92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızlar ben de yapmak istemiştim bundan elimde yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı :26: siz excelde yapmışsınız. kendiniz mi yaptınız ve nasıl yaptınız?

kimse masum bir kaza olduğuna inanmıyor ki zaten. terör diye bir sorun olmasa inanılabilir ama böyle bir ortamda imkansız bu. yunanistanda bile muhimmat deposunda patlama oldu diye 3 gün yas ilan edilmiş. ama bizde...

kızlar ben de yapmak istemiştim bundan elimde yapmaya çalışmıştım ama olmamıştı :26: Siz excelde yapmışsınız. Kendiniz mi yaptınız ve nasıl yaptınız?

benn kendm yaptıımm şekerimde karışıkk...
errescğmdee yapıp gndermştim...
Nasıl anlatsamkiii snaaa

Nasıl anlatsamkiii snaaa

ya ben elimde yapmıştım. bir ara onun fotosunu çekip koyayım bebikim. güzel bulursanız ona devam ederim. güzel olmadı diye bırakmıştım karalamayı :26:

Nilüş önceden bizdede öyleymiş 3 şehitten sonrasında yas ilan edilmiş halk şimdi nerdeee ..konsere devam ,eğlenceye devam ...

cnm hç bşi yapmk istemio konuşmk istemio erkanada ağladm çk özledm sni çk zor die katıla katıla bi aramadı ztn bidhada insn bi içi ezilirde arar

cnm hç bşi yapmk istemio konuşmk istemio erkanada ağladm çk özledm sni çk zor die katıla katıla bi aramadı ztn bidhada insn bi içi ezilirde arar

arasında seni tekrar öyle görüp moralimi bozulsun adamın.aynen benimde moralim bozuk haberleri okudukça gözlerim doluyo sinirlerim bozuldu iyice.ben şimdi sevdiğime özlem duyuyorum gelmesini bekliyorum ALLAH izin verirse gelecek.yaa onların sevdicekleri ya onların anaları babaları bacıları ? ömür boyu beklicek ve hiç gelmick.RAABBİM sana şükürler olsun yaşadığı nefes aldığı için buna izin verdiğin içinn

bu benim yaptığım şafak tablom kızlar. uzun zamandır karalamıyordum. buraya koycam için karaladım. eğer iyi görünüyorsa buna devam etcem.

Nilüş önceden bizdede öyleymiş 3 şehitten sonrasında yas ilan edilmiş halk şimdi nerdeee ..konsere devam ,eğlenceye devam ...

bugün ankarada mustafa sandalın konseri vardı iptal etmiş. festival kapsamında geldi. belediye festivale devam ediyor ama musti çıkmayacakmış sahneye. başka bir ildeki ücretli konserini de iptal etmiş. keşke herkes onun kadar duyarlı olabilse...

çok şükür canım. bunun için bile kendimizi çok şanslı saymalıyız

Nasıl anlatsamkiii snaaa
AYY BAYILMIŞTIM ONA BEN.SEN ONU ELİNLEMİ YAPTIN KIZ AY HİÇ KIYAMAM SANA

BUARDAA GÜNAYDIN TÜKKANI BEN AÇTIM

yok ablam excelde yapmştm...
ama excel kurallarına uyarak degil
yaptm yani bi şeklde....
çiziymsun, boyuymsn ne ettrysunn??

CNM bnm çok tşk ederim tekrardan anaalarını ağlatıyorum arabaların napim fatura vs giriş çıkış

merhaba kızlar. askerimin birliğinde arama yapmışlar bugün. 4 kişinin telefonunu almışlar. Allahtan mehmetinki bozuktu, valizine kaldırmıştı. çarşıya çıkarken yanına almış, yaptırmış, dışarıdan bir yere bırakacak. artık çok az konuşabileceğiz. zaten yapmamız gerekiyordu bahane oldu.

merhaba kizlar ben emine konyadan evliyim bende 92.1 yareniiym

hoş geldin canım aramıza. nerede askerin? Allah kavuştursun...

sagol canim askerimmm sirnak'ta
:) senin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…