emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem bu zamana kadar nirelerdeydin sen ..merhaba kizlar ben emine konyadan evliyim bende 92.1 yareniiym
çiziyomusun, boyuymusun derken şafak kagıdını sormştum ablam
çiziyomusun safak kagdnı ne ettryosun???
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem bu zamana kadar nirelerdeydin sen ..hoşgeldin tatlım
nasıl algılamışım iki gün çalıştık yedik kafayıı baksanaben şafak saymıyorum ne zaman azalır ozaman.ama onun hala çıktısını alacağım da alamadım.alıp saklıcam onu.bak iş yerinden çıkartıimde bende boyim kız özendimm şimdik
merhaba kizlar ben emine konyadan evliyim bende 92.1 yareniiym
ablammm işten ayrıldımmm bgün, pzt imzamı atcam iş akdime son wericem.....
eemiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee gııııııııııııııııııızzzzzzz.....herifler askerden gelcek sen yeniii geldiin
hoşşgeldinn nerdesin bakıyım senn
bebikler bugün askerimle 37 dk konuştum. kavgasızzzzz
ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün cnm... doğru söze ne denir
doğru soluosun cnmyalanmııı yaaa eriflerin surd gelmesinnee ne kaldıııı
bizde kavga ettik gonuşmuyoruzzküstüm
bana bagryo bir bçuk haftadır hemen sinirlenivryo...nden dedgmdede sen bagrtysn bni dyo...
degstin dyrm gergnsn sinirlisin bsey dmeye gelmyo dyrum yokk...
hep bn kabhatlymşim hep bn yapymusum...benden ötürüymüüşş
hiç bişeycik yapmadıım bilee....
şiideettllii geçimsizlik ailede diz boyuuu vallaa
doğru soluosun cnm
hahah kısım sende bıras alttan al işte yapcak bişe yok o baırcak sesn suscam tmm askım, tabı sevgilim vs..
hiiççteee bi kerem insan gbii bşey syledgimde bagryo ses tonunu yükseltyoo nerye o hklı nden tamm dicekmşim...
hiiç işim olmaz vaallaa...bi askreee gtiitler vallaa her tarflarıı kalktıı...ne o askerlk yapylarmışş....
salak aptal grzekalı şeyy...kızdm bakk smdiii...tahta kafa yaa patlatcam kafasnı izmire gdpp
hep bu erkeler halkkklıııııııııııııı
ah cnmmmmm hade gözün aydın
askerlikleri boyunca hep onlar haklı ama biliorum senın huyu cadıııAlttan al işte kısım biras yaa, ne güzel bak az zaman kaldı, kavusucaz sevdiklerimize o zaman sende bol bol kafasına vurup sersem edersin cocuu
hy n oldu ki öyle? bn seni işe yeni girdin snıyorum4,5 yılımı verdiğim işyerinden ayrılmak üzereyim, çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?