gözdemmm napan kuzumözledim yavru seni
bu erkeklerin ailesi önce canım cicim deyip kendilerini sevdiriyorlar sonra da karşına geçiyorlar ya
çok sağol cnm yaa bana bayağı pahalıya patladı pegasustan aldım, ordan aldığım biletle rvardı çünkü bilet iptali/değişikliği yaptım ayrıca kredi kartımadakı puanı da kullandım kardeşimle ikimizinki bunları da düştükten sonragidiş dönüş 320 tl ye geldi.... Zaman yakın olduğu için daha da pahalı oluyor... Halbukı be kampanyadan şubat mart ayına kadar mesela 4-5 tane b,let aldım. Bilet başına gidiş dönüş 100tlye gelmişti.. Kampanyaları takip ediyorum. Onur air in sabiha gökçenden uçuşu yok, bana en uygun olan buydu şu anda... aman sevdiceğimle haftasonunu birlikte geçiricem o kadarını da gozum gormuo artık :) Bakalım kalacak yeri ne kadara ayarlıcas :))
Napayım be yawru çalış çalış çalış ama 5kuruş biriktireme kuş gbi maaş alırsan birikmz tbi onun dışında bşi yaptğm yk hee dün pilatesim başladı tekrardan bşkada bşi yaptğm yk çk sıkıldm artk bitsede şu askerlk acık sosyalleşsek sn neler yaptn bnde çk özledm wala sohbetini
ohhhh maşşallah bide orda masraf yapcksn anasını satim öde öde bitmi şu kartlar kapanmıo nakit para göremiorm maaş yattımı kkarta havale yapıorm nakit para görmedn elim maaş parakalck yer nası bulcksnz heryer doludur gitmedn onuda bi netten araştır bnce bilerek git ewci nası izin aldı yener bnm bildğm aileden biri imzayla çıkarabilio sdce bide ordan bi ikametgah adresi wermn gerekio die biliorm biz erkanı öle çıkarabildk anca? kız çk şanslısınn sbha kdr göğsünde yat sewdiceğinn
cnm yaa otel işini yener carsıya cıktığında bakacak, lefkoşaya gitmeyi düşünüorus bakalım, bu hafta çarşıya cıktığında bakar... daha vaktimiz var... dediğin gibi masraflar bitmioo, ben zaten 1 senedir doğru düzgun maaş alamıorum, şirkettten halaa alacağım maaşım var hiçbişey yapamıorum ama buna değer
evci olayını da dediğin gibi aileden biri olmadan izin vermıolar ama yener bıras fırlama/uyanık olduu için komutanını ayarlamıs, komutanı dısarı cıkarıcak
sabaha kadaar koynunda, kokusunu çeke çeke uyuyoo numarası yaparım ama uyuyamam
tubik çok seviniyorum canım senin adına yaayaptığın gerçekten çok büyük bir güzellik, takdire şayan bazen erkekler bile bu kadarına cesaret edemiyor
yener de mehmet gibi desene. işini çeneyle, sempatisiyle yaptırır kim olursaböyle erkekleri seviyorum Allahtan pısırık değiller
çok sağol cnm bu huyuma yener de bazen kızıyor, yeri gelıo gecenın bı yarısı evden kaçıp yollara düşüorum.. sende deli cesaret var hiç düşünmüosun gecenın b yarısı tek basına kız basına yollara dusuosun die
ama yenerın bu huyu da bazen benı korkutuo, ozellıkle askerdeyken... Uyanıklık yapıyım derken başına iş açıcak die.. Babamın bi sözü vardır: askerde ne cok akıllı olacaksın ne de cok aptal, ortalarda kalmak makulduryanlış bi söz de değil bence
bu kadar sevme kızım yaa ben korkakımdır pek öyle şeyler yapamam
bence de öyle baban çok haklı. mehmet hep dört ayağının üstüne düşer; ama belli olmaz çekirge bir sıçrar, iki sıçrar...bana bir şey olmaz bende şeytan tüyü var diyor bir de ben hiç öyle değilimdir kıskanıyorum bazen
