• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

kız bende diyordum ki esra unuttu bak beni :52: yanılmışım çok tşk ederim kızçeler :17::nazar:
çok youn oldugum ıcın bugun gelemedım. masallah baya sohbet etmişsiniz hepsını okudum. en kısa surede plakalara da gelırız ıns. :17::72::nazar:

bızım yemek de guzel gectı. sız sormadan yazayım :52: 15 kısıydık. oturmadım yıne :53: bayram hedıyesı olarak bana pantalon etek ıle bluz almıs annesı cok beendım. tam da o eteklerden almak ıstıyordum cok ıyı oldu valla :52: kendı bahcelerınden domates bıber ıhlamur getırmısler. esra sen ve kolın geldı aklıma dırek gulumsedım :52: sohbet muabbet tabıkı 1 dı kalktılar. bır ıftarı da boyle sevdıgım olmadan gecırdım :14:

unuturmuyum ya..
oh ohh maşaAllah Zeynepcim :)

kız bende diyordum ki esra unuttu bak beni :52: yanılmışım çok tşk ederim kızçeler :17::nazar:
çok youn oldugum ıcın bugun gelemedım. masallah baya sohbet etmişsiniz hepsını okudum. en kısa surede plakalara da gelırız ıns. :17::72::nazar:

bızım yemek de guzel gectı. sız sormadan yazayım :52: 15 kısıydık. oturmadım yıne :53: bayram hedıyesı olarak bana pantalon etek ıle bluz almıs annesı cok beendım. tam da o eteklerden almak ıstıyordum cok ıyı oldu valla :52: kendı bahcelerınden domates bıber ıhlamur getırmısler. esra sen ve kolın geldı aklıma dırek gulumsedım :52: sohbet muabbet tabıkı 1 dı kalktılar. bır ıftarı da boyle sevdıgım olmadan gecırdım :14:

Hoşgeldin Zeynep, ne güzel yaaa oohhh gülegüle giyinn :) sabır sabır sabır, bidahaki iftarlar onsuz olmayacak allahın izniyle şekerim :)

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 17.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 87

♥ iwran ♥ : 88

♥ seker ♥ : 91

♥ romromela ♥ : 96

♥ angeloflove ♥ : 98

♥ edaogz ♥ : 99

♥ EmrEsra ♥ : 103

♥ exclusive ♥ : 110

♥ asigimbensana ♥ : 115

♥ zlhism ♥ : 120

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

:72: :72: :72:

Adaşımmm günaydınnnnnnnnnnnnn, ama benim şafağım bugün 85 :) yanlış yazmışsın bebeeemm :D

Hoşgeldin Zeynep, ne güzel yaaa oohhh gülegüle giyinn :) sabır sabır sabır, bidahaki iftarlar onsuz olmayacak allahın izniyle şekerim :)

Adaşımmm günaydınnnnnnnnnnnnn, ama benim şafağım bugün 85 :) yanlış yazmışsın bebeeemm :D

Günaydın Adaşımm,

adaşım ben niye hep senin şafağında yanlış yazım yapıyorum ya bilinç altı şafağını kıskanma/çekememe diyorum ben buna :17: :27:

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))

Günaydın Adaşımm,

adaşım ben niye hep senin şafağında yanlış yazım yapıyorum ya bilinç altı şafağını kıskanma/çekememe diyorum ben buna :17: :27:

Cıx cıx cıx, arada 20 gün var yaaaani adaşım bende olsam bende yanlış yazardım :1::1::1::1:

Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))

Aaaaaayyyyyyyyyyyyy ne güzel bir duygu buuuuuuuuuuuuu :D

evet tatlım :)) eylülden beri görmedim inşallah gördüğümde heyecandan kalbim durmaz :) :D

ayy ne güzeldir ya bizde 24 gün izin yaptığımızda çok güzeldi hak veriyorum sana izni beklemek şafak beklemekten daha zor :52: Onu görünce şafak mafak herşeyi unutursun kalbin seni unutur ona koşar fonksiyonlar değişir dikkat etmek lazım :52:

ayy ne güzeldir ya bizde 24 gün izin yaptığımızda çok güzeldi hak veriyorum sana izni beklemek şafak beklemekten daha zor :52: Onu görünce şafak mafak herşeyi unutursun kalbin seni unutur ona koşar fonksiyonlar değişir dikkat etmek lazım :52:

:)) çok özledim onu..

Bide ben bide ben 6.5 aydır görmüyorum aşkımı :(
Oooofff ooffff gel kurban olduğum gel gel gel gel :(

Kızlar,
Bernardo'da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası var 21.08 Tarihine kadar geçerli :)

hber verim dedim:)

benim çoooooooooooook begendiğim günlük yemek takımımı alıcam 6 + 6 12 kişilik yapıcammm Allah nasip ederse :119:

cuma cuma çok mutlandım yaaa :119:

Kızlar,

benim çoooooooooooook begendiğim günlük yemek takımımı alıcam 6 + 6 12 kişilik yapıcammm Allah nasip ederse :119:

:))))))))))))))) al kız :))))

günaydın kızlar. nasılsınız keyifler nasıl bakalım. esracım al tabi yavaştan çeyizini tamamla. ben de çoğu şeyimi almıştım. artık buyuk esyalar kaldı :52:
zlhism hem aramıza hoşgeldin hem de gözün aydın diyorum. izin güzel oluyor valla izinde insan asker olduğunu unutuyor valla :31:

teskereci devre olduk mu 91-2 lerin hepsi gitti mi hadi artık yaw. iwran nerde :44:

Kızlar,

Ya ben göremedim nerde yazıyo kampanya olduğu adaşım..
Benimde çok hoşuma giden kahvaltı takımı var ordaaa..

Bide senin beğendiğin günlük yemek takımı Romance'mı :D ben onu beğeniyorumda :D

Back