Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi canım sen nasılsın![]()
Saol canım iyi olmaya calısıyorum iste
Ya bayramda kesinmi gelcekleri sizin bi bilginiz varmı?
bilmiyorum ama ben bayramdan sonra gelse keşke diyorum bayram hızlı gecer ne oldugunu anlamam![]()
valla benimki dağıtım iznide kullanmicakmıs
oyuzden telas bile yapamıyorum:97:
slmm cnm h.geldn vallahi ogrendgme gore 55 gun acemilikmiş bayram nedeniyle ekmn sonu gelirlermiş ama benmki meslekçi die 1 ay yapacak
meslekci ne demek oluyo canım
kızlarrrrrrr ühüm bugün aradı çalışıyordum ve o kadar çok ses vardıki 5 dakika boyunca tek anladıgım iyi olduguoff off..
bu arada sohbet edemez olduk 2 gündür ne var ne yok kızlar =) meslekçi olması daha güzel degilmi pek bilmiyorum ama
sanırım iyi hangimiz ne biliyoruz ki :82:
dogru canım =) off yorulmuşum oturunca fark ettim =)
bende oturmaktan yoruldum sanırım
sabah erken kalkıp harç yatırmaya gitmem gerek ama yataktan kalkmaya alışık değilim pek derin düşüncelerdeyim bugünden beri yarın nasıl kalkacam diye![]()
olsun sen ordan cıkıcan eve gelicen ben 6.30 da kalkıcam işe gidicem![]()
ama alışmalıyım bende okullar açılıyo ben kalkıp yollara düşücem her gün her gün otobüsler kalabalık olacak okulun o dimdik bayırını çıkmak zorunda kalacam derse nefes nefese giricem hiç bişe anlamicam tabi sonra yine bütünlemeler yine alttan dersler...bende hiç suç yok bak hep bu erken kalkmak yüzünden![]()
bende malesef 1 saat otobüs ardından ortalama 20 dk yürümem lazım adaş ahh ahh :) olsun be adaş yine biz iyiyiz ya askerlerimiz onlara göre çok rahatız çokbu arada adaş sen nerede oturuyorsun
ben Trabzondayım canım..sen istanbuldasın sanırım
evet canım =) askerimi özledim bennnn bu arada adaş dün bizim 2.yılımızdı gittim bize çeyiz aldım yeni![]()