nilüfcüm nişanlıyızda işte az çk okumşsndur onların ailesi olmasa sdce bzm aileler nişan işinin içnde ne güzel olur dmi tuğbacımdert yaratıo işte onların aileleride bzm tuğbayla durumlarımz hemen hemen aynı onların ew üzerinden bzmde olmayan ew üzerinden sorun ama hissettklerimz derdimiz aynı işte snde çk dert etme atamaları sennde bi yerden yick rızkın wr asla unutma allah büyük! tuğbacım yaaaa okdr mutluyumki bütün asker yarenleri içn doya doya yaşa o günü çk çk mutluyum senn içn darısı başımıza:44:
gözdem valla bende yerimde duramıorum, dunden beri kıvranıodum annemı ıkna edebilir miyim die ama bugun muradıma erdim, yener de havalara uctu
nişanlılık konusunda da yerden göğe kadar hak veriyorum sana bu işler o kadar zor ki anlatamam, tatlım sne bence hiç bize özenme, askerlik oncesi nişan falan hiç ii bişey değil bizim gibi zararlarını yasamıosun en azından
benim onun için yapmayacağım şey, hatta baze kendi kendime nazar değdiriorumona ölürüm ben yaa, yener de mehmet gibi çok şanslı oluo hep 4 ayak üstü ama dediğin gibi bende de hiç şans yoktur bende kıskanıorum valla diorum sendekı sansın yarısını bana ver, olmaz dio benım sansım sensın ztn esseğim benim yaa
neyse cnm benim çıkmam lasım akşam görüşürüs daha kursa gidicem off yaa, eve gitmem saat 11i buluo her aksam aynı muhabbet sıkıldım... bugun keyıflıyım neyse ki
öptüm snei çok görüşürüs akşam
nilüfcüm nişanlıyızda işte az çk okumşsndur onların ailesi olmasa sdce bzm aileler nişan işinin içnde ne güzel olur dmi tuğbacımdert yaratıo işte onların aileleride bzm tuğbayla durumlarımz hemen hemen aynı onların ew üzerinden bzmde olmayan ew üzerinden sorun ama hissettklerimz derdimiz aynı işte snde çk dert etme atamaları sennde bi yerden yick rızkın wr asla unutma allah büyük! tuğbacım yaaaa okdr mutluyumki bütün asker yarenleri içn doya doya yaşa o günü çk çk mutluyum senn içn darısı başımıza:44:
gözdem valla bende yerimde duramıorum, dunden beri kıvranıodum annemı ıkna edebilir miyim die ama bugun muradıma erdim, yener de havalara uctu
nişanlılık konusunda da yerden göğe kadar hak veriyorum sana bu işler o kadar zor ki anlatamam, tatlım sne bence hiç bize özenme, askerlik oncesi nişan falan hiç ii bişey değil bizim gibi zararlarını yasamıosun en azından
bn bile duramıorm yerimdesahi anneni nası akna ettn nilüfcüm inan nişanlı olmk çk güzel ama sdce nişanlınla senn aranda güzel yani erkanla nişandan snra okdr büyük sihirli bi mutluluk yaşıorz çk çk güzel bşi ama işte ailesi kadir kıymet bilirse değer werirse erkanın ailesinde hç bi çaba yk nişanlandı bunlar düğün olck die hçççççç genişler yararları yk zararları çk ondn bide bnm hala nişanlısı oldğumu idraak edemediler düğün sözü geçtimi gün ola hayrola falan diolar yani sanki nişanlı diilizde işimiz kadere kısmete kaldıbzmkiler öle sewgiliykn çk yüz gözde olmadm aslında ama ((
nilüferim bnm sorunum onlarda olupta yapmamaları yapabilck durumları wr ama anca tatile gitsin yazlıkta aylar geçirsinler her gece mangal rakı balık yapsnlar amannnnn okdr çk şey wrki içimde biriken erkanada çk bşi söleyemiorm çk üzülüo çnkü ama nişanlılk herrrrrrrrrşeye rağmen çk güzel deli gbi aşık oluncatatlım bnm çıkmm lazım artk çk siftiklendim bugün 6,30kdr toparlamm lazım öpüorm sni çk dikkatli ol emi
