• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

nolyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:51:
kısskkandımm:19: bnide aranıza alın bende gelceem:19:

erres hanım o kadar msnlerde konuşyruzda bni hiç görmysun rüyandaa ayıp ayııpp:24:

bzm ufaklık kıskandı:34: snde gel kız bnm kaynanamla kayınpederimn ddikodusunu yapıorz:1: onlar şöle düşünüo errescim doğurdk doyurdk okuttuk büyüttük bzden bukdr artk dha napalım diip kenara çekilmşler bnde kızıorm anne bbalıktn emekli olmk ide bşi wrmı cnm erkan dio ztn aile yaşamını szde görüorm bn dio onlarda kim kime kim duma

sen girme yazma hiç msnden kk dan sonra rüyalada buluşalım de.ben cıkıyorım aksama görüsrüz kısmetse:51:

aynen öle kızlar ztn erkanda byrmdan byrma görüşürüz dio mutlaka öle olmz sinirle dio ama ynede erkanda bıkmş durumda allah yardımcımz olsn zor günler bzi beklio bnm aileminde durumu ii diil kmseden yardım görmicz yani o asgari ücret bn asgari ücret ne yapabilcz bakalım ama bugn yanmda olmadğı için çk kızıorm ona:47:

allah büyüktür sıkma sakın canını...
birbirinzi sewdkten sonr herseyin üstesinden gelirsiniz inşaallah:16:

ööfff bu annemin bni ekmek almaya yollamasından bıktım yaaa:47:
kocaya gitcem kurtulcam artık ekmek almaktan bu ne yaww:25:

errescim nilü we küb girdiler tribe kızlar o an yoktunuz bi ikimz wardk başladk muhabbete yoksa hepimiz birbirmizi ayrı ayrı çk çk seviyorz dmi:21:

kankan gözdenle konuş görüş akşamaa sen:19::19::1:

bn yazyrm sn msnde npysn ablcam yazdm msnden pzrmıydı neydi çıktın yazdım bkledim yazmadın

erres ve gözde grup olmuşlar bizi almıyorlar aralarına :63:

errescim nilü we küb girdiler tribe kızlar o an yoktunuz bi ikimz wardk başladk muhabbete yoksa hepimiz birbirmizi ayrı ayrı çk çk seviyorz dmi:21:

size oliiii beaaa onunla konuşmuştuk ogün o akşamıda rüyama girmiş.sizide sokarım kız rüyama nolcek:52::52: gozdosun dediği gibi hepinizi seviyoree.bluee pazar görmedm yazdığını yoksa neden yazmıyım msn açtımmı hatırlamıyorum bile emirhanı uyutuyordum:23::23:

kızçeler sorcm hep unutuorm ssizinkilerin suriye olaylarından haberi varmı konuştunuzmu hiç o konuyla ilgili benimkinin yok saf ahmet nöbetlerde uyuo gözünü dört aç diorm napiim gündüz yemek yap gece nöbet tut neara uyucm dinlencm bn dio oda haklı ama durumu farkında olup bi gelse kndine haberi olmadığı için cddiyetinide bilmio tbi bnmki haybeye askerlk yapıo işte

Aynen sekerim. ......

canım neyse ki hatalarını anlamışlar :1: bak neler de yazmışlar;

size oliiii beaaa onunla konuşmuştuk ogün o akşamıda rüyama girmiş.sizide sokarım kız rüyama nolcek:52::52: gozdosun dediği gibi hepinizi seviyoree.bluee pazar görmedm yazdığını yoksa neden yazmıyım msn açtımmı hatırlamıyorum bile emirhanı uyutuyordum:23::23:

biz de sizi seviyoruz :16: sadece sevildiğimizi duymak istemiştik, başarılı da olmuşuz :21:

kızçeler sorcm hep unutuorm ssizinkilerin suriye olaylarından haberi varmı konuştunuzmu hiç o konuyla ilgili benimkinin yok saf ahmet nöbetlerde uyuo gözünü dört aç diorm napiim gündüz yemek yap gece nöbet tut neara uyucm dinlencm bn dio oda haklı ama durumu farkında olup bi gelse kndine haberi olmadığı için cddiyetinide bilmio tbi bnmki haybeye askerlk yapıo işte

erkan haybeye askerlik yapıyor, bizler de haybeye asker yarenliği yapıyoruz sanırım :26: benim hiçbir şeyden haberim yok. mülakatta sorsalar yandım :52:

selam öncelikle gözdemm , benım askerimi hataya aldılar bundan haberiniz war sanırım dmi söylemiş olmam lazım, ve de bi kaç gündür hataya atılan havan mermilerinin haddi hesabı yoook , çok korkuyorm açıkcası , fatihe çok sıkı tembihliyorum çıkma bi yere diyee çıkmıyorlar gerçide nöbeti olunca Allah korusun yaa , biz bu konuları konusuyoruz ,neden derseniz ikimizinde birbirimizden haberi olsun istiyorm ... şuda war fatih annesigil de dahil adanada sanıyorduk son 2 aydır hataydaymış we ben bunun farkındaydım ama ondan duymayı istedim demedi bişiy , izinde açığa çıktı üzülmememiz için söylememiş hiç bişiy ... O ağlayışına kıyamadım kısacası...

selam öncelikle gözdemm , benım askerimi hataya aldılar bundan haberiniz war sanırım dmi söylemiş olmam lazım, ve de bi kaç gündür hataya atılan havan mermilerinin haddi hesabı yoook , çok korkuyorm açıkcası , fatihe çok sıkı tembihliyorum çıkma bi yere diyee çıkmıyorlar gerçide nöbeti olunca Allah korusun yaa , biz bu konuları konusuyoruz ,neden derseniz ikimizinde birbirimizden haberi olsun istiyorm ... şuda war fatih annesigil de dahil adanada sanıyorduk son 2 aydır hataydaymış we ben bunun farkındaydım ama ondan duymayı istedim demedi bişiy , izinde açığa çıktı üzülmememiz için söylememiş hiç bişiy ... O ağlayışına kıyamadım kısacası...

:53::53: çok üzüldümm .ALLLAH YArdımcınz olsun:50:

:53::53::53::53: hç hbrimz yok hatçem yaa demedn burda bşi yda bnmi kaçıdm girmedm nete bilemedm bugnkü suriyenn açıklaması bni brz rhtlattı açıkçasın suriye türkiye bzim sınırlarımıza savaş amacı ile girmedği sürece bzden bi ateş gelmick ddiler en azından bunu biliorz sn sdce kndin için düşünme olurmu eğer olursa bşi erkanda gitck kübünkide hesnanınkide erresinkide bbalarımz abilerimzde bunu biliosn dmi hatta bz bile gitcz ama bşi olmıck olmıck bn hep böle dua dua die dolanıorm ortalıkta yanlış anlaşılmktn korkuorm amaelimzden bşka bşi gelmedği için sölüorm allaha emanet etmktn bşka bşi yapamayız FETİH SURESİ var onu okuyun bol bol açın bakın faziletlerinde dioki kimki bu sureyi ordunun üstüne okursa o ordu savaştan galip çıkar dio bn okuyup gönderiorm türk ordusuna die sizde yapın şuan buna çk ihtiyacımz var

Amin inşallah errecimm, artık düşünmemeye çalışıyorum ama haberlere bakmadan da asla yapamıyorum..

bol bol dua canm yapacak maalesef bir şey yok.gözdos benimki ne olcağımız belli degil,hakkını helal et demişti ki Ankara,da ve haberciydi düüşün.hatırlamk istemiyorum :50:

Back