92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ya hesnam sen boşver buçingeneyi bu hepimizden beter, cocuğa moral vereceııne kendı moral beklıoo

Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez...

Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez...

valla ya bu diğer kızlara soluo kendı 2 gunde bir kusuo, tartısıo sonra da nıe bole oldu, yapma diorum huyum dioo, bole huy mu olur beaa hep ben hep ben yok... yok ole 3 kuruşa 5 kofte

Kötüye koşullanırsan olur tabi... Çağırma belayı allam yaa

ya hesnam sen boşver buçingeneyi bu hepimizden beter, cocuğa moral vereceııne kendı moral beklıoo

valla ya bu diğer kızlara soluo kendı 2 gunde bir kusuo, tartısıo sonra da nıe bole oldu, yapma diorum huyum dioo, bole huy mu olur beaa hep ben hep ben yok... yok ole 3 kuruşa 5 kofte

vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak hele demek arkamdan konuşursunuz hee hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı

vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak hele demek arkamdan konuşursunuz hee hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı

Hahahahaha Bu da her şeyi Mehmete diyor canım, yazık çocuğa, kıs bunlar ondan hep kavga edip durun

Son düzenleme:
yaa bırak hesnam mehmet e solese nolur cocuuun moralını bozmaktan artık mehmet bu gidişle bize inanır bence

fasulye ya bu da tam deneyelim bakalım pazar günü kim kime inanırmış

yaa tmm bundan sonra kavga etmıcem demıosun da size demıcem aferin cnm sen devam et bolee

yavrum napim olsun mehmetle olsun da kavga edeyim tek

Sen küsmessin Nilüüüü küsmessin demi

He öyle valla, yazık çocuğa... Ama bunlar alışmış öyle seviyorlar birbirlerini

yok tatlım ya mümkün mü ama belki tubik cadısına olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…