• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Bizim sülüs tarihimiz 5 Eylül,
Dağıtımla Birlikte 23 Gün Dolu Dolu İzi Kullandık :nazar:

Senin askerin nerdeydi Canım?
sen nerdesin?
yaşın kaç :)

ayfon- sandıklıda canım
ben istanbuldayım :)
yaşım 21 :)
sen nerdesin ve yaşın kaç :)
sülüs tarihlerimiz aynı :) ama sadece dağıtım izni kullandık biz 7 gün :)

Beniim nişanlımında sülüs tarihi 5 eylül kızlar, sadece 7 gün dağıtım izni kullandı benim aşkım..

Buarada bende İstanbul'dan canım,
24 yaşımdayım...

canım o zaman ikimizin de 88 günü var :)

Yok canım benim 86 günüm var çünkü benim aşkım Doğu'da buna bağlı olarak 2 gün yol iznimiz ve 2 günde erken terhisimiz var bizim.
Bide benim aşkım hiç izin kullanmadıki, seninki şimdi 10 gün kullancakmış :(((
Şurda azıcık kaldı aslında keşke kullanmasaydı izin be tatlım :s

Yok canım benim 86 günüm var çünkü benim aşkım Doğu'da buna bağlı olarak 2 gün yol iznimiz ve 2 günde erken terhisimiz var bizim.
Bide benim aşkım hiç izin kullanmadıki, seninki şimdi 10 gün kullancakmış :(((
Şurda azıcık kaldı aslında keşke kullanmasaydı izin be tatlım :s

hayatım eylülden beri görmedim ben çok istedim izin kullanmasını. orda çok zayıflamış erimiş resmen gelsin burda bi 10 gün kendine gelsin istedim. orda hiç birşey yemiyor çok tuhaflaşmış.. o da gelmicem erken bitsin diyordu da ben ona izin vermedim. onun için iyi olucak bu izin inşallah :)

hayatım eylülden beri görmedim ben çok istedim izin kullanmasını. orda çok zayıflamış erimiş resmen gelsin burda bi 10 gün kendine gelsin istedim. orda hiç birşey yemiyor çok tuhaflaşmış.. o da gelmicem erken bitsin diyordu da ben ona izin vermedim. onun için iyi olucak bu izin inşallah :)

Ben Kars'a gittim aşkımın yanına, 5 gün gördüm aşkımı, hatta evci iznine çıktı 3 günlük...
Hep ama hep birlikteydik...

Dönüşte mahfoldum, istanbula gelene kadar nasıl ben aşkımı orda bırakıp geldim diye otelde yerlere çöküp hıçkıra hıçkıra ağlamalarımı dersin, havalanında yüzlerce insan arasında aralıksız ağlamalarımımı dersin.. bittim yaa resmen..bir günde saçlarım beyazladı...

Çünkü herşey başa sarmıştı, 10 kasımda karsa gönderdik ve ondan sonra ister istemez insan alıştırıyo kendini...
Bir kere gördüm.. ve herşey başa sardı.. bütün alışma emeklerim boşa gitti.
Oda çok kötü oldu, arkasına bakmadan gitti... Kötü olduğunu görmeyeyim diye..

Yine aynısı olacaktı biliyodum ve biz ikimizde karar alıp izine gelmemesine karar verdik.. Çünkü benimki zaten çok şükür allahıma rahat, askeri gazinoda albayın postası... alayda bile değil yani...
Burda 20 gün görüp geri göndereceğime, hazır şu duruma alışmışken görmeyeyim o 20 gün ama 1 ay erken gelsin ve hiç gitmesin dedim...

Ondan gelmesini istemedim... ama kurban olurum, onun saçının telinden ayak tırnağına kadar çok özledim... :(

ayfon- sandıklıda canım
ben istanbuldayım :)
yaşım 21 :)
sen nerdesin ve yaşın kaç :)
sülüs tarihlerimiz aynı :) ama sadece dağıtım izni kullandık biz 7 gün :)

bende istanbuldayımm,
22 yaşımdayım :)
biz dayanamadık birde izinlerinin birinde annesi ameliyat oldu ondan kullandı,
birinde de babası için kullandı ,

sonuncuda da benim için geldi ve süper geçti :69:
öyle işte :31:

Ben Kars'a gittim aşkımın yanına, 5 gün gördüm aşkımı, hatta evci iznine çıktı 3 günlük...
Hep ama hep birlikteydik...

