91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Hadi gözün aydın canımmm

Şafak: Doğan güneş.. :124: Sonunda bitti yarın sevdiceğim yanıma geliyor çok ama çoooook mutluyum. Ve benimle aynı olan tertiplerime de mutluluklar diliyorum. İnşallah Allah herkesi sevdiğine kavuşturur.. :123:

Canımmmm çok sevindimmm, gözün aydınnn... Allahım bidaha hiç hiç hiç ayrılık yaşatmasın. Çok güzel bir duygu bu çoookkk, yaşadım bilirim..

Tabii biz askerliği unuttuk artık hiç gitmemiş gibi aşkım

Seninde gözün aydın şekerim, rabbim bir daha hiç ayırmasın...

biz daha unutamadık tabi. ama 2 gündür çok yoğun bir şekilde geziyoruz emre bugün kpss tercihlerini yapacak hayırlısı inş. olur da iş problemimiz de çözülmüş olur. ben de evdeyim bugünlük dinlenelim az.

Zeyno inanırmısın sevdiceğim geldiğinden beri ilk defa bu akşam eve erkenden geldim
Onun dışında hep deli gibi gezmelerdeyiz.

Sorsana askerden geldiğinden beri, görüşmediğimiz bir gün bile oldumu

I-ıııhhhhh, hep beraberiz her gün

Çok güzel birşey yaa

Darısı kayıp arkadaşımız Esramızın başına

Kızlar ya ısyerınden aranıza katılamıyorum ama emın olun hep aklım bursdaa :)
Oh ohh masaallah benım tertıplerıme gezın bakalım :) bede carsambadan ıtıbaren yarımle ıstanbulun tadını cıkartıcagım Allah nasıp Ederse bırde bırdahakı hafta sonu emremın annesı ablasıgıl bıze tanısmaya gelecekler ve tahmını aralıgın 20sı gıbı ısteme olacak cok fena heycanlardayım hepsı bırbırıne karıstı bır emrem gelsınde :) bugun safagımız. DOGAN GUNES! Cok sukur Rabbıme bu gunlerıde gorduk.. Hepınızı coook opuyorum bombe gıbı aranıza donecegım :)

Son düzenleme:
veeeee sonundaaaaaa
Şafak: '' DOĞAN GÜNEŞ ''
Rabbime çok şükür bugünleride Gördük..
:119::119::119::119:
*
.

esracım emren gelmiştir sen de anlat bakalım bekliyoruz haberlerini
biz geziyoruz emremle bugün bizde kahvaltı ettik sonra finansbank mülakatı vardı hakkımızda hayırlısı iş olayını da hallederiz inş.
sizin nasıl gidiyor canlar.

Şekerler selam herkese :)

Zeynepcim finansbank hakkında hayırlısı olsun canım iyi geçmiştir inşallah...

Benim yarim pazartesi işe başlıyo artık.. eee 20 gün oldu geleli :) zaman ne çabuk geçmiş. Sevdiceğim askerdeyken geçmiyordu

Adaşımı merak ediyorum, bir ses verse artııııkk

baya olmuş kız senin yaa bizim daha 1 hafta olmadı. evet çabuk geçiyor onlar yanımızdayken.
hayırlısı bakalım inş. kendimize uygun bir iş buluruz.
kpss tercihlerini de yaptık artık biraz bekleme sürecindeyiz.
sizin için de hayırlısı olsun esracım. tez zamanda evlilik haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…