neyi anlatayım yavrum bildiğin sanayideyim otomotiv sektöründe ön muhasebe.öğrenmye çalışıyorum işte bakalım.kısmet her şey... özlemek var ben seni...
nası olalım bu hbrlerden snra tubikim bunlar bze ülkeyi dar edio hytı zindan edio ne pkk mış beee allahın duymuo sesimzi nilüfercim bn konuştm çk üzüldü oda afyonda bide uşağa çk yakın yne çk yakın erkana
çok sewndm ablacım..bnde özledim senikonşamyrz hiçççç...
bnde sanayideyim haa....yoksa bz senle kardeşmiyiz
ne güzel muhasebe otrdgn yerde....
kim bldu nasl olduu?
erkanın yanında yöresinde dolanıyorlar Rabbim bir an evvel uzaklaştırsın bu belayı ondan da bizden de...
nası olalım bu hbrlerden snra tubikim bunlar bze ülkeyi dar edio hytı zindan edio ne pkk mış beee allahın duymuo sesimzi nilüfercim bn konuştm çk üzüldü oda afyonda bide uşağa çk yakın yne çk yakın erkana
erkanın yanında yöresinde dolanıyorlar Rabbim bir an evvel uzaklaştırsın bu belayı ondan da bizden de...
tuğbacım şu fotonuza bayılıorm yaaçk güzel çıkmş allah hç bozmasın inş yarabbim yener ne kdr mutlu belli sn sewdicğnin omzuna gömülmşsn inş allah szi hep korusun
haberleri izliyrum ve suan agliyrum...
afyonda 25 sehitten snra yarim saat oncesi hakkardede bir sehit verdkk..
basimiz sagolsun,bu ewlre smdi ates dustu ve canlar yandi.
sewgli tayyip;kurtajla, 4+4 le bilmem nlerle ugrascgna su pkk illetne dur de artik canlar yanmasin ocaklara atesler dusmesin!!!!!!!
şu yaz bitsin havalar soğusun artık allahım yoksa bunların duracağı yok durduran da yok
benim de hiç dilim vatan sagolsun demeye varmyo!!!!
şehit verince vatan sağ olmyo !!! kimse kusura bakmasın!!!
koy bebeğim bu yenerın şafak panosu ama o daha fazla düşüoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?