• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bilmiorum kuzum bunlar tugayda özel bi bölümdeler tugaya bile yarım saat mesafedeler orayla pek alakaları yok. o yuzden belki ana binada asılıyodur ondan da emrenin haberi yoktur zaten :27: ama kesinleşince hemen haber vercek bana onu bekliyoruz. :31: belgelerle emre ilgilenio zaten kendi belgesini bile kendi hazırlıyor o yüzden ilk o öğrenecektir zaten :52:

Asılmış bizimkide Kızlar,
28 Kasımda Çıkıyor Allah Nasip Ederse..
28 Kasımda Saat 4 - 5 civarında yanımda olacak yarim :69:

Adaşımmmm gördüm seni blog dünyasına mı atıldın sende :)
kızlar blog blog geziniyorum akşama kadar,
çok güzel bloglar görüyor bilgileniyorum,
yemek bloglarından yemek tarifleri alıyorum, fikirler neler nelerrrr :)
Adaşım senide gördüm ama anlamadım sen blog acmadın mıııı açtın mı onu anlamadım :)

Yok adaşım ben blog açmadım. Sürekli takip ettiğim bloglar var genelde makyaj, kozmetik, bakım, kıyafet blogları :)))))))))))
Dedimki aaaaaaaaaa adaşımın bloguda var neden takip etmiyorum, hemen takip etmeye başladım :D
Blogum yok ama kuzum.

bilmiorum kuzum bunlar tugayda özel bi bölümdeler tugaya bile yarım saat mesafedeler orayla pek alakaları yok. o yuzden belki ana binada asılıyodur ondan da emrenin haberi yoktur zaten :27: ama kesinleşince hemen haber vercek bana onu bekliyoruz. :31: belgelerle emre ilgilenio zaten kendi belgesini bile kendi hazırlıyor o yüzden ilk o öğrenecektir zaten :52:

Heeee ooo kendi hazırlaması süper :D

evet esracım evraklarla ılgılendıgı ıcın ılk o ogrenıo herseyı :27:
vay blog kızları sızı ben blog takıp etmıorum :44:

:72: ...:: "47" MARDİN ::.. :72:

:nazar::nazar::nazar:

Mardin Kapı Şen Olur
Le le le le le le le Canım

:64::64::64:

$47Mardin.jpg

.

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Topiğimin Güzel Tertipleri :)
Bugün Perşemde.. Yarın Cuma Oh Be Bityomu ne Bu Hafta da :)

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerimmmm :D

Bitiyo adaşım bitiyo ohhh çok şükür...

Aşkımsız sonnnnnnnnnnnnn 1 ayyyyy :)

günaydın kızlar ketifler nasıl bakalım ??? şafak:44-MALATYA.. dün konuştum emreyle 10 güne belli olur tam ne zaman çıkacağım dedi. çok yoğunmuş ilgilenemiyorum bile dedi. nasıl yoğunsa kendi işiyle ilgilenemiyor. çok alıştı dönemeyecek diye korkuyorum. :52:

günaydın kızlar ketifler nasıl bakalım ??? şafak:44-MALATYA.. dün konuştum emreyle 10 güne belli olur tam ne zaman çıkacağım dedi. çok yoğunmuş ilgilenemiyorum bile dedi. nasıl yoğunsa kendi işiyle ilgilenemiyor. çok alıştı dönemeyecek diye korkuyorum. :52:

:))
Hoşgeldin canım, ben iyiyim kendi adıma.. çalışıp duruyoruz işte. başka bişey yok..
Aşkım bi gelsede ekşın başlasa :D

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 31 HATAY ..."
Akdeniz’in incisi Hatay’a selam olsun :)

$31 HATAY.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Günaydınnn kuzularrrrrrrrrrrr, bugün haftanın son günüüü :D

Zeynepcimmm :D o ekşınlar gezmeler tozmalar falanlar filanlar allaahhh allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :D

Buarada ticker'ıma bi bakarmısınız tertiplerim :D

Son düzenleme:
selam kızlar günaydınlar efendim. esracım tickerın muhteşem görünüyor. darısı başımıza :nazar: aydan düşüyorsun resmen masal gibi..
ben dünden şafağımı attırmıştım. kızlar ben tuzlaya gidiyorum. birkaç gün olmayacağım şimdiden öpüyorum sizleri.

Günaydınnn kuzularrrrrrrrrrrr, bugün haftanın son günüüü :D

Zeynepcimmm :D o ekşınlar gezmeler tozmalar falanlar filanlar allaahhh allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :D

Buarada ticker'ıma bi bakarmısınız tertiplerim :D

adaşım günaydın bakıyorum şsüper ya artık ay bile olmayacakkkkkk....
o gezmeleri tozmları bende 4 gözle bekliyorum adaşımmm ..

selam kızlar günaydınlar efendim. esracım tickerın muhteşem görünüyor. darısı başımıza :nazar: aydan düşüyorsun resmen masal gibi..
ben dünden şafağımı attırmıştım. kızlar ben tuzlaya gidiyorum. birkaç gün olmayacağım şimdiden öpüyorum sizleri.

Günaydın Zeynepp,
ya niye gidiyosunnn :(
pazartesi gel yaaa :(

kızlar durmak yok yola devam son süraattt
Haftaya 30'lara Düşeceğimm
ve haftanın son günü bugünnnnnn
çok şükür
hızlaa yolumuzda ilerliyoruz..

:10:

Son düzenleme:

Sağol canım benimm, aynen darısı başınızaaaa... ya hakikaten gitme yaa :(
çabuk gel bari zeynepcim :( bende öptüm. kendine dikkat et oralarda.

adaşım günaydın bakıyorum şsüper ya artık ay bile olmayacakkkkkk....
o gezmeleri tozmları bende 4 gözle bekliyorum adaşımmm ..

Günaydın Zeynepp,
ya niye gidiyosunnn :(
pazartesi gel yaaa :(

kızlar durmak yok yola devam son süraattt
Haftaya 30'lara Düşeceğimm
ve haftanın son günü bugünnnnnn
çok şükür
hızlaa yolumuzda ilerliyoruz..

:10:

Yaaaaa evettt adaşım ay diye birşey olmayacak ay ne ki yaaaaaaaa, darısı sizin başınıza canlarım :)

Back