Asılmış bizimkide Kızlar,
28 Kasımda Çıkıyor Allah Nasip Ederse..
28 Kasımda Saat 4 - 5 civarında yanımda olacak yarim
Adaşımmmm gördüm seni blog dünyasına mı atıldın sende :)
kızlar blog blog geziniyorum akşama kadar,
çok güzel bloglar görüyor bilgileniyorum,
yemek bloglarından yemek tarifleri alıyorum, fikirler neler nelerrrr :)
Adaşım senide gördüm ama anlamadım sen blog acmadın mıııı açtın mı onu anlamadım :)
bilmiorum kuzum bunlar tugayda özel bi bölümdeler tugaya bile yarım saat mesafedeler orayla pek alakaları yok. o yuzden belki ana binada asılıyodur ondan da emrenin haberi yoktur zatenama kesinleşince hemen haber vercek bana onu bekliyoruz. belgelerle emre ilgilenio zaten kendi belgesini bile kendi hazırlıyor o yüzden ilk o öğrenecektir zaten
evet esracım evraklarla ılgılendıgı ıcın ılk o ogrenıo herseyı
vay blog kızları sızı ben blog takıp etmıorum :44:
Anladımm Adaşımmm Pek Bi Sevindim Seni Görünce
günaydın kızlar ketifler nasıl bakalım ??? şafak:44-MALATYA.. dün konuştum emreyle 10 güne belli olur tam ne zaman çıkacağım dedi. çok yoğunmuş ilgilenemiyorum bile dedi. nasıl yoğunsa kendi işiyle ilgilenemiyor. çok alıştı dönemeyecek diye korkuyorum.
Günaydınnn kuzularrrrrrrrrrrr, bugün haftanın son günüüü
Zeynepcimmmo ekşınlar gezmeler tozmalar falanlar filanlar allaahhh allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
Buarada ticker'ıma bi bakarmısınız tertiplerim
selam kızlar günaydınlar efendim. esracım tickerın muhteşem görünüyor. darısı başımızaaydan düşüyorsun resmen masal gibi..
ben dünden şafağımı attırmıştım. kızlar ben tuzlaya gidiyorum. birkaç gün olmayacağım şimdiden öpüyorum sizleri.
selam kızlar günaydınlar efendim. esracım tickerın muhteşem görünüyor. darısı başımızaaydan düşüyorsun resmen masal gibi..
ben dünden şafağımı attırmıştım. kızlar ben tuzlaya gidiyorum. birkaç gün olmayacağım şimdiden öpüyorum sizleri.
adaşım günaydın bakıyorum şsüper ya artık ay bile olmayacakkkkkk....
o gezmeleri tozmları bende 4 gözle bekliyorum adaşımmm ..
Günaydın Zeynepp,
ya niye gidiyosunnn
pazartesi gel yaaa
kızlar durmak yok yola devam son süraattt
Haftaya 30'lara Düşeceğimm
ve haftanın son günü bugünnnnnn
çok şükür
hızlaa yolumuzda ilerliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?