• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

inş canlarım..bugün tam taksitlerim bitti derken yeni taksite girdim 2 tane nevresim aldım taçtan indirimde die..bide canım sıkkındı ya bişiler almak istedim..siz başladınızmı ufak tefek

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlı tatlı heyecan başlamıştır şimdi ohhh :32:
Allah bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da adaşıma da hepimize :69::69::69:

Eki Görüntüle 257529 Eki Görüntüle 257530

bunlar canım yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum..kırmızı olan aklımdaydı ama mürdüm olana orada karar verdim ama rengi resimdekinden daha güzel sizce nasıl..ve senin aldıklarında hayırlı olsun canım sen nasıl aldın

gayet guzel cnm hayırlı olsun gulerek kullan benım aldıgım saten

bende çalışmaya başladıktan sonra kendim yaıcam Allah ın izniyle ama okuduğum için çalışmam mümkün değil.ama önümüzdeki yaz kreşlere başvuracam çocuk gelişimi mezunu olduğum için usta öğretici olarak çalışabilirm.onun dışındaki işleri yapmamı sevgilim istemiyo zaten kendi işini yap diyo.sadece çocuklarla muhattap ol diyo :1:

benim annem biliyo da oturup konuşmayız bu işleri..bi mezun olup atanabilsem değmeyin keyfime :66:

Benımde okul yenı btdı cnm örgün egtm btdı aöfye dikey gecs yapıcm 2 yıl da acıktn tamamlıycam şuan çalşmyrm anlıycagın annem saolsun. Kpss hazrlncm olmssa da norml özele grcem artık.

Benımde okul yenı btdı cnm örgün egtm btdı aöfye dikey gecs yapıcm 2 yıl da acıktn tamamlıycam şuan çalşmyrm anlıycagın annem saolsun. Kpss hazrlncm olmssa da norml özele grcem artık.

ii akşamlar kızlar sohbet koyulasmıs masllah nasılsınızz

inşallah devlet olur canım.Allah hayırlısını nasip eder inşallah..

ii akşamlar kızlar sohbet koyulasmıs masllah nasılsınızz

celinees hoşgeldin canım =)
çagla teşekkürler canım sen ne renk aldın
evet adaş kısmet bak =)

Son düzenleme:
telefonla konuştuktan sonra biraz rahatladım canım birde kk sayesinde biraz unutuyorum =) sen nasılsın:70:

sevndm cnm ya kmseyi takmayn kafanızaa.iyiym cok skur askerm aradı az once kıskanclıkları baslıyoor askerlermzn yavas yavas heraldee:)yaarn arkadasa gidcem dedm evnde bazı yerlerde sebeke cekmeyeblr ceksn bi zahmet gozn hep tlfda olsun arayınca ulascm sana dio asker olunca daha bi agır oluolar sanki:69:

kızlar cıkmam lazım bu arada aldıgım saten takımı merak eden arkdsltr olursa google yazabılır taç saten nevresım takımı pullu çok hoş görşmek üzre işte şafak panomuz olan topciğede gelrsenz dha ck görşrz iyi aksmlr ş:86

sevndm cnm ya kmseyi takmayn kafanızaa.iyiym cok skur askerm aradı az once kıskanclıkları baslıyoor askerlermzn yavas yavas heraldee:)yaarn arkadasa gidcem dedm evnde bazı yerlerde sebeke cekmeyeblr ceksn bi zahmet gozn hep tlfda olsun arayınca ulascm sana dio asker olunca daha bi agır oluolar sanki:69:

evet canım benimkide dün neredesin dedi evdeyim dedim hayret evdesin dedi güldü ama haklı o gitti gideli sürekli geziyorum evde durmuyorum =) ama oda haklı tabi :70:

$images.webp

oldu mu bilmiyorum :18:
sen nevresimini ekledin ya takımımı eklemesem çatlardımmmmmmm :27:

Back