Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar![]()
Günaydııııııııııın Yavrularııııııııııım
Kızlar benim için dua edin yaa, ucuz bilet bulamadım ama bana cok pahalıya patlamasına rağmen göze aldım. Annemle konuşucaz bugün izin verirse inş. aşkımın yanında 1 gece kalmyaı planlıyorum... Annemden izin almak cok zor ama artık altından girip ustunden cıkıcaz bakalım![]()
günaydııın cnm nerleerdesin sen yine, konuşamıoruz ne zamandır nasıl durumlar![]()
aaa ne güzel bende gitmek istiyodum fakat hiç vaktim yok kurbana kadar her hafta düğün var ve kurbanda da askerim gelicekinş annenden izini koparırsın tatlım:13:
inşallah cnm yaa, son zamanlarda canımız cok sıkıldı ztn bu yener e de bana da cok iyi gelıcek... Biz iznimizi daha kasım ın son haftası kullanıcaz, biletini de alcak bu sıralar![]()
noldu canım nie sıkıldı canınız bi sorun yoktur inş.
yener ın ailesinden dolayı problemler oldu, yener ailesine rest çekti... diğer topikte de yazmıstım o zaman, ama şükür bizim aramız iyi![]()
aaaaaaaa niye ki?:44:
anladım canım yaa kötü olmuş bizimde sorunlarımız vardı biraz ama düzeldi çok şükür sizinkide düzelicek inş:13:ya 2 hafta once onlara gittim, kapıdan girer girmez şokları yaşamaya başladım... Bize gelınce paraları olmuo, borçları oluo ama gittim ki ne gçreyim.. Annesi koltuk takımını deiştirmiş,1,5-2 ay onceden kurbana girilmiş, buzdolabının buzluu yetmıo dıe dipfriz almış, salonun halısını deiştirmiş, yener ve diğer 2 kardeşi için 3er tane yun yorgan yaptırmıs (sankı deirleri de hemen evlenıo) vs.... Çok sinirlerim bozuldu, sesimi çıkarmadım hep ii yapmıssın güzel olmus falan dedim. Aslında kadın bi yandan haklı evın ıhtıyacı bunlar ama evın eksıklıklerı hiç bitmes ki acelesi yoktu yaniii.... Bir de biz yenerın dairesinde oturmak istemıoruz cunku ailesi de aynı bınada aile apt., onlara en basından berı ben kıraya oturcam burda oturmıcam demesine ragmen onlar hep orda oturcakmısız gıbı konusuolar... Bayağıı sinirlerim bozuldu..
Sonra akşam benı eve bırakırlerken geçen muhabbet, annesi babasına şakayla takıldı : sen de artık çalışmaya başla, bak onumuzdkeı yaz dugun yapcas falan die
babası: kendi daireleri var ztn, kira dertleri yok bişeyleri yok, kendiler yavas yavas yaparlar, biz nasıl yaptık, biz evlenırken neyımız vardı,yanımızda kım vardı....
Bu benım de patlama noktam oldu, onların yanında sustum ama eve gelınce dayanamayıp ağlaya ağlaya yener e anlattım, ben sen yokken size gitmek istemıorum, sebeplerı de bunlar dıe... Yener de benı tesellı etmeye çalıştı, ağlama ben sana soz verıorum herşey yoluna giricek, tmm gitme artık bıze hatta arayıp sorma bile, sne haklısın, hiçbişeye uzulme benım tek derdim sensin falan dedi ve telı kapattık ole...
Ama yener de cok sınırlenmıs ve hemen annesi arayıp agzına gelenı saymıs, benım ailem yok artık demiş onlara, 2 haftadır halaa konusmuo, annesi de inat etti, yener bana telde bole bole yaptı arayıp once o ozur dılıcek konusmıcam dıo, yener de onlar arayana kadar aramıcam dıo...
