bol bol dua canm yapacak maalesef bir şey yok.gözdos benimki ne olcağımız belli degil,hakkını helal et demişti ki Ankara,da ve haberciydi düüşün.hatırlamk istemiyorum![]()
diorm ya allaha emanet etcz allaha sığıncaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol dua canm yapacak maalesef bir şey yok.gözdos benimki ne olcağımız belli degil,hakkını helal et demişti ki Ankara,da ve haberciydi düüşün.hatırlamk istemiyorum![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun... haticanin durumuna çok üzüldüm.. yener Kıbrıs'ta olmasına rağmen ben bile yerimde duramıorum
neyse kızlar benim kaçmam lazım öpüyorum sizi![]()
diorm ya allaha emanet etcz allaha sığıncazçk zor işimz bnmkinin yne hç bşiden hbri yok mutfakta hep gecede nöbette gnde en fzla 3 saat uyuyabilio hadi huzuru kaçırmiim onunda diorm sölemiorm ama bi bilsin diorm kafam karıştı
askeriyede olanlrın bizden önce haberleri oluyor aslında belkide sana söylemiyor
selam öncelikle gözdemm , benım askerimi hataya aldılar bundan haberiniz war sanırım dmi söylemiş olmam lazım, ve de bi kaç gündür hataya atılan havan mermilerinin haddi hesabı yoook , çok korkuyorm açıkcası , fatihe çok sıkı tembihliyorum çıkma bi yere diyee çıkmıyorlar gerçide nöbeti olunca Allah korusun yaa , biz bu konuları konusuyoruz ,neden derseniz ikimizinde birbirimizden haberi olsun istiyorm ... şuda war fatih annesigil de dahil adanada sanıyorduk son 2 aydır hataydaymış we ben bunun farkındaydım ama ondan duymayı istedim demedi bişiy , izinde açığa çıktı üzülmememiz için söylememiş hiç bişiy ... O ağlayışına kıyamadım kısacası...
yk kuzum bnmki mutfakta gece nöbette dnyadan hbri yok dün ağzını yokladm zamlardan hbrin wrmı die yok nerden baksan 1aydır ne gazete okudum ne tw gördüm nede konu oraya gelene kdr sohbet ortamında bulundum ddi neye zam gelmiş ddi e çarşılarıda yok dışardan duyamıo yda nete giremio bi haber yani olanlardan ztn hbr olsa böle bşi duydum dışarda neler oluo dio hmn şehit wr nolmuş kaç tane hmn soruo
bosver bilmesin,zaten daha ne olcağı belli değil
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
canım benim Allah korusun, inşallah sağ salim döner oralardan... sana söylememiş; ama sen hissetmişsin. o sana söylemeden ona bir şey dememen de büyük erdem doğrusu. derdi veren Allah sabrını da veriyor, bunu bir kez daha görmüş olduk sayende. dualarımız hep onlarla sen içini ferah tut![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun... haticanin durumuna çok üzüldüm.. yener Kıbrıs'ta olmasına rağmen ben bile yerimde duramıorum
neyse kızlar benim kaçmam lazım öpüyorum sizi![]()
hç hbrimz yok hatçem yaa demedn burda bşi yda bnmi kaçıdm girmedm nete bilemedm bugnkü suriyenn açıklaması bni brz rhtlattı açıkçasın suriye türkiye bzim sınırlarımıza savaş amacı ile girmedği sürece bzden bi ateş gelmick ddiler en azından bunu biliorz sn sdce kndin için düşünme olurmu eğer olursa bşi erkanda gitck kübünkide hesnanınkide erresinkide bbalarımz abilerimzde bunu biliosn dmi hatta bz bile gitcz ama bşi olmıck olmıck bn hep böle dua dua die dolanıorm ortalıkta yanlış anlaşılmktn korkuorm amaelimzden bşka bşi gelmedği için sölüorm allaha emanet etmktn bşka bşi yapamayız FETİH SURESİ var onu okuyun bol bol açın bakın faziletlerinde dioki kimki bu sureyi ordunun üstüne okursa o ordu savaştan galip çıkar dio bn okuyup gönderiorm türk ordusuna die sizde yapın şuan buna çk ihtiyacımz var
Bitanemm dualarımızı hiç eksik etmeyelim sağ sağlim gelicekler buna yürekten inanıyorummm , azda kaldı Allahın izniylee 200den de düşmeye başlayacagız İnş
Fatih izin dönüşü demem lazımdı bitanem belkide gözden kaçmıştır ... Durum böyle gözdemm , bizim Türkiye zaten savaş istemiyoo , onlar doğru düzgün durdugu sürece, ve savaşada gerek kalmaz ... Çünkü çok zor yaaa oo kadar anne baba eş .... Dualarımızı eksik etmicezz inş canm benım bütün dualarımız Askerlerimizlee ve de sağ sağlimm Allahımızın izniylee kawuşucaz , baksnaa şafağı yedik bitrdik bilee :)) ayrıcaa Fetih suresini dile getirdiğin için çok tşk ederim canım ...
Katılıorm sna errescim gezip tozmaktn fırsat bulamıodur kübbide bze atar yapıodu geçen gün dimi
![]()
slm kızlaaaaaaaaaar![]()
selamm şekerimmm.kız profilinde evli yazıyor bizimi kandırıyorsun![]()