sabır taşı çatlıyor taş değilim da bende .sorma ya yaramadı askerlik buna ,bunaldıkça saldırıyor tabiri caisse.konuşamak mı asıl kavga harp nedeni kız iyi dayanıyorsun ama zatn konuşmamaya bile alışıyorsun
Kimse yanlış anlamazsın bu yazdıklarımı, ben sevdiğim adamı şikayet etmeyi pk sevmiyorum çünkü onu ben tercih ettim, ama yok bu adam olanı yoldan çıkartır,delirtir ya bir askerlik bir insanı bu kadar değiştirip bu kadar olumsuzlaştırabilir mi ? her şeyi büyütmek uzatmak bi inat bir anlayışsızlık .hani ağzım açık kalıyor , zaaman zaman ne oldu bu çocuğa diyorum .sinirlendin tamam ee güzel yaklaşıyorum daha ne istiyorsun sen bnden ? bu inat niye ? öfken kime ? hadi sinirli üstüne gitmeyeyim desem kaale almıyorsun cevap vermiyorsun diye laf yapar ,yetmiyor gibi üstüne üstüne sorun eklersin.bende insanım unuttun mu ? sen gittin ben yalnız kaldım hatırladın mı ? çaresizim duydun mu ? ne ben seni anlayabiliyorum ne de sen beni ... yoruldum,tükendim biraz biraz.üzülüyorum görmüyor musun ? senin dışındakiler beni zerre kadar üzdüğünde kıyamet kopartan adam neden kendi yerden yere vuruyor? bırak orada kalsın askerliğide şafağıda .sen her günü azaltırken ,ben her gün ayrı çoğalıyorum ...
ooff ulen off canm sıkılyooorreeee
içime daralmalar geldi..
kusum günaydın dün bende çıkmak zorunda kaldım.hep idare hep idare ya sorma raydan çıkmışlar sokucaz yoluna artık yapcak bişii yokmutasyona uğradılar orda yawrum zor işimz wala ama bnmki snada tşkler gzde bni bekliosn demio bi kerede ona kızıorm napsak yaranamıcz onlar askerdeykn tatlım onun içn bugn bağır çağır at sinirini ona bşi diemiosan içindn bağır ağla ama yarına yne onları idare etmk zorunda olcz maalesefbnm çıkmm lazım artk yarın dwm etmk zorundayz ama çkta dert etme kndine artk nolur
ya sorma biz çok iyiyim diyen yok zaten olamazdaaynenn ablam aynen...
duyglarma tercme oldun....
bizde kavga ettk bagrdm cagrdm, ayrıldıkbn ayrldım sesi çıkmadı alttan alyo....
am konşmyrz arama defol dedimm sıktı baydı ya başlcam ha...
konşmyrz ses soluk yok ayrldm güya yani bn...bakalım nlere olcak...
3 gün veryrum 3 gn snra gelir...
az konuşmak en güzeli inan kavga yok gürültü yok.keşke acemideki gibi olsan dedm akşamkızlar ya ilk kez ben şikayet etmiyorum şimdi de siz mi başladınız :26: 2 gündür kavga etmiyoruz biz zaten çok az konuşabiliyoruz. kavga etmediğimiz için konuşamamayı sorun etmiyorum artık. konuşup kavga etmekten iyidir. bugün rüyasında beni görmüş kuzumsizlerin arası da düzelir inşallah bir an evvel. bu sınavdan alnımızın akıyla çıkcaz. askerlik bittiğinde bu topicikten tek eksik istemiyorummm
sn neredesin hç girmedin gündzooff ulen off canm sıkılyooorreeee
içime daralmalar geldi..
kızlar günaydın küb neler oldu anlatsana çk mrk ediorm errescim sn nası oldn bugün nilüfercim sennde ii olmana sewindm tatlım konuşmayınca kwgada çıkmıo:) bnde dün gece sonunda erkanla konuşabildim rhtladm brz:)
günaydın tatlım.durumlar aynı tam düzeltiyorum resmen beni bilerek sinirlendiriyor sonra suçlu ben oluyorum yine .RABBİM öye büyükki yinede veriyor sabrıını.ben ona kyamıyorum ama aslında acımıcaksın
acımıcksn tbi düşenede bi tepik biz atcz acı yok kızlar yüz wermk yok:)
n'oldu kübküb? :26:
kızlar günaydın küb neler oldu anlatsana çk mrk ediorm errescim sn nası oldn bugün nilüfercim sennde ii olmana sewindm tatlım konuşmayınca kwgada çıkmıo:) bnde dün gece sonunda erkanla konuşabildim rhtladm brz:)
selam kızlar...
elle tutulacak bi sebep yok ya 2 gndr konşmyruz...
her zamanki ufak seyler...
barsrız herhalde dyeee umut edyrum...
braz bunalttık brbrmizi..
hepimizde aynı sorunlar işte farklı bir şey yok ...
ayneenn ablaaaamm
hem msnden hemde kkdan laf yetstryoo bana
çok hızlıyımdır
heeeee belli iki saatt bklyrum msnde artttiiiizzzzz
errescimmmm kıycz aslındada olmuo işte
ahhh ah nasıda özledm dhada çk wr yaa nası geççk wakit kızlar izin yapmzsa 226 wr dhaa
kübüm geçer geçer ne badireler atlattk buda geçer hytımızın rutini oldu bu bzm ayda bir ayrılmalar 2 3 gün konuşmamalar bzm rutin dikkat çekmio erresinki şok etkisi yaratıo
errescimmmm kıycz aslındada olmuo işte
ahhh ah nasıda özledm dhada çk wr yaa nası geççk wakit kızlar izin yapmzsa 226 wr dhaa
kübüm geçer geçer ne badireler atlattk buda geçer hytımızın rutini oldu bu bzm ayda bir ayrılmalar 2 3 gün konuşmamalar bzm rutin dikkat çekmio erresinki şok etkisi yaratıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?