ŞAFAK 24 ERZİNCANASKERLİĞİN BAŞLADIĞI YERDEYİZ.BİTANEM BİLETİNİ ALCAK BUGÜN
gezin bakalım hakkınızdır. 460 günün acısı çıkacak daha. iyi valla hemen iş mi buldu yoksa eski işine falan mı döndü maşallah.
fınansbank sınavı zor sayılır matematık agırlıklı bı sınavdı. mantık soruları vardı. bı de benzetme soruları yukarısakı resme asagıdakılerden hangısı benzıyor gıbı. (hepsi benzıyordu valla) paragraf soruları vardı turkce gıbı. ıslem soruları vardı. kar zarar yuzde gıbı. 1 saat 40 soru vardı. kpss tabanlı olmama ragmen yetıstıremedım. yanlıslar da dogruyu goturuyordu. bakalım artık. sınavı gecenlere donecegız dedıler.
hande gozun aydın alsın bıletını moral oluyor valla
Oh Oh Adasımm Hakkındır Gezzzz :) Bende 4 Gozle gelmesını Beklıyorum Gelsın soz olacak hemen :). Babama konuyu epey bı cıtlattık :) oy oyy heycanlıyım cok kızlar :) zeynep senınde azcık kaldı heyecan durumları ne alemde :)
valla değilim ya cuma günü heyecanlanırım kesin uyuyamam her geldiğinde aynısı oluyor çünkü.
oooo ii yapmışsınız ne dedi baban ? korktuğun kadar bi olay olmayacak benceen kısa zamanda sözlenirsiniz inş.
Evet son gece uyunmaz herhalde :) muhtesem ya bu gunlere gelebılecegım ınankı aklımın ucundan gecsede hayallerıme sıgmıyordu cok sukur kı bıttı resmen :) evet babam dusundugum kadar tepkı vermedı galıba :) annem konustuklarını bana anlatmadıgı ıcın pek nasıl tepkı verdıgını cozmus degılım ama sukur kı kotu ters tepkı vermedı verseydı annem mutlaka soylerdı annemde yavastan hazırlıklara baslıyor kafasında planlar yapıyor hatta nısanımızı allah nasıp ederse subat tatılınde yapacagız bakalım dualarınızı eksık etmeyın...
inş canım.darısı başıma tabi taa aralıkta.evet canım yaaa bu hafta bızım haftamız. haftasonu kavusacağız inş.
Yok Zeynepcım duzelmedı telefondan gırıyorum bılgısayardan okuyorum telefondan yazıyorum buna da sukur :)
Adasım Ya hosbulduk Efenııımm :) ozledım burayı cok :) uzerımden cok buyuk bır yuk kalktı kızlar. Cok sukur bırde soz olursa degmeyın keyfıme yanı :) adasım sızın dualrınız sayesınde babam boyle karsıladı zaten bılıyoru ınsaAllah boyle devam eder :)
evet canım erzincandayız ama kusura bakma hemen gitmek istiyorum adanaya acele gitmem lazım
evet canım erzincandayız ama kusura bakma hemen gitmek istiyorum adanaya acele gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?