Ne Demek Tuğbam Zevkti Benim İçin..
Benim Sayemde Değil Arkadaşım. Nasibinde Öyle Güzel Elbise Varmış ve Sana da Çoook Güzell Olacak Selvi Boylu Arkadaşımm![]()

sen çok daha güzel olursun dostum ayy o günler gelsin artıkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne Demek Tuğbam Zevkti Benim İçin..
Benim Sayemde Değil Arkadaşım. Nasibinde Öyle Güzel Elbise Varmış ve Sana da Çoook Güzell Olacak Selvi Boylu Arkadaşımm![]()
günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ?? şafağımızı da attıralım şafak:54-SAKARYA
esracım elbiseyi ben beğendim zaten dateli ben de çok severim. gelinliğimde de bulundurmayı düşünüyorum. elbise bu renk mi olacak ? bi de ne kadara dikecekler ? ne kadar sürede dikiyorlar ? bi tavsiye üzerine mi orayı buldunuz ? çok soru sordum sanırımben de gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorum onun için soruyorum şekerim.
esracım detaylı anlatımın için öncelikle teşekkürler. arkadaşın için de hayırlı olsun şimdiden inşallah içine siner istediği gibi olur herşey. şimdi benim annem de dikim işinden anladığı için güzel bi yer olsun istiyorum elbette. önemli günler bunlar çünkü sıkıntı yaşamak istemem ayrıca yakışanı vs de bilmeli. terzi olayı biraz şans meselesi yani. rengi güzel aslında soluk da gösterebilir diye düşündüm herkese yakışmayabilir bu renk. bana yakışmıyor mesela zaten soluk bi tenim var.3 boyutlu dantel olayını tam bilmiyorum ama yüzelsel değil girintili çıkıntılı anlamında anladığım kadarıyla. fiyatı çok uygun diyemicem arkadaşım gelinliğini 1000 tl ye pendikte bi yere diktirmişti. abiye bi kıyafete fazla bana göre açıkcası. gerçi damat ödeyecekse sıkıntı yok
![]()
kiralıktı ondan da farkediyor olabilir tabi. benim kredim de max 2000 daha fazla olmamalı gelinlik için. nişan yapmadığım için limitimi yükselttimevet kapalılar için çok bi seçenek yok ben de çok açık giyinmediğim için en az kapalılar kadar sorun yaşıyorum. ben de askılı falan giymiyorum bolero da sevmiyorum. çünkü türkiyedeki bolerolar çok çirkin. oysa çok daha güzel çeşitleri var yurtdışında. bi ara ben de çok bakıyordum, bıraktım şimdilik daha öncelikli işlerimiz var.
dediğim gibi inş. herkesin gönlüne göre olur. bize de nasip olur
var mı sizde de bi gelişme esracım. gerçi bu sorudan nefret ediyorum ama
![]()
ayy çok güzelmiş fransız dantel eldivenin var yani oo süpermiş
benim annem saklamıştı gelinliğini kocaman yer kaplıodu bişeye de yaramıo. o yüzden heves etmiyorum sanırım. valla buyukler herkes der sen bosver onları
ben de 1. yi çok beğeniyorum ama bakalım nasıl birşey olacak benimkihayırlısı ile gelsinler artık yaaa hayallerimiz gerçek olsun
![]()
evet yaaa anısı var bi kereinş olur herşey istediğimiz gibi hayırlıyla. benim anneminde vardı işte. ben giyiyordum küçükken arada oynuyordum resmen
anneme olmuyordu zaten. belli süre sonra da attı annem bunu napcam die.
o yüzden almıcam bende. zaten evler küçük bi de ona dolapta yer açamıcam
![]()