bnm bu olayda garibime giden ndn sni bşkasına arattırıoda bi dk yasemin hn weriorm dedirttirio yani hem bşka nodan araması hmde bşkasına konuşturması çk garibime gtti ama bnce mehmetten saklama bunları bn erkandan saklamıorm bilsin neler oluo o yokken burda snra şahit oldğnda bide bna inanmz annesine inanır iice işler karışır hç gelemm öle arkanda olmayan erkeğe
bnce mhmet tamamen sni kıskandırmk içn öle rht rht anlatmış hoşuna gdio kıskanmnda ondnkim hoşlanmzki gerçktn affına sığınarak sölüorm haddim diil ama annesi çk ayıp etmş sni ezmş resmen fişteklemk gbi olmasn ama senn oldğunu bile bile sıradan bi kız arkadaşını bile böle çağırmamalı bide teli uzatmş bn olsam kıyameti koparmştm
bzm yapmıcklar bnce görünen o ozmn bnde ewlenmm olur biter![]()
ya mehmet o kızla annesi aracılığıyla olmasa bile görüşüyor zaten çıldırıyorum kanka ayağına :26: bazen çok abarttığımı düşünüyorum ama o da görüşmemi istemiyor erkek arkadaşlarımla. çok müdahale ediyoruz birbirimize bu da yıpratıyor bizi. mehmetin kızlarla bu kadar içli dışlı olması korkutuyor beni.
mehmetin ailesi abisinin hiçbir masrafını üstlenmemiş büyük ihtimalle bizde de öyle olacak. hiçbir beklentim yok açıkçası onun ailesinden yana. yaparlarsa sürpriz olur. bence siz de kendi yuvanızı kendiniz kurun. ne millete minnet edip el açıp gelceğinizi yok edesiniz.