92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

merhaba kizlar ben emine konyadan evliyim bende 92.1 yareniiym
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem bu zamana kadar nirelerdeydin sen .. hoşgeldin tatlım

çiziyomusun, boyuymusun derken şafak kagıdını sormştum ablam
çiziyomusun safak kagdnı ne ettryosun???

nasıl algılamışım iki gün çalıştık yedik kafayıı baksana ben şafak saymıyorum ne zaman azalır ozaman.ama onun hala çıktısını alacağım da alamadım.alıp saklıcam onu.bak iş yerinden çıkartıimde bende boyim kız özendimm şimdik

ablammm işten ayrıldımmm bgün, pzt imzamı atcam iş akdime son wericem.....

bizde kavga ettik gonuşmuyoruzz küstüm
bana bagryo bir bçuk haftadır hemen sinirlenivryo...nden dedgmdede sen bagrtysn bni dyo...
degstin dyrm gergnsn sinirlisin bsey dmeye gelmyo dyrum yokk...
hep bn kabhatlymşim hep bn yapymusum...benden ötürüymüüşş
hiç bişeycik yapmadıım bilee....

şiideettllii geçimsizlik ailede diz boyuuu vallaa

yalanmııı yaaa eriflerin surd gelmesinnee ne kaldıııı
doğru soluosun cnm

hahah kısım sende bıras alttan al işte yapcak bişe yok o baırcak sesn suscam tmm askım, tabı sevgilim vs..

doğru soluosun cnm

hahah kısım sende bıras alttan al işte yapcak bişe yok o baırcak sesn suscam tmm askım, tabı sevgilim vs..

hiiççteee bi kerem insan gbii bşey syledgimde bagryo ses tonunu yükseltyoo nerye o hklı nden tamm dicekmşim...
hiiç işim olmaz vaallaa... bi askreee gtiitler vallaa her tarflarıı kalktıı...ne o askerlk yapylarmışş....
salak aptal grzekalı şeyy...kızdm bakk smdiii...tahta kafa yaa patlatcam kafasnı izmire gdpp
hep bu erkeler halkkklıııııııııııııı

askerlikleri boyunca hep onlar haklı ama biliorum senın huyu cadııı Alttan al işte kısım biras yaa, ne güzel bak az zaman kaldı, kavusucaz sevdiklerimize o zaman sende bol bol kafasına vurup sersem edersin cocuu

askerlikleri boyunca hep onlar haklı ama biliorum senın huyu cadııı Alttan al işte kısım biras yaa, ne güzel bak az zaman kaldı, kavusucaz sevdiklerimize o zaman sende bol bol kafasına vurup sersem edersin cocuu

askerlikten gelnce sinirim gitmiş olr gıııı....
smdi yapmak dhaa tatlı
o zmnaa hewsm kalmazz

kizlarr valla dogru soyluyorsunda aslinda bu grubaa ben yazmistim aralik 2011 esim gitmeden ozaman net vardi bizdeeee esim gittikten sonra net kapattrmak zorunda kaldimm annemgildym nett geldide ondan anca geldim kizlar askerligi yariladk zaten

iyiymiş böyle ya az ve öz mehmetle sadece 40 dk konuştuk bugün. tartışma yok, kavga yok, küsme yok, gönül alma yok

92/1 hatunları koğuş kalkmamış hala nerdesiniz bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…