Zor bu işler anlıcaııın...
anladım canım yaa kötü olmuş bizimde sorunlarımız vardı biraz ama düzeldi çok şükür sizinkide düzelicek inş:13:
valla artık onları umursamıorum benım tek derdim yenerın orda bunlarla ugrasması üzülmesi, en çok koyan da zrn onun yokluunda bana bunları yaşatmaları.. şimdi şimdi anlıorum kı ozellıkle bız yenerın dairesinde oturalım dıe yapıolar... ama kendi yaptıklarıyla kalırlar sonunda da çocuklarını bole karşılarında bulup hatta kaybedebilirler... yener ın yanımda olması bana en buyuk destek.. aileyi takmıorum sonucta, tamm onemlıler ama bu bizim hayatımız sonucta bu kadarına da mudahale edemesler.. kıms eonlardan bişey beklemıo ztn manevı olarak da yanımısda olmaslarsa bizi d eyanlarında bulamaslar bu kadar basit![]()
anladım canım ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun inş onlarında akılları başlarına gelsin bi an önce![]()
inşallah cnm sağol bakalım artık zaman ne gostercek.... benim şimdi çıkmam lasım ogleden sonra gelırım yıne optm senı![]()
Günaydııııııııııın Yavrularııııııııııım
Kızlar benim için dua edin yaa, ucuz bilet bulamadım ama bana cok pahalıya patlamasına rağmen göze aldım. Annemle konuşucaz bugün izin verirse inş. aşkımın yanında 1 gece kalmyaı planlıyorum... Annemden izin almak cok zor ama artık altından girip ustunden cıkıcaz bakalım![]()
ya 2 hafta once onlara gittim, kapıdan girer girmez şokları yaşamaya başladım... Bize gelınce paraları olmuo, borçları oluo ama gittim ki ne gçreyim.. Annesi koltuk takımını deiştirmiş,1,5-2 ay onceden kurbana girilmiş, buzdolabının buzluu yetmıo dıe dipfriz almış, salonun halısını deiştirmiş, yener ve diğer 2 kardeşi için 3er tane yun yorgan yaptırmıs (sankı deirleri de hemen evlenıo) vs.... Çok sinirlerim bozuldu, sesimi çıkarmadım hep ii yapmıssın güzel olmus falan dedim. Aslında kadın bi yandan haklı evın ıhtıyacı bunlar ama evın eksıklıklerı hiç bitmes ki acelesi yoktu yaniii.... Bir de biz yenerın dairesinde oturmak istemıoruz cunku ailesi de aynı bınada aile apt., onlara en basından berı ben kıraya oturcam burda oturmıcam demesine ragmen onlar hep orda oturcakmısız gıbı konusuolar... Bayağıı sinirlerim bozuldu..
Sonra akşam benı eve bırakırlerken geçen muhabbet, annesi babasına şakayla takıldı : sen de artık çalışmaya başla, bak onumuzdkeı yaz dugun yapcas falan die
babası: kendi daireleri var ztn, kira dertleri yok bişeyleri yok, kendiler yavas yavas yaparlar, biz nasıl yaptık, biz evlenırken neyımız vardı,yanımızda kım vardı....
Bu benım de patlama noktam oldu, onların yanında sustum ama eve gelınce dayanamayıp ağlaya ağlaya yener e anlattım, ben sen yokken size gitmek istemıorum, sebeplerı de bunlar dıe... Yener de benı tesellı etmeye çalıştı, ağlama ben sana soz verıorum herşey yoluna giricek, tmm gitme artık bıze hatta arayıp sorma bile, sne haklısın, hiçbişeye uzulme benım tek derdim sensin falan dedi ve telı kapattık ole...
Ama yener de cok sınırlenmıs ve hemen annesi arayıp agzına gelenı saymıs, benım ailem yok artık demiş onlara, 2 haftadır halaa konusmuo, annesi de inat etti, yener bana telde bole bole yaptı arayıp once o ozur dılıcek konusmıcam dıo, yener de onlar arayana kadar aramıcam dıo...
