91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bilmiorum kuzum bunlar tugayda özel bi bölümdeler tugaya bile yarım saat mesafedeler orayla pek alakaları yok. o yuzden belki ana binada asılıyodur ondan da emrenin haberi yoktur zaten ama kesinleşince hemen haber vercek bana onu bekliyoruz. belgelerle emre ilgilenio zaten kendi belgesini bile kendi hazırlıyor o yüzden ilk o öğrenecektir zaten

Yok adaşım ben blog açmadım. Sürekli takip ettiğim bloglar var genelde makyaj, kozmetik, bakım, kıyafet blogları :)))))))))))
Dedimki aaaaaaaaaa adaşımın bloguda var neden takip etmiyorum, hemen takip etmeye başladım
Blogum yok ama kuzum.

Heeee ooo kendi hazırlaması süper

evet esracım evraklarla ılgılendıgı ıcın ılk o ogrenıo herseyı
vay blog kızları sızı ben blog takıp etmıorum :44:

...:: "47" MARDİN ::..

Mardin Kapı Şen Olur
Le le le le le le le Canım

.

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Topiğimin Güzel Tertipleri :)
Bugün Perşemde.. Yarın Cuma Oh Be Bityomu ne Bu Hafta da :)

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerimmmm

Bitiyo adaşım bitiyo ohhh çok şükür...

Aşkımsız sonnnnnnnnnnnnn 1 ayyyyy :)

günaydın kızlar ketifler nasıl bakalım ??? şafak:44-MALATYA.. dün konuştum emreyle 10 güne belli olur tam ne zaman çıkacağım dedi. çok yoğunmuş ilgilenemiyorum bile dedi. nasıl yoğunsa kendi işiyle ilgilenemiyor. çok alıştı dönemeyecek diye korkuyorum.

:))
Hoşgeldin canım, ben iyiyim kendi adıma.. çalışıp duruyoruz işte. başka bişey yok..
Aşkım bi gelsede ekşın başlasa

bugünden şafak atasım var. şafak:43-KÜTAHYA.. neyse ki 40 lar da bitiyor. gelsin 30 lar artık

"... 31 HATAY ..."
Akdeniz’in incisi Hatay’a selam olsun :)

Son düzenleme:
Günaydınnn kuzularrrrrrrrrrrr, bugün haftanın son günüüü

Zeynepcimmm o ekşınlar gezmeler tozmalar falanlar filanlar allaahhh allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

Buarada ticker'ıma bi bakarmısınız tertiplerim

Son düzenleme:
selam kızlar günaydınlar efendim. esracım tickerın muhteşem görünüyor. darısı başımıza aydan düşüyorsun resmen masal gibi..
ben dünden şafağımı attırmıştım. kızlar ben tuzlaya gidiyorum. birkaç gün olmayacağım şimdiden öpüyorum sizleri.

adaşım günaydın bakıyorum şsüper ya artık ay bile olmayacakkkkkk....
o gezmeleri tozmları bende 4 gözle bekliyorum adaşımmm ..

Günaydın Zeynepp,
ya niye gidiyosunnn
pazartesi gel yaaa

kızlar durmak yok yola devam son süraattt
Haftaya 30'lara Düşeceğimm
ve haftanın son günü bugünnnnnn
çok şükür
hızlaa yolumuzda ilerliyoruz..

Son düzenleme:

Sağol canım benimm, aynen darısı başınızaaaa... ya hakikaten gitme yaa
çabuk gel bari zeynepcim bende öptüm. kendine dikkat et oralarda.

Yaaaaa evettt adaşım ay diye birşey olmayacak ay ne ki yaaaaaaaa, darısı sizin başınıza canlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…