92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bir kez beğendim ama fırsatım olsa tekrar tekrar beğensem gerçekten çok düşündürücü sözler. teşekkürler
çok etkilendim.kmi neyi ne kadar neden seviyruz ? aklım karıştı ... bende sana teşekkür ederim

sabret askerden gelsin bi aklını başına getirirsin ama şimdi sabır bebeim biraz daha ...

uuullllllllaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ben 3 gündür hiç ama hiç konşmyrum küsüm, ne diyosnuz siz
hem kvga edysnuz hem konşysunuz bizde öyle olsak öpcem başıma koycam
ben artık konuşmamamızın sfağını sayıyorum 3 gün beee aahh ulan ahhhh...

ne diyelim nasip artık beaa....elbet bir gün buluşacagııızzzzzzzzzzzzz diye kapaatyorum

biliyorum kuzum ben başıma gelecekleri Allah vere de daha kötüsü olmaya :18: ankaraya geliyor canım gataya mr çekilecek :26: inşallah hayırlı olur yavrum sağ ol hesapladım belediye otobüsü ile 100, özelle 160 lira tutuyor yol parası zaten alacağım en fazla 850 polisliğe de babamın ısrarı üzerine başvurdum pazartesi okul kesinleşir artık

yavrum bu ne hiddet, bu ne celal çocuk bu düşüncelerini bilse arkasına bakmadan kaçar gider hem bakıyorum da sen kızınca ne kaa acımasız oluyon yaa korktum inan

her yere yeteris biz kuzum kendi topiğimizi de bş bırakmayalım dimi

hehe aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz tubik

bence de karantinada kalsınlar

gelince önce beni sonra seni topa tutacaklar

Elimiz kolumuz uzun doğru, ahtapot gibiyiz

Hepiciği de mi sorunlu yahu :26:

ahh ahh biz çok fenayız

maalesef canım, körle yatan şaşı kalkar misali tek tek dökülüyorlar. bize de yakındır uğraması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…