- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.621
Tamam abla diyeyim:))Yok ben daha 40 bile değilimama sen yine de abla diyebilirsin
Olur canımEternaaLLove burayada gwlebilirsin
İste bana çok oluyor herseyden elektrik çarpıyor sürekli hic normal değil
Elektrikçi kocanız olsa böyle sorunlar yaşamazdinizValla bak , çekyatın arasına bi şey kaçmıştı onu alayım diye ararken çekyatın iç kısmındaki demiri çarptı zonklattı valla
İyi geceler Bulca :))iyi geceler kızlar
Ben oynuyorum oğlumla :))Kutukutu pense oyunuda vardi 90 larda:)
KimKus ayagimi yeyo yetisin
O süperdi siralari birleştirir yemeklerimizi paylaşırdik :)Birde en çok özlediğim okul zamanında oglenciydik orucu son derste sınıfta acardik ogretmenimoz izin verirdi :))
Annemizin oruç için yaptığı tost kantindekinden tatlı gelirdi o anO süperdi siralari birleştirir yemeklerimizi paylaşırdik :)
Birinci sınıftayken teneffüste kantinden piknik bisküvi almıştım, sıranın altına koydum. Tekrar baktığımda orda yoktu. Cok ta acıkmıştim en çok ona yanıyorumAnnemizin oruç için yaptığı tost kantindekinden tatlı gelirdi o an
Sokaklar karanlıktı ama hiç korkmazdik servis e hiç binmedim okul ne mesafede olursa olsun :)
Bende bı kere arkadaşımın metal kalemtrasini calmistim aalmiyordu babamBirinci sınıftayken teneffüste kantinden piknik bisküvi almıştım, sıranın altına koydum. Tekrar baktığımda orda yoktu. Cok ta acıkmıştim en çok ona yanıyorum
Alican yaptı kesin biliyorum ben
Çocukluk işte heves ile hatalar yapıyorduk :)Bende bı kere arkadaşımın metal kalemtrasini calmistim aalmiyordu babam
Annem farketti çabuk dedi onu aldığın gibi bırak arkadaşa çaktırmadan geri koymuştum birde en yakın arkadaşımdı :/
Süper Baba yi biliyorum hatta flütle kendi kendime caliyordum şarkısını :)) halada çocuklara calarim yılan hikayesini falanSüper baba, şehnaz tango diyecegim de o senelere mi tekabul ediyordu, emin değilim ..
Bende lisede bı arkadaş 5 kontör at sana geri atarım dedi Allah belanı versin gözde 13 sene oldu 13Çocukluk işte heves ile hatalar yapıyorduk :)