92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bol bol dua canm yapacak maalesef bir şey yok.gözdos benimki ne olcağımız belli degil,hakkını helal et demişti ki Ankara,da ve haberciydi düüşün.hatırlamk istemiyorum

diorm ya allaha emanet etcz allaha sığıncaz çk zor işimz bnmkinin yne hç bşiden hbri yok mutfakta hep gecede nöbette gnde en fzla 3 saat uyuyabilio hadi huzuru kaçırmiim onunda diorm sölemiorm ama bi bilsin diorm kafam karıştı

Allah hepimizin yardımcısı olsun... haticanin durumuna çok üzüldüm.. yener Kıbrıs'ta olmasına rağmen ben bile yerimde duramıorum
neyse kızlar benim kaçmam lazım öpüyorum sizi

askeriyede olanlrın bizden önce haberleri oluyor aslında belkide sana söylemiyor

askeriyede olanlrın bizden önce haberleri oluyor aslında belkide sana söylemiyor

yk kuzum bnmki mutfakta gece nöbette dnyadan hbri yok dün ağzını yokladm zamlardan hbrin wrmı die yok nerden baksan 1aydır ne gazete okudum ne tw gördüm nede konu oraya gelene kdr sohbet ortamında bulundum ddi neye zam gelmiş ddi e çarşılarıda yok dışardan duyamıo yda nete giremio bi haber yani olanlardan ztn hbr olsa böle bşi duydum dışarda neler oluo dio hmn şehit wr nolmuş kaç tane hmn soruo

canım benim Allah korusun, inşallah sağ salim döner oralardan... sana söylememiş; ama sen hissetmişsin. o sana söylemeden ona bir şey dememen de büyük erdem doğrusu. derdi veren Allah sabrını da veriyor, bunu bir kez daha görmüş olduk sayende. dualarımız hep onlarla sen içini ferah tut

bosver bilmesin,zaten daha ne olcağı belli değil

günaydınlarrrrrrrrrrrrr

Amin canmm benm İnşallah Tek duam bütün askerlerimizin sağ sağlim dönmeleri ve bütün işlerinde Allahımn yardımıyla halletmeleri için... Canmm Hatayın telefon kodu 0326 Adananında 0322 ilk beni adanadan arıyodu , daha sonra hatay koduyla aramaya başladı bende çaktırmadım artık söyler diye ama izine geliceği maksadıylaa hiçte bişiy söylemedim ve geldiğinde herşey çözüldü anlattı...

Allah hepimizin yardımcısı olsun... haticanin durumuna çok üzüldüm.. yener Kıbrıs'ta olmasına rağmen ben bile yerimde duramıorum
neyse kızlar benim kaçmam lazım öpüyorum sizi

Bitanemm dualarımızı hiç eksik etmeyelim sağ sağlim gelicekler buna yürekten inanıyorummm , azda kaldı Allahın izniylee 200den de düşmeye başlayacagız İnş

Fatih izin dönüşü demem lazımdı bitanem belkide gözden kaçmıştır ... Durum böyle gözdemm , bizim Türkiye zaten savaş istemiyoo , onlar doğru düzgün durdugu sürece, ve savaşada gerek kalmaz ... Çünkü çok zor yaaa oo kadar anne baba eş .... Dualarımızı eksik etmicezz inş canm benım bütün dualarımız Askerlerimizlee ve de sağ sağlimm Allahımızın izniylee kawuşucaz , baksnaa şafağı yedik bitrdik bilee :)) ayrıcaa Fetih suresini dile getirdiğin için çok tşk ederim canım ...

allah sna sabır versin kuzum yaranı eşcem belki ama gerçkten ordada dönüomuymuş savaş seneryoları yoksa bzm basından duyduklarımz müballamı hepimz çk kötü durumdayz çnkü eğer savaş çıkarsa hepsi gitck savaşa ailemde gitck polis çnkü fetih suresi çk kulaktan duyulmz dorusu bu ya bnde erkan askere gitmedn önce bilmzdm yan apartmanımzda fatma teyzem var o söledi bna bol bol oku askerimizlerimize ordumuza ada ddi sdce erkna okuma allahın gücüne gider ddi faziletlerini bi okudum hangi millet okursa o ordu galip çıkar savaştan dio şmdi bol bol okuyum ordumuza niyet ediorm

blue hanım ev kuşu oldun uğramaz ,yazmaz oldun topiclerimize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…