Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki nişan alyansı olsun inşallah :)
Yrn bzm nişan yıldönümümüz![]()
Yarın bn anca yas tutarım![]()
döwerim sizzziiii bak bi yüzügmüü beyenmediniz tubadan baska kimse
hayret bişiii yaaaa
![]()
Dha ilk kutlamada yok yanmda hngisnde olduki yaş gnümdede yoktu torbalıda çalışıodu sevgililer günündede torbalıdaydı ondan önceki doğum gnündede doğum gnümde sewgililer günündede yaaa hçmi bi tanesini kutlayamz insn çocuklktan beri beraber olupta ilk sewgilin olupta
:105::105::105: Askerden gelince evlenince en güzellerini, en özellerini kutlarsınız. Heyecanınız da kaybolmamış olurOlmaz mı :26:
heycanmı heycan ne demek hewesim kaçıo artk ulan hepsindedemi denk gelmeyz hep bşi çıkarZaten ewlenmk hç istemiorm 2015 kararlaştırıldı o bile çok erken istemiorm kndinden hepten soğuttu aptalllllllllllll aptal zmnında gtmedi garfild gbi oturdu 1sene ewde o ara gitckti işte ddm işte
![]()
bayıldım balımmm.uzunca süre sadece rengi değişerek takmak nasip olsun
amin canım ben zaten olursa öyle olsun istiyorum. şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşımla takmadım. bundan sonra da ciddi bir şeyler olmadan takmayı düşünmüyorum. büyüsü bozulur diye korkuyorum. bir de mehmet benden önceki kız arkadaşıyla takmış. bu yüzden de istemiyorum :105:
off yine geldiler aklıma![]()
heycanmı heycan ne demek hewesim kaçıo artk ulan hepsindedemi denk gelmeyz hep bşi çıkarZaten ewlenmk hç istemiorm 2015 kararlaştırıldı o bile çok erken istemiorm kndinden hepten soğuttu aptalllllllllllll aptal zmnında gtmedi garfild gbi oturdu 1sene ewde o ara gitckti işte ddm işte
![]()
amiiiiiiiiiinnnnnn.tesekkür ederim ablacım
allah hepimze en güzellerini takmayı nasip etsin![]()
amiiiiiiiiiinnnnnn.tesekkür ederim ablacım
allah hepimze en güzellerini takmayı nasip etsin![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hadi bea yokmu başka alyanslıı hatun![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.hadi bea yokmu başka alyanslıı hatun![]()
aynen yaaa kimseckler koymyoooo![]()
sakın geldiklerimi gibi gitsinler hemenn
gözdosum çok uzun yaa kim kararlaştırdı öyle.cıvığı çıkıyor ya uzadıkcaaa.alyans resmi dedik gözde hanımcımmmm
![]()
:18::18::18:
bence de çok uzak bir tarih. hele ki yıllarını birlikte geçirmiş bir çift için... sen neden istemiyorsun gözdemmm :44: