• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

cnm ben yener gittiğinden beri psikopata bağladım ztn, işyerındekıler bile farkındalar halımın o yuzden yanasmıolar bana pek...
ayrıca ne olumluluğundan bahsedıosun, yenerle ben askerlıın baslangıcından berı hiç kavga etmedık tartısmadık kı.. askere gitmeden once bırbırımızı yıyoduk kedı kopek gibi ama sanırım uysallaştık artık :nazar:

böyle düşünürsen 2 gun sonra sende bana yanaşma :52:

askerlik yaramış desene :nazar: büyük başarı canım. demek ki özlemeye ihtiyacınız varmış birbirinizi :3:

valla canım akla gelen başa gelirmiş :ssz: ben de istemem ama ben kavga etmeden duramıyorum sanırım. gerçi bugün kavga etcek gibi olduk ben cevap vermedim de uzamadı :1:

Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez... :27:

valla ya bu diğer kızlara soluo kendı 2 gunde bir kusuo, tartısıo sonra da nıe bole oldu, yapma diorum huyum dioo, bole huy mu olur beaa hep ben hep ben yok... yok ole 3 kuruşa 5 kofte :52:

Kötüye koşullanırsan olur tabi... Çağırma belayı allam yaa :20:

ya hesnam sen boşver buçingeneyi bu hepimizden beter, cocuğa moral vereceııne kendı moral beklıoo :52:

Heee şöyle kadınlığını göster ilgi şefkat şımart biraz askerini anam değil mi tuğbacım her aklımızı buna mı vericez... :27:

valla ya bu diğer kızlara soluo kendı 2 gunde bir kusuo, tartısıo sonra da nıe bole oldu, yapma diorum huyum dioo, bole huy mu olur beaa hep ben hep ben yok... yok ole 3 kuruşa 5 kofte :52:

vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak hele :47: demek arkamdan konuşursunuz hee :41: hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı :19:

vayy elebaşı tubik ve işbirlikçisi hesnaya bak hele :47: demek arkamdan konuşursunuz hee :41: hiç yakıştıramadım mehmete dicem ikinizi de hıhhh :100: hem bir kere ben artık uslu kız oldum tamam mı :19:

Hahahahaha :60: Bu da her şeyi Mehmete diyor canım, yazık çocuğa, kıs bunlar ondan hep kavga edip durun :52:

Son düzenleme:
yaa bırak hesnam mehmet e solese nolur cocuuun moralını bozmaktan artık mehmet bu gidişle bize inanır bence :52:

fasulye ya bu da tam :1: deneyelim bakalım pazar günü kim kime inanırmış :34:

yaa tmm bundan sonra kavga etmıcem demıosun da size demıcem aferin cnm sen devam et bolee :52:

yavrum napim olsun mehmetle olsun da kavga edeyim tek :27::27:

Sen küsmessin Nilüüüü küsmessin demi :27:

He öyle valla, yazık çocuğa... :52: Ama bunlar alışmış öyle seviyorlar birbirlerini:22::9:

yok tatlım ya mümkün mü :3: ama belki tubik cadısına olabilir :33:

Back
X