• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

gelirsin gelirsin nereydi senin ? benim şimdiki hedefim kocaeli yarı memleketimiz sayılır artık kısmetse orda oturcaz :52:
napalım vercez yine okul parası bitiremedim bi yaaaa şu okulu :27:

gelirsin gelirsin nereydi senin ? benim şimdiki hedefim kocaeli yarı memleketimiz sayılır artık kısmetse orda oturcaz :52:
napalım vercez yine okul parası bitiremedim bi yaaaa şu okulu :27:

Ben bugün Kocaeli'deyim :D

Benim 24 Erzincan ama benim hedefim şuan aşkımın askerlik yaptığı yer 36 KARS :D

canlllaarrr napıosunuz azıcık sohbet edelim bayadır konuşamıyoruzz ben yarın kırşehirdeyimm aşkımın memleketiii herşey kırşehirde başladı :))) kızlar benimki daga cıkmıstı ya göreve daha bugun iniyorlar ağrıya askerliği daglarda bitirdi valla :50::50:

iwrancım evet seninki biraz zorlu oldu ama allaha sukur bitiriyorsunuz :34:
evet esracım gozum senın bugunku safagında :52:

Denizi mavi gösteren gökyüzüdür yaa haDenizi mavi gösteren gökyüzüdür yaa hani. Beni de mutlu gösteren sensin♥​

Sanma yokluğunda bende yaşadım o gözlerini ben hiç unutamadım

bu şehirde bu son kış, sensiz ♥

hayat 3 günlük dediler benim yarimi 15 ay asker ettiler

Sokaktaki herkes biraz sana benziyor...
Kiminin gülümsemesi, kiminin saçı, kiminin adımları, kiminin bakışları...
Bu şehrin bütün sokakları sen kokuyor ama,,bütün şehir bir sen etmiyor...♥

canlar bu sözler sizin için​

Oje ile yapılıyo kuzum lacivert nokta üzerine küçük beyaz nokta :) Kuaförde yaparlar zaten..

Sağol tertibim hoşuma gitti yaptırabilirim :)

Çokkk Çoook Çooook Güzell
Eline de Çok Yakışmış Eline..
MaşaAllah :nazar:

Sağolasın hemşerim :54:
Darısı başınıza.

Günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm :)

Sağol canım teşekkürler :D

Yaptır şekerim yaptır, çok güzel duruyo.
Ojeyle yapıyorlar :)

Yaptırcam şekerim güzel fikir rabbim nazarlardan saklasın :) Koyarım fotoğrafını =)

şimdiden şafak attırasım var. :31: şafak:52-ORDU ..
bitsin artık ya işimize gücümüze bakalım...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 40 KIRŞEHİR ..."
Neşet Ertaş'a, memleketi Kırşehir'e Selam olsun.....

$40 KIRŞEHİR.JPG

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın esracım naber ? ayy gözün aydın valla 30 lu demek insanın kalp atışını hızlandırıyo :52: biz de 50 lilerin son günlerindeyiz :34:
dün emre ile konuştum şubata düğün olabilir emre de öyle düşünüyormuş meğer :17::nazar:

Kızlar Günaydın Hepinize..
Gece uyuyamayıp sabah uyanamayan bennn bugunnn bişey yapıcam ama bakalım elime ulaşırsa sizinlede paylaşıcam :68:
Zeynepcim çok sevindim senin adına..
bizimde şuan belli olmasada Emrenin babası haziranda herşey bitmiş olacak uzatmaya ne gerek var demiş :17:
bakalım nasip kısmet..
Bizde Bugün Samsundayız..
ŞAfağımıza Atayımmm :)

$55Samsun.jpg

.

Son düzenleme:
günaydın esracım naber ? ayy gözün aydın valla 30 lu demek insanın kalp atışını hızlandırıyo :52: biz de 50 lilerin son günlerindeyiz :34:
dün emre ile konuştum şubata düğün olabilir emre de öyle düşünüyormuş meğer :17::nazar:

Günaydın canımm, aynen yaa 30 diyecek olmak inanılmaz heyecan verici.
Oooooo hadi bakalımmmmmmmm, sen hepimizden önce gidicen şekerim :D

Kızlar Günaydın Hepinize..
Gece uyuyamayıp sabah uyanamayan bennn bugunnn bişey yapıcam ama bakalım elime ulaşırsa sizinlede paylaşıcam :68:
Zeynepcim çok sevindim senin adına..
bizimde şuan belli olmasada Emrenin babası haziranda herşey bitmiş olacak uzatmaya ne gerek var demiş :17:
bakalım nasip kısmet..
Bizde Bugün Samsundayız..
ŞAfağımıza Atayımmm :)

.

Günaydın adaşımmmm, merak ettim napıcaaanıııı :D
Sanada bir oooooooooooo diyeyim :D bencede uzatmaya gerek yok :D

ay esracım sen sürekli meraklandırıyosun bizi :52: ben de öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim. çok sevdiğim bi iş değil ama iş bulamadım mecbur değerlendircem :31:

esracım arkandayız. biz de görelim 30 ları yaaa :16: ikinize de esra diyorum karışmıyordur inş. :1:

ay esracım sen sürekli meraklandırıyosun bizi :52: ben de öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim. çok sevdiğim bi iş değil ama iş bulamadım mecbur değerlendircem :31:

esracım arkandayız. biz de görelim 30 ları yaaa :16: ikinize de esra diyorum karışmıyordur inş. :1:

yok yok karışmıyor,
tabi canım değerlendir bir ay bile çalışsan kardır evde durmaktansa :31:

bi gidelim konuşalım bakalım bugün. hiç olmazsa çeyizimi tamamlarım :27:

esracım sen bilirsin belediyelere dışarıdan alım oluyor mu ? eskiden oluyordu. kpss kamuya yetmezse o tarz yerlere başvurmak istiyorum. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba :31:

bi gidelim konuşalım bakalım bugün. hiç olmazsa çeyizimi tamamlarım :27:

esracım sen bilirsin belediyelere dışarıdan alım oluyor mu ? eskiden oluyordu. kpss kamuya yetmezse o tarz yerlere başvurmak istiyorum. sonuçlar ne zaman açıklanır acaba :31:

evet canım çeyiz eksiklerinden alsan büyük kar senin için :)
dışsardan alım elbetteki oluıyor ama sistem biraz farklı işte belediye ya..

Canım yok karışmıyor :D keyfine bak :D

Ya tabii canım şimdilik idareten çalışırsın buaradada kendine daha iyisini ararsın, gelir gelmez yaz bizeeeeeeeeeee..
İnşallah iyi geçer..
Ne işiydi acaba?

çağrı merkezi telefonla satış. çok zor bi iş sürekli konuşuosun birilerini ikna etmeye çalışıosun ama piyasada iş yok valla hiç olmazsa 1500 falan verio. haftasonu tatıl 10-19 calısıorum ama :31: bakalım arayacaklar mı zaten böle alınmıs gıbı konusuorum :52:

Back