mehmetin ailesi de oğullarının bu adar ciddi düşünmesini yadırgıyorlar. hala ciddi düşünmen için çok erken diyorlarmış. annesi bana sadece arkadaşsınız birbirinize bu kadar müdahale etmeyin demişti. ben annesinden yardım istemiştim mehmet benden ayrılmayı düşünmüştü bi ara da... :26: ayy hele geçenlerde ne yaptığını anlatsammmçok şaşırttı hatun beni. Allahtan mehmet annesinin huyunu biliyor
anaaaaa sennkide fena gerçi bnm kaynanamda bna erkanın askere gttiğinn ertesi gnü bnm ewladım kzmın kardeşi askere gtti senn sewgilin gtti nolmuşki ddi hey allahım ya<aaanişanlısı bile demedi düşün sennki naptı anlatsana
şaka maka ailesi yüzünden erkanla sorunlar yaşamaya başlıorm kızlar bn yokmuşm gbi dawranmaları ailesinin aileme kız tarafı onlarmş gbi dawranmaları bn onun sdce arkıymim hç ewlenmickmşzn gbi dawranmaları we ewlensekte hç bi iğnelerini görmick olmamz sinirime batıoerkanda hç bşi yapmıo yap ddğmdede beceremio
acaba kendi kızları da bizim askerlerimizi aradığımız kadar arıyorlar mı
yaptığı iki olay var son zamanlarda. bir akşam annesi beni aramış hem kendi nosundan hem de babasının nosundan; ama tel şarjdaydı ben de yemek yiyordum duymadım. kontör falan da olmadığı için dönemedim. iki saat sonra falan babasının facesine mesaj attım aramışsınız duymadım diye. ertesi gün annesi beni tekrar aramış bu kez de hazırlanıyordum dışarı çıkacaktım yine duymadım. aradan birkaç saat geçti yabancı bir numara arıyor açtım bi tane adam bi saniye yasemin hanıma veriyorum dedi. efendim dedim başladı hatun sen neden açmıyorsun telefonunu merak ettim falan ama böyle azarlar bir ifadeylededim duymadım. neden aramıyorsun dedi. hiç kontörüm yok dönemedim dedim. ki biliyor da olmadığını. neyse mehmetin bir derdi mi var bana anlatmayıp sana anlattığı dedi. askeriyedeki sorunlarından bahsetmemiş mehmet onlara ama sesinden anlamışlar heralde. ben de bir sorunu yok olsa size söyler dedim. mehmet söylememiş sonuçta ben de söylemedim. ama yaptığı şey çok tuhafıma gitti. sanki ben telefonlarına bilerek çıkmamışım gibi başka bir nodan aradı. mehmete anlattım annem onu apar genellikle bana da yapıyor dedi :26: o günden sonra da aramadı normalde haftada bir arardı :44:
bu arada ikinci olayı da anlatayım. bunda benim kıskançlığımın da payı var ama çok saçma şeyler üşüştü aklıma. annesi mantı siparişi almış, mehmetin bir arkadaşını da kız tabii bu arkadaş yardıma çağırmışlar. onlar mantı bükerken mehmet aramış, annesiyle konuşmuş. sonra hatun teli kıza uzatmış mehmetle konuş diyemehmet de bunu bir rahat anlatıyor, bir rahat anlatıyor... :26: mehmeti nasıl kıskandığımı da biliyor. anlamıyorum ya ben mi çok abartıyorum.
offf :26: ne tuhaflar yaa. bir anne baba evladının düğününü bile yapamıyorsa... benim annem bile bizim çoğu şeyimizi almaya razı. sadece biz rahat edelim diye. ama erkek tarafı hiçbir şey yapmazsa ben de istemem ailemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?