• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

abeee kaynanaaa naptın bizee natın bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :52:
biz birbrmzii çok sewdik gaçıyooz bize, gaçıyoooz yarimleeeeeeeeeee:9:

:52::52::52::52::52:

iki çeyiz baktm brirninki çok sık güzeldi herseyi, ama diğernnkiii amaaann oneeeeeee:22: hlee o bornoz takımııı aboooww:27:
insan azcık seksi şeyler alır yaww:22::16:
aah ahh zamanee gençleri içleri çürümüş bunların ayol..
ben tacın siyah kırmızı bornoz takmnı alıcam inşallah:16: bayılyrm yaww hep hayalimde:16:
kocişimle seksi seksi dolaşıcaz ortalıktaa:16::52::52::52::52::52:

$2012-10-13 14.55.46.webp

süs olarak yapmış bunu...
iki tanede bilegme ypmış düz sade bişey siyah ve mavi:16:

Selam yavrularım :16: dün polislik sınavına girdim. sabah 07.30'dan gece 22.30'a kadar sürdü. sonuç maalesef ki hüsran, gözyaşı, kayıp... ön sağlık taraması ve mülakat aşamalarını geçtim, spor kısmında yani son aşamada elendim :105: tüm hareketleri eksiksiz, hatasız yaptım; ama sanırım süreyi yetiştiremedim

Eki Görüntüle 532292

çok güzel yapmış ya maaşallah ne kadar marifetli çok beğendim :nazar: benimkinde hiç yok böyle şeyler :31:

Selam yavrularım :16: dün polislik sınavına girdim. sabah 07.30'dan gece 22.30'a kadar sürdü. sonuç maalesef ki hüsran, gözyaşı, kayıp... ön sağlık taraması ve mülakat aşamalarını geçtim, spor kısmında yani son aşamada elendim :105: tüm hareketleri eksiksiz, hatasız yaptım; ama sanırım süreyi yetiştiremedim

çok güzel yapmış ya maaşallah ne kadar marifetli çok beğendim :nazar: benimkinde hiç yok böyle şeyler :31:

slm :16: sagol nilüşüm, yapyo işte öğrenmş orda arkadsndan:31:

hayrlsı olsun yaa..üzüldüm, nasip deglmiş tekrar denersin:3
2:

slm :16: sagol nilüşüm, yapyo işte öğrenmş orda arkadsndan:31:

hayrlsı olsun yaa..üzüldüm, nasip deglmiş tekrar denersin:3
2:

aferin ona ya :46: benimki de acemilikteyken ayakkabı bağından anahtarlık yapmayı öğrenmiş karşıyakaspor'un renleri olan yeşil kırmızıdan anahtarlık yapmış bana bir o işte :51:

seneye tekrar denemeyi düşünüyorum zaten canım. 2 kere daha başvurma şansım var. sonra zaten yaştan kaybediyorum :31:

İyi pazarlaaaaaaaaaaaaaaaaarr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee :1: Yoktum yine ben uzuncaa bir süreeee :/ Çok yogun çalışıyorum yine çok yoruluyorum işin kötüsü bu ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bana bu yoğunlukta sanki usta birliğine teslim olalı 1 ay bile olmadı gibi :) En iyi tarafı bu sanırım :) Anlatın bakalım sizde neler var neler yok :1: Çok çok yazmışsınız baktım biraz ama hepsini okuyamadım :)

Eki Görüntüle 532292

Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversin:27:
Tatlim artik hayirlisi hic uzulcek bir sey yok.
İyi pazarlaaaaaaaaaaaaaaaaarr herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee :1: Yoktum yine ben uzuncaa bir süreeee :/ Çok yogun çalışıyorum yine çok yoruluyorum işin kötüsü bu ama zaman öyle çabuk geçiyor ki bana bu yoğunlukta sanki usta birliğine teslim olalı 1 ay bile olmadı gibi :) En iyi tarafı bu sanırım :) Anlatın bakalım sizde neler var neler yok :1: Çok çok yazmışsınız baktım biraz ama hepsini okuyamadım :)
Ay tam is kadini oldun kiz hic mi nete girmedin aeada ugeayivereydin

Aferim bak ne dusunceli cocuk. Bide sayip soversin:27:

sagooll ablam arda söwerm hak edyo :31:
askım o bnm yaa:nazar::16: sewyrum onu ekmegmi tuza banp yer gbi, geceleyin atesler içinde uyanarak agzmı musluğa dayayp su içer gbii:16::1:

ablacım napysn ne edysn neler çewrysn yoksun piyasadaaa:3:

Son düzenleme:
Back