Zor bu işler anlıcaııın...
cnm yaa neler olmş bn dha yeni okuorm bunları ama yener,n senn yannda olması çk güzel tatlım gerçk fikrimi söliimmi bzde ne ew wr ne bşi en büyük problemimz ew olmaması en azından ewliliğinzn başında oturup snra bşka bi yere taşınsanız? buarada sekreterim ya hava yolu şirketlerinden mail gelio onur air de kampanya wrmış bak bakalım
tubiişşş okudumda üzüldüm canım ya.....
zor gunler gecryomussun sıkıntılı...
hakkınızda hayrlısı olr inşallah, atlatrsınız...
senn yannda kayınpedern ve kayınvalden özür dleyerek sylyrm çok byük terbyeszlik yapmışlar
soylenrmi yani öyle konşlrmu hç senn yannda
inşşallaah hersey tattlıya baglanır tubişş...dua et....
Canlarım ii dilekleriniz için çok saolun ztn sizde olmasanız bugünler hiç geçmezya aileyle aynı binada olmak çok zor ayrıca baksana daha şimdiden yaptıklarına... Hem yener ztn bana söz verdi, sen istemediğin sürece o daireye benim ölüm girer ancak dedi (Allah korusun). En çok zoruma giden ztn yener in yokluğunda bana daha cok sahip çıkıp destek olmaları gerekırken kostek olmaları... Kübram söylediklerin o kadar doğru ki benim yanımda soylenmemesi gerekir bunların ama işte sonradan dank edıo ınsana ozellıkle yapıolarr.... Bende kendi kendime dıorumkı çok ii anlaşıoruz ailesiyle herşeyı konusup rahat edebiliorum, beni öz kızları gibi sevıolar dıodum ama malesef tam da öyle deilmiş...Son olaylardan sonra umrumda değil gerçekten istediklerini düşünsünler, istedikleri kadar gözlerinde kötü gelin olayım, bize saygı duymayanlara karşı mesafemi herzaman alırım... Saygımda sevgimde kusurum olmas ama artık nasıl davranmam gerektiğini daha iyi anlıyorum...
Havadisimi vereyim annemi ikna ettik, biraz tuzluya patladı ama hallettim. Biletimi de aldım. Gerçi dönüşe yener üzüldü biraz ama en uygun fiyata da bu oluodu.. diğer saatler cok ucuktu..
06/10/12 Kıbrısa gidiş saat kalkış 05,50 varış 07,15
07/10/12 Kıbrıstan dönüş kalkış saati 14,50
Yupppiiiiiii............ Allah'ım günlerdir ettiğim dualarımı kabul etti... Aşk ile süper bir haftasonu beni bekliyor![]()
çk sewindm cnm inan bna siz böle mutlu oldkça bnde çk mutlu oluorm kndim yaşıomş gbi hissediorm:)))) nekdr aldın onur airda herşy dahil 69 lira diodu çk sewindm yaa wala bakbzmkilerde öle bnde diemiorm artk bni çk sewiolar die bnde aynı erkandan ayırmıolar diodm ama öle diilmş artk bna öle ayrı bi muammele yapmıolar yani erkan gelin aman oğlum bnm oğlum şöle böle die ballandırıo biz sanki erkek tarafıyız gbi şunu yaparz bunu yaparz diorz ama erkanda diolarmşki gzde çk ii aklın kalmasın hiç yokluğunu hissettirmiorz oyalıorz onu heee oldu oldu tbi
![]()
çk sewindm cnm inan bna siz böle mutlu oldkça bnde çk mutlu oluorm kndim yaşıomş gbi hissediorm:)))) nekdr aldın onur airda herşy dahil 69 lira diodu çk sewindm yaa wala bakbzmkilerde öle bnde diemiorm artk bni çk sewiolar die bnde aynı erkandan ayırmıolar diodm ama öle diilmş artk bna öle ayrı bi muammele yapmıolar yani erkan gelin aman oğlum bnm oğlum şöle böle die ballandırıo biz sanki erkek tarafıyız gbi şunu yaparz bunu yaparz diorz ama erkanda diolarmşki gzde çk ii aklın kalmasın hiç yokluğunu hissettirmiorz oyalıorz onu heee oldu oldu tbi
![]()
gözdemmm napan kuzumözledim yavru seni
bu erkeklerin ailesi önce canım cicim deyip kendilerini sevdiriyorlar sonra da karşına geçiyorlar ya![]()