Dönüşte mahfoldum, istanbula gelene kadar nasıl ben aşkımı orda bırakıp geldim diye otelde yerlere çöküp hıçkıra hıçkıra ağlamalarımı dersin, havalanında yüzlerce insan arasında aralıksız ağlamalarımımı dersin.. bittim yaa resmen..bir günde saçlarım beyazladı...

Çünkü herşey başa sarmıştı, 10 kasımda karsa gönderdik ve ondan sonra ister istemez insan alıştırıyo kendini...
Bir kere gördüm.. ve herşey başa sardı.. bütün alışma emeklerim boşa gitti.
Oda çok kötü oldu, arkasına bakmadan gitti... Kötü olduğunu görmeyeyim diye..

Yine aynısı olacaktı biliyodum ve biz ikimizde karar alıp izine gelmemesine karar verdik.. Çünkü benimki zaten çok şükür allahıma rahat, askeri gazinoda albayın postası... alayda bile değil yani...
Burda 20 gün görüp geri göndereceğime, hazır şu duruma alışmışken görmeyeyim o 20 gün ama 1 ay erken gelsin ve hiç gitmesin dedim...

Ondan gelmesini istemedim... ama kurban olurum, onun saçının telinden ayak tırnağına kadar çok özledim... :(

tatlım ne güzel gidip görebiliyorsun :) ben burda bile hergün göremeyeceğim :( en fazla 10 günün 4 günü birlikte olabiliriz. :(

Çok Entresan Değil mi kızlar ya,

ya varsa bi derdin bi sıkıntın ne bileyim alır dersin kızım böyle bak böyle yaparsan daha iyi,
yada kızın bi derdi varsa, anne hoşlanmıyorum boyle olmasa şöyle olsa olurmu ne bileyim ya...

böyle ne oluyoruz analmıyorum :D
faceden tripler falan hey Allahım ya ne günlere geldik :D

bende istanbuldayımm,
22 yaşımdayım :)
biz dayanamadık birde izinlerinin birinde annesi ameliyat oldu ondan kullandı,
birinde de babası için kullandı ,

sonuncuda da benim için geldi ve süper geçti :69:
öyle işte :31:

ne güzel ya :) benimki gelicek ama hergün beraber olamicaz :(

tatlım ne güzel gidip görebiliyorsun :) ben burda bile hergün göremeyeceğim :( en fazla 10 günün 4 günü birlikte olabiliriz. :(

Neden züleyhacım yaa :(
Bende tek gitmedim kayınpederimle gittim tabii.. yoksa zaten evci çıkamazdıki.

Çok Entresan Değil mi kızlar ya,

ya varsa bi derdin bi sıkıntın ne bileyim alır dersin kızım böyle bak böyle yaparsan daha iyi,
yada kızın bi derdi varsa, anne hoşlanmıyorum boyle olmasa şöyle olsa olurmu ne bileyim ya...

böyle ne oluyoruz analmıyorum :D
faceden tripler falan hey Allahım ya ne günlere geldik :D

Çocuk gibi adaşım yaa...

Neden züleyhacım yaa :(
Bende tek gitmedim kayınpederimle gittim tabii.. yoksa zaten evci çıkamazdıki.

Çocuk gibi adaşım yaa...

tatlım cumartesi geliyor. cumartesi yorgun olucak yatıcak akşama kadar bide ramazanın son günü ailesiyle geçirmek isticek. bayramın 1. ve 2. günü bizim akraba ziyaretleri var. 3. günü buluşucaz.
bayramdan sonra çarşamba günü işbaşı yapıcaz tatil vermediler. cumartesi yada pazar yine buluşuruz. bir de diğer hafta akşam üstü buluşuruz. zaten salı ya da çarşamba günü geri dönecek. :( döneceği zaman da göremicem galiba çünkü ailesi akrabaları, arkadaşları hep birarada olurlar istese de çıkamaz :(

Back