91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Esracım hayırlı olsun düğün tarihinde, düğün salonunda..
Salonuna baktım gerçekten çok hoş ve epey büyük ama fiyatı biraz pahalı değil mi :26:

Canım çok teşekkür ederimmm :)
Fiyat bu salon için normal canım çünkü gerçekten çok güzel bir salon. Eee bizim çevremizde çok geniş Allaha çok şükür, bundan küçük salona sığmayız.
İstanbulda fiyatlar böyle değil tatlım, benim kuzenimde eylül ayı için okmeydanında simge diye biryeri tuttu mesela oda 700-800 kişilik falan. 3400 TL...
Ame biz güzel biryer olsun dedik...

ben de ona baktım şimdi ama 1500 kısılıkmıs yaz mevsımı de olunca normal aslında bende umranıyede beenmıstım 700 kısılık salona 5 bın ıstedıler.

Aynen canım 1250 sandalye.. adam dediki isterseniz 1500'e çıkarırım.
Rahat oturma alanı, pisti... en azından sıkış tıkış değil.

Sen ümraniyede nereyi sordun.. Sarıgazide Doğanlar'ı tavsiye ederim sanada.
Benim sülalem o tarafta olduğu için ümraniye sarıgazi dudullu o çevredeki çoğu salonu bilirim.

ben gidip görmedim sitesinden begemıstım. henuz o kadar gezıp gorme faslına gelemedık
salon zigana 550 kısı ıcın 5 bın salon laıla 650 kısı ıcın 6 bın cıvarı demıstı. tabı fıyatlar artmıs degısmıs olabılır ben soralı 6 dan fazla oldu. onerını dıkkate alacagım

ŞAFAK : DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SENDEN ALIYORUM ŞIRNAK SEVGİLİMİ ARTIK ÖMÜR BOYU AŞKIM BENİMMMMMMMM.O KADAR ÜZÜNTÜNÜN SONUNDA AŞKIMA KAVUŞUYORUM.ALLAH HERKESİ KAVUŞTURSUN..BUNDAN SONRA EVLİLİK TOPİĞİ BEKLE BENİ BEN GELİYORUMMMMMM...

Allah bir daha ayrı düşürmesin hiçbirimizi tertibim... :)
Gözünaydın.

Ezgim askerini alan kaçtı sanırım

sorma kızlar gelmiyor diye uğramıyorum artık ben de benim nişanlım da boluya atandı kısmet boluda hayat sürmek sanırım..

Kızlaaarr selammmm, ayy ben özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaa...
Bidahamı askere göndersek ne bizim beyleri

Det...

Şakası bile korkunç kızlar neler çektik anacım ya valla ben saklarım daha da göndermem

esracım napıosun gorusemıyoruz yaa.. nasıl gıdıyor hayat ??? valla gonderesek mı napsak

Canım nasıl gitsin vallaha koşturmaca Yoğunluk en üst seviyede sosyal hayat sıfır
Sürekli düğün için ev için koşuşturmaca
Evimizi aldık, eşyalarımızı marangoza yaptırmaya verdik... Yatağımızı bilmem neyimizi aldık.
Gelinliğimin siparişini verdim geçtiğimiz haftasonu :)
Herşey tam gaz gidiyo :) herşey gönlümden geçtiği gibi güzel olur inşallaaaaaaaaaaaahhhhh..

Sen neler yapıyosun, birbirimizden hiç haberimiz yok valla yaa :) nasıl gidiyor hayat?

Det...

Şakası bile korkunç kızlar neler çektik anacım ya valla ben saklarım daha da göndermem

Allahım yazdıysa bozsun şekerim, aman amannnnnnnnnn hee...
Ooooyy kurban olsun eso ona, bidaha ölürümde göndermem bubu'mu askere maskere :)

Senin hazırlıklar ne alemde canım?

İyi gidiyor canım şimdilik mobilyalarımızın bir kısmını seçtik, önümüzdeki ay ev alma girişimlerimiz olacak ev kurma hazırlama derken geçer herhalde zaman :)

Senin canım ?

İyi gidiyor canım şimdilik mobilyalarımızın bir kısmını seçtik, önümüzdeki ay ev alma girişimlerimiz olacak ev kurma hazırlama derken geçer herhalde zaman :)

Senin canım ?

Geçer canım öyle geçerki... Ben anlamadım Ocak nasıl geçti
Benim allahın izniyle martta evin içi kurulmuş olur tatlım.

Amaaa çok zormuş yaaaaaaaaa... :)

selam kızlar hayırlı ugurlu olsun aldıklarınız ıyı gunlerde sevdıklerınızle kullanın ıns. bızım hıcbırsey net deıl henuz.. atamaları beklıyoruz
bi beyaz esyaları aldık onlar demirbaş nasılsa diye, mobilya da baktık ama beğenemedik nedense.. düğün büyük ihtimal 24-25 ağustos olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…