92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ahh canım benim ya bu maddiyatın ne kadar hain bir şey olduğunu çok iyi biliyorum; ama Allah yuva kuranların yanında olurmuş her zaman. her şey çok güzel, çok özel olsun istiyoruz; ama bu işin sonu yok ki... eksikler hiç bitmez, para da hiçbir zaman denkleştirilmez. bizde bile bu kadar sorun varken, evliliğe bir adım bile atmamışken, 2015 bana çok uzak geliyor. ben 2 yıl sonra istiyorum. mehmetsizliğe daha fazla dayanamam gibi geliyor :26:

hedefleri büyük(!); ama ülke bu kadar yükün altından kalkabilir mi diye düşünüyor mu, bilmiyorum.

Son düzenleme:

elinde görcemmm bananeeee yaaaa seni rüyamda gördüm size geliyorduk bir hazırlanmıssın annenle poğacalar felan,okadr saf temiz samimiydin ki seviyorum kız seni birde haberleri okumadm savaş olabileceğini sanmıyorum olursa biz bırak 2015 i 2020 kadar evlenmeyz offf offff.sen düğünü kendin mi yapmaya çalışıyorsn ? y bırak 2 parça eşyan olmasın uzatma bu işi

yanmda kart okuyucu yda usb yok maalesef kuzum işteyim ya atamıorm ewdeki netimide en son kapattm biliosnki anaaaaaa rüyandamı gördnnnn ayyy çk mutlu oldm bnde sni ço.....................k sewiorm cnm bnmmmmmmmmm sn kşke gelsende bn sna neler neler yapsam meşhur nescafeli tatlımdan bile yaparımm ohhhh mis gbi kaynatırz birbrmzle yüz yüze görüşsek eminim 40yıldr dostmşz gbi bi ortam olur çk çk eminim buna.ewt cnm bnm ailemn durumu pek ii diil yani asgari ücret işçi emeklisi bbm onunla ew geçindirio anca işte geriya kalanda bna kalıo ondn çk zor ztn çk bi eşya istemiorm mesela oturma od salon ayrı yapmm bitek oturma odası ne bilim öle camlı mamlı yemek masasıda istemm 4bacak tepesine bi tahta olsn yeter işte ama işte bnde asgari ücretle çalıştğmdan çk zor oluo yapmm çeyiz buarada sn hep bnden foto istiosn ama bnm çeyizler öle heryer tıkış pekişki ulaşabilmm imkansz oluo biliosn bugn bzm nişan yıldönümümüz okdr durgun we soğuk konuşuorzki

canım ben ya aynen kırk yıllık dost gbi konuşuruz rüyamdada böyleydi zaten.çok temiz kalpliisn kız bunu anlamak için yana yaana olmaya gerek yok.senin tatlınıı yedim ben rüyamdaa ki :) erkanların durumlar nasıl ki? sen tek çocukmydun kusum.yaa sen her şeyi çok kafana takıyorsun gözde ya gerçkten ya

ewt çk katarım sedef hstasıyım ztn 20yıldır dha küçücükken bile çk hassas oldğm içn yakalandm bidhada gitmedi kaldı bnde yapıştılar tşk ederm ama iltifat ediosn bnmde cnm yandığnda tırnaklarım çıkmıo diil nası takmiim kuzum yaaa bşi dicm hak wercksn sna erkan askere gttktn snra işte bigün erkanlarda yemek yiorz akşm kayınpederim kaynanam görümcem we sewgilisi yemek yiorz bn gömülmüş salataya görümcem sewgilisine ddiki erkan yazlığı çk sewio bnde kışlığı erkan yazlıkta oldumu emekli gbi oluo resmen bahçeyle uğraşıo sitede gezio.... anlattı böle işte kayınpederimde ordan ddiki eeee sewer tbi beleşe yaşıosnz bnm ewimde kira yok elektrk su yok ekmk elden su gölden ddi dondum kaldım duymamazlktn geldim çnkü erkana laf söletmicktm dicktm ozmn bz senn lokmanızı geçirmeyelim artk boğazımzdan haram ettn bu lafınla dicktm yada duymamazlktn gelcktm huzurszlk çıkmasn die duymamazlktn geldm. snce böle dien bi bba kndi ewladı içn hmde dien bi bba el kızıyla aynı dört duwar arasında oturcağı ew için bşiler alırmı koltuk alırmı düğün yaparmı el kızına gelinlk yaparmı bnm ne sıkıntım wr erresim bi bilsen kayınpederm mat öğret emeklisi kaynanamda hemşire emeklisi gelirleri çk ii ew yazlık araba bnkada para hepsi wr ama kndi çocuklarına bile bnm ewimde beleşe yaşıolar derse yediği ekmek için bna hç bşi yapmz ztn nişanda koluma bi bilezik bile yapmadılar takı ki bn isterdm maddi olarak diil snra o bilezik yarın öbürgün bz ew alırkn nası faydası olck sırf onu düşündüğm içn yoksa kalkıp takı gbi bileziği takck insan diilim bn amannnnnn dha neler neler işte:26:

