• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

errescimmmm kıycz aslındada olmuo işte
ahhh ah nasıda özledm dhada çk wr yaa nası geççk wakit kızlar izin yapmzsa 226 wr dhaa:14:
kübüm geçer geçer ne badireler atlattk buda geçer hytımızın rutini oldu bu bzm ayda bir ayrılmalar 2 3 gün konuşmamalar bzm rutin dikkat çekmio erresinki şok etkisi yaratıo:1:
hadi yaa okadar şaşırdınız demek :52::52: ne var kız bende insanım benimde kalbim var nilüşün demesi gibi:27: sıyırttı beni da en sonunda .nese geçer bunlarda beterini yaşatmasın RABBİM:nazar:
erres "benim de kalbim var, ben de insanım" şarkısını hatırlattı bana :1: gözdem sen de çok sabırlısın. erkanı sevgilin değil de sanki oğlun gibi, anne gibi sakınıyorsun, kıyamıyorsun. anaç bir tarzın var :nazar: ben de o yok pek

nilüş hanım iyi okuyun bunlar siizn iyi günleriniz ileride zaman geçtikçe sizde bizler gibi sıyırma ,bunalma isyan mertebelerine ulaşacaksınız :51:

hadi yaa okadar şaşırdınız demek :52::52: ne var kız bende insanım benimde kalbim var nilüşün demesi gibi:27: sıyırttı beni da en sonunda .nese geçer bunlarda beterini yaşatmasın RABBİM:nazar:

nilüş hanım iyi okuyun bunlar siizn iyi günleriniz ileride zaman geçtikçe sizde bizler gibi sıyırma ,bunalma isyan mertebelerine ulaşacaksınız :51:

katılyrum snaa şekerimm:3:

:1: hadi yaa bebekim ben hala ulaşamadım mı tüh üzüldüm bakk :16:

erres "benim de kalbim var, ben de insanım" şarkısını hatırlattı bana :1: gözdem sen de çok sabırlısın. erkanı sevgilin değil de sanki oğlun gibi, anne gibi sakınıyorsun, kıyamıyorsun. anaç bir tarzın var :nazar: ben de o yok pek

sadcee insanlar ve ilşkiler yıpranıyoooo:ssz:

ne diyelim hayırlısı be gülümm:1::1:

bzde bozuldk bu ne kızlar anlaşmışız gbi hepimz aynı anda kwga mawga yk ama bozuldk birbrmze kapatalım bnce teli ddk kapattk:ssz: bn şu erkan askerden gelmedn sigaraya tekrar başlıcm galiba sigara alkol karıştırcam ayyaş gezcm belki şu askerlk biter farkında olmadn :ssz:

slm kızlaaaaaaaaar :3:

nerelerdesiniz :32:
asıl sen nerelerdesin tatlm ?ne oldu iş ?
bzde bozuldk bu ne kızlar anlaşmışız gbi hepimz aynı anda kwga mawga yk ama bozuldk birbrmze kapatalım bnce teli ddk kapattk:ssz: bn şu erkan askerden gelmedn sigaraya tekrar başlıcm galiba sigara alkol karıştırcam ayyaş gezcm belki şu askerlk biter farkında olmadn :ssz:

biz düzelme yolundayız darısı başınıza canlarım.gözde sakın başlıyım içiyim deme,sabah uyandığında hiç bir şey değişmemiş olacak sakın:20:

asıl sen nerelerdesin tatlm ?ne oldu iş ?

buralardayım cnm bırakmıo patron, söz verdi aysonuna kadae acil ihtiyacın kadar para vericem die ama sonrası nolcak anlamıo yaa, hep para mı ıstıcem, hakkım olan parayı zamanında alamıorum, bi süre daha devam edicem bole bakalım, arasıra işte para isticem, içerde ne kadar az param kalırsa o kadar ii :1:

biz düzelme yolundayız darısı başınıza canlarım.gözde sakın başlıyım içiyim deme,sabah uyandığında hiç bir şey değişmemiş olacak sakın:20:

gözdem ya sakın başlama, bizde askerdne geldikten sonra bırakmayı düşünüorus...

sende bu yazılanlara gülme aşamasındasın daha ağlıcan ,kız sen daha ne gördün ki ilahii.her mevsimi yaşıcaksın daha :38:

:1: kız o ne öyle beddua eder gibi. biz ağladık sen de ağla ohh ohh demediğin kaldı tek :9: valla ben de ağlıyorum hem de böyle salya sümük :43: şurda birkaç gündür iyiyiz :nazar: bu arada mehmet pazartesi geliyor inşallah :66::64::66::64:bu kez bileti falan yollamışlar. ama görüşemeyebiliriz de. bugün ücretli öğretmenlik için bir okuldan aradılar. ama bize çok ters bir yerde. pazartesine kadar beklicem daha yakın bir yerden ararlarsa işe başlıcam :26: bir de polislik başvurumu da yaptım :23: 4 ekime kadar bekleyip spor yapmam lazım :62:

kavga etmeden kapatmışsınız en azından yavrum :31: tekrar konuştuğunuzda hiçbir şey olmamış gibi olur aranız merak etme :3: sigara ve alkol konusuna gelince :20::4::41::57::67::88::100:

:1: kız o ne öyle beddua eder gibi. biz ağladık sen de ağla ohh ohh demediğin kaldı tek :9: valla ben de ağlıyorum hem de böyle salya sümük :43: şurda birkaç gündür iyiyiz :nazar: bu arada mehmet pazartesi geliyor inşallah :66::64::66::64:bu kez bileti falan yollamışlar. ama görüşemeyebiliriz de. bugün ücretli öğretmenlik için bir okuldan aradılar. ama bize çok ters bir yerde. pazartesine kadar beklicem daha yakın bir yerden ararlarsa işe başlıcam :26: bir de polislik başvurumu da yaptım :23: 4 ekime kadar bekleyip spor yapmam lazım :62:

töbeeeee yarabbim ya ne bedduası kız .hani yaşayacakların bnlar ilerde kendini yıpratma şimdiden diyorum da kötü br şy demiyorum .mehmet nereye geliyor ben anlamadım şimdi :44: işin inşallah hayrlı olur da ddiğin gibi saat başı ücret alacağın için yolda uzaksa aldığın para zaten oraya gider.hakkında hayırlısı ne öğretmeniydin sen şimdik ? hee polislkte demişsin nerden aklına geldi kız öyle inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun cnm senin için artık gelsin çeyizler de :52:

Allah der ki:
''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:
''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.

Hz.Mevlana(KS)

bu sözler beni çok düşündürüyor.:ssz:

Allah der ki:
''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:
''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.

Hz.Mevlana(KS)

bu sözler beni çok düşündürüyor.:ssz:

bir kez beğendim ama fırsatım olsa tekrar tekrar beğensem gerçekten çok düşündürücü sözler. teşekkürler :34:

off kızlarrrrrr bak aramıo gördnzmü :47: nilüfercim öle kwga etmedn kapatma diildi o sesszlkte fırtınalar esti kwga etmedn bozuştk işte aradığnda hç bşi yokmuş gbi konuşamamm wala ohhh ne güzel adam yıllardr ii günümde kötü günümde hç bi günümde yanımda olmasn uzaktn telle işi idare etsn gzdede herzaman her koşulda onu burda beklesin kebap bu iş wala erkan yerinde olmk wr yaa wallaha:47: aramıo bile gözü görmüo bni bide kızdı gönlüde unuturmu aklına düşüreyim bn bi kndimi bile demiooooooooo demio wallahi derisini yüzer post die odanın girişine koyarım :47:

Back
X