- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
ben de ona baktım şimdi ama 1500 kısılıkmıs yaz mevsımı de olunca normal aslında bende umranıyede beenmıstım 700 kısılık salona 5 bın ıstedıler.
Esracım hayırlı olsun düğün tarihinde, düğün salonunda..
Salonuna baktım gerçekten çok hoş ve epey büyük ama fiyatı biraz pahalı değil mi :26:
ben de ona baktım şimdi ama 1500 kısılıkmıs yaz mevsımı de olunca normal aslında bende umranıyede beenmıstım 700 kısılık salona 5 bın ıstedıler.
ŞAFAK : DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞSENDEN ALIYORUM ŞIRNAK SEVGİLİMİ ARTIK ÖMÜR BOYU AŞKIM BENİMMMMMMMM.O KADAR ÜZÜNTÜNÜN SONUNDA AŞKIMA KAVUŞUYORUM.ALLAH HERKESİ KAVUŞTURSUN..BUNDAN SONRA EVLİLİK TOPİĞİ BEKLE BENİ BEN GELİYORUMMMMMM...
Allah bir daha ayrı düşürmesin hiçbirimizi tertibim... :)
Gözünaydın.
esracım napıosun gorusemıyoruz yaa.. nasıl gıdıyor hayat ??? valla gonderesek mı napsak
Det...
Şakası bile korkunç kızlar neler çektik anacım ya valla ben saklarım daha da göndermem
Canım nasıl gitsin vallaha koşturmacaYoğunluk en üst seviyede sosyal hayat sıfır
Sürekli düğün için ev için koşuşturmaca
Evimizi aldık, eşyalarımızı marangoza yaptırmaya verdik... Yatağımızı bilmem neyimizi aldık.
Gelinliğimin siparişini verdim geçtiğimiz haftasonu :)
Herşey tam gaz gidiyo :) herşey gönlümden geçtiği gibi güzel olur inşallaaaaaaaaaaaahhhhh..
Sen neler yapıyosun, birbirimizden hiç haberimiz yok valla yaa :) nasıl gidiyor hayat?
Allahım yazdıysa bozsun şekerim, aman amannnnnnnnnn hee...
Ooooyy kurban olsun eso ona, bidaha ölürümde göndermem bubu'mu askere maskere :)
Senin hazırlıklar ne alemde canım?
İyi gidiyor canım şimdilik mobilyalarımızın bir kısmını seçtik, önümüzdeki ay ev alma girişimlerimiz olacak ev kurma hazırlama derken geçer herhalde zaman :)
Senin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?