(iltifat değil senden bana geçen his) o sedefi geçirmek için bir ilaçmı bir sey duymusum ben :44: takma güzelim ya sağlığından değerli ne var ki.ya kayınpeder olayına gelince ,şimdi çok iyi anladım seni.geç olsun her şey benim olsun kimse ben yaptım demesin diye uğraşıyorsun çokta haklısın.düğün zamanı elbet bir şey yaparlar tabide.sen evini eşyanı istediğin gibi almak istiyorsun , bunun içinde her şeyi kendin yapmak zorundasın.üzüldün açıkcası şöyleki uzdıkça problemler büyüyor.kafama takıldı okadar durumları varda neden 2014 tarihini verdiler .erken ne diyor peki ?

tam ağzımdan çıkan cümleleri ddn işte ''geç olsn bn yapiim kmse bn yaptm demesin'' snrasında ekliorm bn mesela koltuğmu alır snra bu koltuğu bn aldm derse bn bidha o koltuğa oturmm bak bn diorm erkan biliorm sni bn dio oda napsn ama bnmkindede hata hç ses çıkaramıo bbasına pısırık brz Uzadkça büyück tbi ama okdr sorumszlar ki hiç bşii sorun etmiolar karışmıolaar ztn mayıs en geç bi gdiolar yazlığa birz önce aradı kaynanam cuma günü gelcz bu sene bayram yüzünden erken dönüorz dio 6ay burdalar 6ay yazlkta sdce telde konuşuorz işte ondan çk sorun olmuo yani. Ndn o tarih diolar hç bşi yapmıcklar çnkü erkana kredi çekersn yaparsın diolar e erkanda mayısta gelipte iş bulup 1 2 ay içinde ne düğün yapabilir ne ew kurabilir ondan 1sene snra diolar ama bn 2sene snra diorm çnkü çk borç ödücm kredi ödicm bi yandan ew kirası faturalar yemek içmk derken rezilliğimz çıkar bnm işim garanti diil bi çıkarsalar işten işte bulamasam uzun süre yandk. Eeee ewlendktn snrada bze güwenmeyin sakın yardım etmeyz paranızın hesabını elinzdeki parayı ona göre harcıcaksınz ddiler ztn ewlenmkte pek istemiorm dha 25 yaşındaym 27 yaşta erken biraz 28 falan ii işte ewlnmk içn erkan duymasın

bukadarıda fazla acımasızlık bu ya.tabiki herkesin basında anne babası yk kendin emek verip yapmak gibisi baskada bukadar ağır sözlerde gereksiz.belki sizin gözünüzü korkutmak hani ne bilim kıymet bilsinle diye söylüyorlardı zamanı gelince yardım ederler yaa.bende her seyi kendimizin yapmasını istiyorum ama heptende ellerini çekmesinler üstümüzden atıyorum yatak odamı vs alsınlar.ya belkide her seyi kendimiz yaparız bilmiyorm şuan sadece hayal.sen tek çocukmusun gözdem?

yok kuzum ablam wr ewli bi tanede yeğenim wr ablam dnyadaki tanıyabilceğin en fedakar ablasıdır yemez erenle bna yedirir içirir öle bşi erenle bir tutar bni hala bide bbamın ilk ewliliğinden ablam wr oda bursada yaşıo ordanda 2yeğenim wr biri kız sudenaz cimcime abiside onun tam aksine oturaklı efendi bide görümcem wr oda ablam çnkü mü-kem-mel mükemmel bi insn. o düşünceyle yaptklarını sanmıorm canımcım çnkü görümcemede aynı şeyleri söleyip yapıolar erkanla ablam dio sn takma onları bunlar böle diolar

bukadarıda fazla ya ne iiçin yapılmış malk mülk evladına vermiceksen mezaramı götüreceksin şaşırdım valla.görümcenle aranın iyi olmasına sevindim.çünkü eşinin tarfından destekçiye ihtiyac oluyor bazen.ALLAH yardımcınız olsun ne diyim

nolyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kısskkandımm bnide aranıza alın bende gelceem

erres hanım o kadar msnlerde konuşyruzda bni hiç görmysun rüyandaa ayıp ayııpp

bzm ufaklık kıskandı snde gel kız bnm kaynanamla kayınpederimn ddikodusunu yapıorz onlar şöle düşünüo errescim doğurdk doyurdk okuttuk büyüttük bzden bukdr artk dha napalım diip kenara çekilmşler bnde kızıorm anne bbalıktn emekli olmk ide bşi wrmı cnm erkan dio ztn aile yaşamını szde görüorm bn dio onlarda kim kime kim duma

işin zor gözdoş...
öyle kayınpeder kayınvaldeyle.
çocuga destek olmayan bab anne erkan için zor...
biz yaptık büyüttük okuttuk..artık o naparsa yapsın baksın basının çaresine zihniyeti içerisindeler..

bukadarıda fazla ya ne iiçin yapılmış malk mülk evladına vermiceksen mezaramı götüreceksin şaşırdım valla.görümcenle aranın iyi olmasına sevindim.çünkü eşinin tarfından destekçiye ihtiyac oluyor bazen.ALLAH yardımcınız olsun ne diyim

aynen öle kızlar ztn erkanda byrmdan byrma görüşürüz dio mutlaka öle olmz sinirle dio ama ynede erkanda bıkmş durumda allah yardımcımz olsn zor günler bzi beklio bnm aileminde durumu ii diil kmseden yardım görmicz yani o asgari ücret bn asgari ücret ne yapabilcz bakalım ama bugn yanmda olmadğı için çk kızıorm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…