıktı bu terimler bnm için
hıımmmm...gayet güzel olmuşlar ablacım..çok tatlı..allah ona uzun ömür nsip etsin,saglıklaaa
![]()