• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Heeyy Millet :)

Gün bitti :)
Mesa'nin bitmesine Son 50 Dakika

:64:

Pazartesi Görüşmek Üzereee
:54::54:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 30 HAKKARİ ..."
Zap Suyu'nun, Dağların şehri Hakkari'ye selam olsun...

$30 HAKKARİ.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlaaaarrrr size yazmam lazımmmm çok güzel şeyler olduuuuuuuuuu :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dün akşam kayınvalidem, kayınpederim ve görümcem (12 yaşında) bize çay'a geldiler...

Çaydan sonra ben mutfağı toparlarken annemle kayınvalidemde geldi, bişeyler konuştuk konu bizim düğüne geldi :D hemen sandalyeler çekildi mutfakta koyu sohbet başladı :D

İşte çeyizime alınacaklar, çeyizimin evde açılması, sonra eve taşınacağı gün eşyalara dua verilip imam nikahı kıyılması.. şerbet içilmesi... bunlarla konuşulmaya başlandı..
Kimler çeyize gelcek, çeyizimi kimler evime götürecek. Kimler evde eşyaları dizecek herşey konuşuldu..
Annemlere siz ikiniz giysi dolabımı düzenleyin dedim. kıyafetlerimi çamaşırlarımı kimse öyle ellemesin diye :D
Mutfağı salonu başkaları düzenler.. :)

Benim henüz bohçam gelmedi kızlar.. Bizde nişanda gelir aslında bohça. ama aşkımın askerliği olduğu için ben düğüne yakın istedim onu. Çünkü sonuçta makyaj malzemelerim falan herşey bozulacak kıyafetler gecelik falan rengi bozulur yaa.. sonuçta şuandada 1.5 senedir nişanlıyım ki bu 2 seneyi bulur :)

Kına kıyafetlerimi, gelinliğimi, çiçeğimi, kuaförümü, gelin arabamı, fotoğraf çekimimi...düğün salonumu...annemlerin ablamın görümcemin herkesin ne giyineceğini...
Herşeyi herşeyi konuştuk yaa, balayına kadarrrrrrr !!!! :D gelinliğimi nasıl istediğimi sordu annelerim :D bende modelim aklımda ama kiralık istiyorum dedim..
İkiside hayıııırrrrrrrrrr olmazzz satılık alcazzz demeye başladılar, yahu ne gerek var ben onu saklayamam diyorum yok biz saklarııızzz sana onu sararız güzelce...dediler.
Ben kiralık istiyorum ama bakalım napıcaz şekerler :D

Öyle heyecanlandımki... Daha kalkarlarkende, bigün sabahtan akşama kadar oturur devam ederiz bu konuya diye diye gittiler :D
Çok güzeldiii amaaaaaaaaaa...
Hemen size yazmak için can attım ancak şimdi vakit bulabildim :D

Yarında aşkımın babaannesinin ölüm yıldnümü evde kuran okutulacak, orda olcaz annemle ablamla.. Akrabaları falan hep gelirler şimdi.. sabah erkenden gidip anneciğime yardım edicem, aahh ahhh :)))))

Buarada ticker'ıma bakarmısınız devrelerimmmmmmmmmmmm :D
Artık AY yok yok yok !!!!

$Adsız.jpg

Önümüzdeki ay bugün, beraberiz sevdiceğimmmmmmmm :)

esracım senin adına çok sevindim. okurken heyecanlandım o derece. :52: bizim henüz o kadar samimi bir ortam yok. bu tarz şeyleri nedense biz emre ile hallediyoruz büyükler hiç konuşmuyor tuhaf aslında ama güzel kafamıza göre takılıyoruz. :27: evet tickerını gördüm ayyyyyyyy süper görünüyor. 1 aydan az yaaa rüya gibi :52: sevgilin geldikten sonra arada gel detay ver tamam mı :27:

esracım senin adına çok sevindim. okurken heyecanlandım o derece. :52: bizim henüz o kadar samimi bir ortam yok. bu tarz şeyleri nedense biz emre ile hallediyoruz büyükler hiç konuşmuyor tuhaf aslında ama güzel kafamıza göre takılıyoruz. :27: evet tickerını gördüm ayyyyyyyy süper görünüyor. 1 aydan az yaaa rüya gibi :52: sevgilin geldikten sonra arada gel detay ver tamam mı :27:

Öncelikle gitmemene sevindim şekerim :D

Bizim hep samimi ortamımız oldu zeynepcim ama bunlar konuşulmuyodu askerliğin bitmesine yakın konuşulacağını tahmin etmiştim :D öylede oldu canım benim. İnşallah bende sizin bu haberlerinizi okuyacağım burdan :D

Rüya ki ne rüya :D hala inanamıyorum biteceğine :D
Gelirim gelirim naptık ne ettik anlatırım ben size. Bırakmicam sizi :D

Kızlar sizin topikte bizimki gibi evliliğe doğru yol almaya başlamış
Bizde askerlik adına en ufak birşey kalmadı nişan düğün gelinlik aldı başını gidiyor
:9:

Adaşım..
Ne Güzel Şeyler Anlattıklarını okuyunca Bir Tuaf oldum..
Keşke Bizde Öyle Olsaydık..
Bizim Daha nişan Yok..
Hiç bişey yok..
bakalım Gelikten Hemen sonra Başlayacağız Bizde..

Senin Adına Çok Çok Çok Sevindim.. Çokgüzel Şeyler Yaşıyorsun..
Annenler ve yarinin annesiyle oturup muhabbet edebilmek pahabiçilemez bir duygu olsa gerek..
hayali bile beni benden alıyor..

Daahaa Nice Güzel Haberlerle Gelmeni Bekliyorum Adaşım..
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Adaşım..
Ne Güzel Şeyler Anlattıklarını okuyunca Bir Tuaf oldum..
Keşke Bizde Öyle Olsaydık..
Bizim Daha nişan Yok..
Hiç bişey yok..
bakalım Gelikten Hemen sonra Başlayacağız Bizde..

Senin Adına Çok Çok Çok Sevindim.. Çokgüzel Şeyler Yaşıyorsun..
Annenler ve yarinin annesiyle oturup muhabbet edebilmek pahabiçilemez bir duygu olsa gerek..
hayali bile beni benden alıyor..

Daahaa Nice Güzel Haberlerle Gelmeni Bekliyorum Adaşım..
:nazar:.nazar::nazar::nazar:

Adaşımmm, inan çok güzel bir duygu. Benki artık bazı şeyleri aşmışım heyecan falan olmuyo..
Ama bu konu açılınca kalbim nasıl atmaya başladı anlatamam..
Darısı inşallah çok çok güzel halleriyle sizin başınıza..
Hem Sana hem İmrancığıma hemde Zeynepciğime..

Bende sizlerden nice nice güzel, mutlu haberler bekliyorum.

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Dördümüz için bu nazar boncukları :)

ayyy nazar boncuklarımızı yesinler yaaaaa çok güzeller. gelsinler de hele bir esracım hepsi olur merak etme. 3 ay içinde evlenen arkadaşlarım var benim nasip kısmet herşey :17: ben de en kısa zamanda beyaz gelinliği giymek istiyorum artık yaaaa :52:

günaydın kızlar nasıl keyifler bakalım. bugün yarı memleketimiz sayılan kocaelindeyiz. şafak:41-KOCAELİ .. :27: kırklar bitiyor bitiyor :52:

Back