91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

MaşaAllah Adaşım
Bizim de Sıradaki Hedef İZMİR Askerliğimizin Başladığı Yer..
Saonra Da İstanbulll :116:
Memleketler Bitti..
İzmir, İstanbul, Çanakkale Kaldı

Sabrımın Son Demlerindeyimm..
Son Zamanlar Gerçekten Denildiği Gibi Sabır Taşı Çatlayacak Kadar Zorlanabiliyormuş..

tamam kızlar haber ederim mutlaka. hayırlısı bakalım evet ya bana da fazla gelio şafak artık gözümü açayım ve bitsin istiyorum. evde boş olduğum için hiç geçmiyor gibi geliyor bana esracım benim sıradaki hedefim izmir sonra istanbul sonra ankara hadi bakalım görürürz ınş.

Benim üç hedefim kaldı Erzincan Amasya ve DOĞANGÜNEŞ .. bukadar bacılarım :)

selam kızlar geldim görüşmeden. ama olmadı yine çağrı merkezi tarzı bi yer hoşuma gitmedi

Herkeseee Günaydın Kızlar..
Bir Haftanın Daha Tam Orta Günündeyizzzz,
İyi bari Cumaya Az kaldı :)

Zeynepcim Hayırlısı Olsun Diyelim..
Daha İyi Bi Yer Bulursun İnşaAllah..

Ay ben diğer Esranın şafağını 35 görmüşüm
Olsun gel senlede hemşo olalım
Türküz doğruyuz çalışkanız

Olsun canım dimi yaa, aynen

selam kızlar geldim görüşmeden. ama olmadı yine çağrı merkezi tarzı bi yer hoşuma gitmedi

Hayırlısı olsun canım, Allah daha iyilerini çıkarsın karşına.

Herkeseee Günaydın Kızlar..
Bir Haftanın Daha Tam Orta Günündeyizzzz,
İyi bari Cumaya Az kaldı :)

Zeynepcim Hayırlısı Olsun Diyelim..
Daha İyi Bi Yer Bulursun İnşaAllah..

Günaydın adaşımmmmmmmm :)

günaydın kızlar. bu gidişle ev kızı ev hanımı olcam şafak:45-MANİSA oyy bi bitse şu kırklar da..

günaydın kızlar. bu gidişle ev kızı ev hanımı olcam şafak:45-MANİSA oyy bi bitse şu kırklar da..

Günaydın canım, olmazsın olmazsın umudunu yitirme :) ha deyince bulunmuyoki iş..
Acele etme :)

Benimde şu 30'lar bi bitseydi..

Dün gece yine aşkımın yatağında uyudum, ooyyyyyyyyyy allahımmmmmm kurban olsun eso onaaaaaa..
Ne bal bi yarim var yaa... :)

sevme stiline hayranım yaa çocuk sever gibi bizim de aramız biraz limoni nazar mı değdi nedir. öften püften şeylerden tartışma çıkarıyorum.

sevme stiline hayranım yaa çocuk sever gibi bizim de aramız biraz limoni nazar mı değdi nedir. öften püften şeylerden tartışma çıkarıyorum.

Aaayyy bide yanında görsen amaaaannnnnnn mıncıklıyorum bide

Canım son günler ya, şafakta geçmek bilmiyo.. Ondan oluyo herhalde, Allah nazarlardan saklasın hepimizi yaaaa.

Sizin askerlerinizin çıkış tarihleri belli olmuşmu canolar, listeler asılmışmı?

yok valla emre öle bişi sölemedi. zaten kendi bölümünde tek kişi liste asmazlar herhalde bu haftasonu belli olur net bi şekilde diyordu bakalım bekliyoruz. biz de bilet almak istiyoruz.

yok valla emre öle bişi sölemedi. zaten kendi bölümünde tek kişi liste asmazlar herhalde bu haftasonu belli olur net bi şekilde diyordu bakalım bekliyoruz. biz de bilet almak istiyoruz.

Bölüm olarak asmıyolarmış zaten kuzum. Teskereci askerlerin hangi tarihte çıkacağını tek tek yazan bi liste asıyolarmış.

Asılmış bizimkide Kızlar,
28 Kasımda Çıkıyor Allah Nasip Ederse..
28 Kasımda Saat 4 - 5 civarında yanımda olacak yarim

Adaşımmmm gördüm seni blog dünyasına mı atıldın sende :)
kızlar blog blog geziniyorum akşama kadar,
çok güzel bloglar görüyor bilgileniyorum,
yemek bloglarından yemek tarifleri alıyorum, fikirler neler nelerrrr :)
Adaşım senide gördüm ama anlamadım sen blog acmadın mıııı açtın mı onu anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…