• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

selam kızlar nasılsınız?

Hoşgeldin şeker, iyiyiz sen nasılsın bakalım.

tatlım cumartesi geliyor. cumartesi yorgun olucak yatıcak akşama kadar bide ramazanın son günü ailesiyle geçirmek isticek. bayramın 1. ve 2. günü bizim akraba ziyaretleri var. 3. günü buluşucaz.
bayramdan sonra çarşamba günü işbaşı yapıcaz tatil vermediler. cumartesi yada pazar yine buluşuruz. bir de diğer hafta akşam üstü buluşuruz. zaten salı ya da çarşamba günü geri dönecek. :( döneceği zaman da göremicem galiba çünkü ailesi akrabaları, arkadaşları hep birarada olurlar istese de çıkamaz :(

Ohoooo :( sanada zaman ayırsın ama :(
Uzakmı oturuyosunuz ? hem öyle ben cumartesi geldiği gün yorgun olur falan dinlemem yeminle. gitsin gece uyusun yaa..

Selam Hoşgeldin Canım,

evet adaşım çok tuaf..
aman bizden uzakk öyle hal ve hareketler... :nazar:

Aman amaann amiiiiiiiiiinnnnn adaşım.
Çok şükür biz iyiyiz böyle :)

tatlım cumartesi geliyor. cumartesi yorgun olucak yatıcak akşama kadar bide ramazanın son günü ailesiyle geçirmek isticek. bayramın 1. ve 2. günü bizim akraba ziyaretleri var. 3. günü buluşucaz.
bayramdan sonra çarşamba günü işbaşı yapıcaz tatil vermediler. cumartesi yada pazar yine buluşuruz. bir de diğer hafta akşam üstü buluşuruz. zaten salı ya da çarşamba günü geri dönecek. :( döneceği zaman da göremicem galiba çünkü ailesi akrabaları, arkadaşları hep birarada olurlar istese de çıkamaz :(

olsun canım ya yüzünü göreceksin ya oda yeter...... :31:

.

2 Sokak aşağıda mı :53:

ahh keşke bizimde öyle olsaa yaaaa :52:

ama burdayken de hep görüşemiyoruzki :( benim annem onu istemiyo şuan ayrıldığımızı sanıyor :( bilse beni dışarı çıkarmaz :( burdayken de sürekli buluşmuyoduk ayda 1 defa falan buluşuyorduk annem çakmasın diye :(

Son düzenleme:
ama burdayken de hep görüşemiyoruzki :( benim annem onu istemiyo şuan ayrıldığımızı sanıyor :( bilse beni dışarı çıkarmaz :( burdayken de sürekli buluşmuyoduk ayda 1 defa falan buluşuyorduk annem çakmasın diye :(

hadi ya :26:
neden istemiyorki annen :26:

ne zamandır birliktesiniz?

İyiyim kızlar,sizler nasılsınız.Yeni gelen arkadaslar hosgelmişler..

Sağol şekerim bizde aynı işte :)

Aaaa neden :s

hadi ya :26:
neden istemiyorki annen :26:

ne zamandır birliktesiniz?

birbuçuk yıl oldu :( annem bi enteresan. ben evin tek çocuğuyum belkide ondan istemiyordur :( bide annem herhalde hemen evlenicem sanıyo :(
çocuk gayet temiz, efendi, inançlı, ince düşünceli biri biz iyi anlaşıyoruz şükürler olsun. bana çok değer veriyor. annemin istemediğini de biliyor. o da üzülüyor :(

:20:

anladım canım ya,
ama birgün muhakkak allah nasip ederse seninde bir yuvan olacak..
aynı zamanınında annenin evlendiği gibi sende evleneceksinnn...
kabullenmesi lazım bunu..

inş.. o istediği kadar istemesin şimdi eninde sonunda kabul edicek .. ben şimdi hiç birşey demiyorum. zamanını bekliyorum. Hayırlısıyla bir askerden gelsin, toparlasın bir kendini inş..

inş.. o istediği kadar istemesin şimdi eninde sonunda kabul edicek .. ben şimdi hiç birşey demiyorum. zamanını bekliyorum. Hayırlısıyla bir askerden gelsin, toparlasın bir kendini inş..

evet zamanı gelince oda isteyecektir..
inşaAllah herşey gönlünüze göre oluverir canım..

evet zamanı gelince oda isteyecektir..
inşaAllah herşey gönlünüze göre oluverir canım..

Zeynooo seni unuttum sanmaaaa

Şafağını Özel Yayınlıyorum..
BirAn Önce Düzce'ye Selam Demeni 4 Gözle Bekliyorum..

İki Haneliler Hayırlı Olsun Diyorum :)
Darısı Başımaaaa diyorummmm :52:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ angeloflove ♥ : 99

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

kız bende diyordum ki esra unuttu bak beni :52: yanılmışım çok tşk ederim kızçeler :17::nazar:
çok youn oldugum ıcın bugun gelemedım. masallah baya sohbet etmişsiniz hepsını okudum. en kısa surede plakalara da gelırız ıns. :17::72::nazar:

bızım yemek de guzel gectı. sız sormadan yazayım :52: 15 kısıydık. oturmadım yıne :53: bayram hedıyesı olarak bana pantalon etek ıle bluz almıs annesı cok beendım. tam da o eteklerden almak ıstıyordum cok ıyı oldu valla :52: kendı bahcelerınden domates bıber ıhlamur getırmısler. esra sen ve kolın geldı aklıma dırek gulumsedım :52: sohbet muabbet tabıkı 1 dı kalktılar. bır ıftarı da boyle sevdıgım olmadan gecırdım :14:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 17.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 85

♥ iwran ♥ : 88

♥ seker ♥ : 91

♥ romromela ♥ : 96

♥ angeloflove ♥ : 98

♥ edaogz ♥ : 99

♥ EmrEsra ♥ : 103

♥ exclusive ♥ : 110