tabi bu saattee ewde uyydn dmii....
bebek geldikten sonra uuyumuyordum tatlım zaten normalde evdede olsam en geç kalkış on olurdu.şimdiki uyku gelmesi hareket olmayısındandı tamm mı
Hıııııııııııııııııııııııııııııııhhhhh
ewt nilüfercim hepte erkanın etrafındaki komşu şehirlerde oluo yarabbim çk korkuorm ztn şu antep bombacılarıda manisada 15 20gün sözde keşif yapmış ya bna yaklaşıolar ya erkana yaklaşıolar töbe yaaaa dünden beri bütün hbrleri takip ediorm oturumların hpsini izledm kaza falan diil şmdide denetim içn die hbr çıkardılar sbhtan beri dün bütün üst rütbeli askerler konuştu belliki pkk sempatizanı askerlerin yaptğı işş die hala bzi uyutmaua çalışıo basında o ş....siz hkümette hala etkisindeyim olanın yaa hala ağlıorm bugn şehit askerllerin ailelerine hbr werilirkn çekilen videolar wr izleyin bzde onlardan biri olabilirz duyarsz olmamk lazım hele bi tnesinin 6ay snra çocuğu olckmş
kızlar ben de yapmak istemiştim bundan elimde yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı :26: Siz excelde yapmışsınız. Kendiniz mi yaptınız ve nasıl yaptınız?
benn kendm yaptıımm şekerimde karışıkk...
errescğmdee yapıp gndermştim...
Nasıl anlatsamkiii snaaa
kızlar ben de yapmak istemiştim bundan elimde yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı :26: siz excelde yapmışsınız. kendiniz mi yaptınız ve nasıl yaptınız?
kimse masum bir kaza olduğuna inanmıyor ki zaten. terör diye bir sorun olmasa inanılabilir ama böyle bir ortamda imkansız bu. yunanistanda bile muhimmat deposunda patlama oldu diye 3 gün yas ilan edilmiş. ama bizde...
cnm hç bşi yapmk istemio konuşmk istemio erkanada ağladm çk özledm sni çk zor die katıla katıla bi aramadı ztn bidhada insn bi içi ezilirde arar
cnm hç bşi yapmk istemio konuşmk istemio erkanada ağladm çk özledm sni çk zor die katıla katıla bi aramadı ztn bidhada insn bi içi ezilirde arar
Nilüş önceden bizdede öyleymiş 3 şehitten sonrasında yas ilan edilmiş halk şimdi nerdeee ..konsere devam ,eğlenceye devam ...
arasında seni tekrar öyle görüp moralimi bozulsun adamın.aynen benimde moralim bozuk haberleri okudukça gözlerim doluyo sinirlerim bozuldu iyice.ben şimdi sevdiğime özlem duyuyorum gelmesini bekliyorum ALLAH izin verirse gelecek.yaa onların sevdicekleri ya onların anaları babaları bacıları ? ömür boyu beklicek ve hiç gelmick.RAABBİM sana şükürler olsun yaşadığı nefes aldığı için buna izin verdiğin içinn
AYY BAYILMIŞTIM ONA BEN.SEN ONU ELİNLEMİ YAPTIN KIZ AY HİÇ KIYAMAM SANAbenn kendm yaptıımm şekerimde karışıkk...
errescğmdee yapıp gndermştim...
Nasıl anlatsamkiii snaaa
AYY BAYILMIŞTIM ONA BEN.SEN ONU ELİNLEMİ YAPTIN KIZ AY HİÇ KIYAMAM SANA
BUARDAA GÜNAYDIN TÜKKANI BEN AÇTIM
yok ablam excelde yapmştm...
ama excel kurallarına uyarak degil
yaptm yani bi şeklde....
çiziymsun, boyuymsn ne ettrysunn??
merhaba kizlar ben emine konyadan evliyim bende 92.1 yareniiym
merhaba kızlar. askerimin birliğinde arama yapmışlar bugün. 4 kişinin telefonunu almışlar. Allahtan mehmetinki bozuktu, valizine kaldırmıştı. çarşıya çıkarken yanına almış, yaptırmış, dışarıdan bir yere bırakacak. artık çok az konuşabileceğiz. zaten yapmamız gerekiyordu bahane oldu.
hoş geldin canım aramıza. nerede askerin? Allah kavuştursun...
merhaba kızlar. askerimin birliğinde arama yapmışlar bugün. 4 kişinin telefonunu almışlar. Allahtan mehmetinki bozuktu, valizine kaldırmıştı. çarşıya çıkarken yanına almış, yaptırmış, dışarıdan bir yere bırakacak. artık çok az konuşabileceğiz. zaten yapmamız gerekiyordu bahane oldu.
Nilücüm geçmiş olsun dielim, ucuz atlatmıssınız cnm, dikkatli olun, sağlığı yerinde olsun da varsın konuşmalarınız azalsın cnm... Düzelir inş...
CNM bnm çok tşk ederim tekrardananaalarını ağlatıyorum arabaların napim fatura vs giriş çıkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?