Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelirsin gelirsin nereydi senin ? benim şimdiki hedefim kocaeli yarı memleketimiz sayılır artık kısmetse orda oturcaz
napalım vercez yine okul parası bitiremedim bi yaaaa şu okulu![]()
Oje ile yapılıyo kuzum lacivert nokta üzerine küçük beyaz nokta :) Kuaförde yaparlar zaten..
Çokkk Çoook Çooook Güzell
Eline de Çok Yakışmış Eline..
MaşaAllah![]()
Günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm :)
Sağol canım teşekkürler
Yaptır şekerim yaptır, çok güzel duruyo.
Ojeyle yapıyorlar :)
günaydın esracım naber ? ayy gözün aydın valla 30 lu demek insanın kalp atışını hızlandırıyobiz de 50 lilerin son günlerindeyiz
dün emre ile konuştum şubata düğün olabilir emre de öyle düşünüyormuş meğer![]()
Kızlar Günaydın Hepinize..
Gece uyuyamayıp sabah uyanamayan bennn bugunnn bişey yapıcam ama bakalım elime ulaşırsa sizinlede paylaşıcam
Zeynepcim çok sevindim senin adına..
bizimde şuan belli olmasada Emrenin babası haziranda herşey bitmiş olacak uzatmaya ne gerek var demiş
bakalım nasip kısmet..
Bizde Bugün Samsundayız..
ŞAfağımıza Atayımmm :)
.
ay esracım sen sürekli meraklandırıyosun biziben de öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim. çok sevdiğim bi iş değil ama iş bulamadım mecbur değerlendircem
esracım arkandayız. biz de görelim 30 ları yaaaikinize de esra diyorum karışmıyordur inş.
![]()
bi gidelim konuşalım bakalım bugün. hiç olmazsa çeyizimi tamamlarım![]()
esracım sen bilirsin belediyelere dışarıdan alım oluyor mu ? eskiden oluyordu. kpss kamuya yetmezse o tarz yerlere başvurmak istiyorum. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba![]()
ay esracım sen sürekli meraklandırıyosun biziben de öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim. çok sevdiğim bi iş değil ama iş bulamadım mecbur değerlendircem
esracım arkandayız. biz de görelim 30 ları yaaaikinize de esra diyorum karışmıyordur inş.
![]()