92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

oo baya fazlaymış canım,Birde kalacağınız yer falan.
Ama öğretmen evlerinde daha ucuza kalabiliyosun.

Gözdecmmmmmm canmmmm çooook tşk ederim sevincime ortak oldugunuz için , aynen yaa bişi kalmadı 4 gözle bekliyorum gelmesini, 10+2 günlüğüne geliyo tatlım Allah izin verirse, 2 günü yol izniymiş :))

ohhh baya warmış yne izni ayyy nası güzel bişi bu ne güzel heycanlar çk güzel oldu senn içn canım çk ii gelck sna

selam kızlar ben geldimmm samsundan sizlere mis gibi karadeniz kokusu getirdim

şu karadenizi görmedn ölmm inş

tubik inş annen izin werir dua edelim hep birlikte ama anlamadığm şu wr kardeşin we arkı nie gelio :44: hmn çk heweslenmş yener kesin gbi herşeyi ayarlamş planlamış baksana ahh işin çk zor tatlım çk üzülcksnz bnce eğer istediğin gbi gitmezse işler bnce yenere çk yüz werme tabiri caizse snde çk üzgün olma ama bn sna kesin diil demiştim be aşkım gbi ol çnkü snde iice ağlar modda olursan dha çk üzülck sn dha sağlam durursan atlatması çabuk olur yksa günlerce ağlar ağlar durur orda

ettin ya bz hep burdayız arıomu sennki konuştnzmu hiç

özür dilerim ablacım arıyor mesaj atyr bn açmaynca kardeşne arattıryr telefnmu açsın diye
bilmym abla ya sğuttu baya snra byle olması bni cezbetmiyor barışmaya yanaşmyrm bn o istyr bn istemyrm

özür dilerim ablacım arıyor mesaj atyr bn açmaynca kardeşne arattıryr telefnmu açsın diye
bilmym abla ya sğuttu baya snra byle olması bni cezbetmiyor barışmaya yanaşmyrm bn o istyr bn istemyrm

küb hmn beğenmş baksana bilmiorm artk barışırsan napar sni yolar atar wala şaka bi yana bukdr dayandıysan tmmdır artk bitmş bu iş emin ol çk dha iileri wr

REZİLLİK DİZ BOYU !!!

ASKERİ ARACA PKK BAYRAĞI ASILDI
Cenazelerin alınmasını istemeyen bazı vatandaşlarla polis arasında çıkan gerginlik nedeniyle polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtırken, daha sonra PKK'lıların cenazesinin içinde bulunduğu askeri araca ise sarı, kırmızı ve yeşil renklerde bayrak asıldı.

artık istenilen her yerde Türk bayrağı asılamayacakmış, her cenazeye Türk bayrağı sarılamayacakmış ya onun yerine ne bayrağı kullanılacağı belli oluyor

Günaydııııııııııın Yavrularııııııııııım

Kızlar benim için dua edin yaa, ucuz bilet bulamadım ama bana cok pahalıya patlamasına rağmen göze aldım. Annemle konuşucaz bugün izin verirse inş. aşkımın yanında 1 gece kalmyaı planlıyorum... Annemden izin almak cok zor ama artık altından girip ustunden cıkıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…