cnm ben yener gittiğinden beri psikopata bağladım ztn, işyerındekıler bile farkındalar halımın o yuzden yanasmıolar bana pek...
ayrıca ne olumluluğundan bahsedıosun, yenerle ben askerlıın baslangıcından berı hiç kavga etmedık tartısmadık kı.. askere gitmeden once bırbırımızı yıyoduk kedı kopek gibi ama sanırım uysallaştık artık
böyle düşünürsen 2 gun sonra sende bana yanaşma
askerlik yaramış desenebüyük başarı canım. demek ki özlemeye ihtiyacınız varmış birbirinizi
valla canım akla gelen başa gelirmişben de istemem ama ben kavga etmeden duramıyorum sanırım. gerçi bugün kavga etcek gibi olduk ben cevap vermedim de uzamadı
amin canım ama bizim aramız bu ara haddinden fazla iyibüyük bir patlama bekliyorum ben; fırtına öncesi sessizlik
Kötüye koşullanırsan olur tabi... Çağırma belayı allam yaa
ya hesnam sen boşver buçingeneyi bu hepimizden beter, cocuğa moral vereceııne kendı moral beklıoo
Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez...
Kötüye koşullanırsan olur tabi... Çağırma belayı allam yaa
ya hesnam sen boşver buçingeneyi bu hepimizden beter, cocuğa moral vereceııne kendı moral beklıoo
Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez...
valla ya bu diğer kızlara soluo kendı 2 gunde bir kusuo, tartısıo sonra da nıe bole oldu, yapma diorum huyum dioo, bole huy mu olur beaa hep ben hep ben yok... yok ole 3 kuruşa 5 kofte
vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak heledemek arkamdan konuşursunuz hee hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı
vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak heledemek arkamdan konuşursunuz hee hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı
sen beni guldurdun Allah da seni guldursun
kaç gun surecek bu uslu kız ayakları
bak bana bir gülücük borcun var, hayatını kurtardımmm
inadınıza kavga etmicem işteeeböyle sırıtcam :101:
HahahahahaBu da her şeyi Mehmete diyor canım, yazık çocuğa, kıs bunlar ondan hep kavga edip durun
bak bana bir gülücük borcun var, hayatını kurtardımmm
inadınıza kavga etmicem işteeeböyle sırıtcam :101:
kısım sne bu laflardan sonra etsen de demessin artık bize yada inş ogrenırsın ii gecınmeyıı
HahahahahaBu da her şeyi Mehmete diyor canım, yazık çocuğa, kıs bunlar ondan hep kavga edip durun
hee demicem size artık küstümmm
hee demicem size artık küstümmm
yaa bırak hesnam mehmet e solese nolur cocuuun moralını bozmaktan artık mehmet bu gidişle bize inanır bence
yaa bırak hesnam mehmet e solese nolur cocuuun moralını bozmaktan artık mehmet bu gidişle bize inanır bence
yaa tmm bundan sonra kavga etmıcem demıosun da size demıcem aferin cnm sen devam et bolee
Sen küsmessin Nilüüüü küsmessin demi
He öyle valla, yazık çocuğa...Ama bunlar alışmış öyle seviyorlar birbirlerini
yavrum napim olsun mehmetle olsun da kavga edeyim tek
yok tatlım ya mümkün müama belki tubik cadısına olabilir
kıslaaaaaaaar albüm yapıp 1-2 resim attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?