selam kızlar nasılsınız?
Selam Hoşgeldin Canım,
Neden züleyhacım yaa
Bende tek gitmedim kayınpederimle gittim tabii.. yoksa zaten evci çıkamazdıki.
Çocuk gibi adaşım yaa...
evet adaşım çok tuaf..
aman bizden uzakk öyle hal ve hareketler...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız?
Neden züleyhacım yaa
Bende tek gitmedim kayınpederimle gittim tabii.. yoksa zaten evci çıkamazdıki.
Çocuk gibi adaşım yaa...
selam kızlar nasılsınız?
tatlım cumartesi geliyor. cumartesi yorgun olucak yatıcak akşama kadar bide ramazanın son günü ailesiyle geçirmek isticek. bayramın 1. ve 2. günü bizim akraba ziyaretleri var. 3. günü buluşucaz.
bayramdan sonra çarşamba günü işbaşı yapıcaz tatil vermediler. cumartesi yada pazar yine buluşuruz. bir de diğer hafta akşam üstü buluşuruz. zaten salı ya da çarşamba günü geri dönecek.döneceği zaman da göremicem galiba çünkü ailesi akrabaları, arkadaşları hep birarada olurlar istese de çıkamaz
![]()
Selam Hoşgeldin Canım,
evet adaşım çok tuaf..
aman bizden uzakk öyle hal ve hareketler...![]()
tatlım cumartesi geliyor. cumartesi yorgun olucak yatıcak akşama kadar bide ramazanın son günü ailesiyle geçirmek isticek. bayramın 1. ve 2. günü bizim akraba ziyaretleri var. 3. günü buluşucaz.
bayramdan sonra çarşamba günü işbaşı yapıcaz tatil vermediler. cumartesi yada pazar yine buluşuruz. bir de diğer hafta akşam üstü buluşuruz. zaten salı ya da çarşamba günü geri dönecek.döneceği zaman da göremicem galiba çünkü ailesi akrabaları, arkadaşları hep birarada olurlar istese de çıkamaz
![]()
Ohoooosanada zaman ayırsın ama
Uzakmı oturuyosunuz ? hem öyle ben cumartesi geldiği gün yorgun olur falan dinlemem yeminle. gitsin gece uyusun yaa..
Ohoooosanada zaman ayırsın ama
Uzakmı oturuyosunuz ? hem öyle ben cumartesi geldiği gün yorgun olur falan dinlemem yeminle. gitsin gece uyusun yaa..
olsun canım ya yüzünü göreceksin ya oda yeter......
.
canım aslında uzak değiliz 2 sokak aşağıda oturuyor.
2 Sokak aşağıda mı
ahh keşke bizimde öyle olsaa yaaaa![]()
ama burdayken de hep görüşemiyoruzkibenim annem onu istemiyo şuan ayrıldığımızı sanıyor
bilse beni dışarı çıkarmaz
burdayken de sürekli buluşmuyoduk ayda 1 defa falan buluşuyorduk annem çakmasın diye
![]()
İyiyim kızlar,sizler nasılsınız.Yeni gelen arkadaslar hosgelmişler..
ama burdayken de hep görüşemiyoruzkibenim annem onu istemiyo şuan ayrıldığımızı sanıyor
bilse beni dışarı çıkarmaz
burdayken de sürekli buluşmuyoduk ayda 1 defa falan buluşuyorduk annem çakmasın diye
![]()
hadi ya :26:
neden istemiyorki annen :26:
ne zamandır birliktesiniz?
Sağol şekerim bizde aynı işte :)
Aaaa neden :s
tek çocuk olduğumdan olabilir. annem sevgiliye falan karşı bide![]()
anladım canım ya,
ama birgün muhakkak allah nasip ederse seninde bir yuvan olacak..
aynı zamanınında annenin evlendiği gibi sende evleneceksinnn...
kabullenmesi lazım bunu..
inş.. o istediği kadar istemesin şimdi eninde sonunda kabul edicek .. ben şimdi hiç birşey demiyorum. zamanını bekliyorum. Hayırlısıyla bir askerden gelsin, toparlasın bir kendini inş..
inş.. o istediği kadar istemesin şimdi eninde sonunda kabul edicek .. ben şimdi hiç birşey demiyorum. zamanını bekliyorum. Hayırlısıyla bir askerden gelsin, toparlasın bir kendini inş..
evet zamanı gelince oda isteyecektir..
inşaAllah herşey gönlünüze göre oluverir canım..
Zeynooo seni unuttum sanmaaaa
Şafağını Özel Yayınlıyorum..
BirAn Önce Düzce'ye Selam Demeni 4 Gözle Bekliyorum..
İki Haneliler Hayırlı Olsun Diyorum :)
Darısı Başımaaaa diyorummmm
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ angeloflove ♥ : 99
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