- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.601
Paspas başladıydım onu örüyoooom
Ben gecen kış oğlana yelek örmeye başladı hala bitecekhic uremiyor bezdim :d
Üstüne ağır ayak biri gelmiştir ondan üremiyodur
Ben geziyorum ablaNörüyonuuuuuuz
Ben de gezdim bu gün hıııııııııııhBen geziyorum abla
Herkesler geziyoBen de gezdim bu gün hıııııııııııh
Tembellik etme kız al eline bitiri bitiriverAnnemle başladık ama o da tezcanlidirbakalım anneme veririm o bitirir artik
Tembellik etme kız al eline bitiri bitiriver
Yun beni çarpıyor sisle surtusunce
Tövbeler olsun nasıl çarpıyobi yaşıma daha girdim hayırlı uğurlu olsun
Gercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))Tövbeler olsun nasıl çarpıyobi yaşıma daha girdim hayırlı uğurlu olsun
Beni de çekyat çarptıydı geçenlerde valla bak , kedi gibi öyle bi ciyakladımki düşman başınaValla elektrik çarpar ya ufak ufak cizzrrtt yapar ondan oluyoranlamadım bende
Yok ben daha 40 bile değilimGercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))
Beni de çekyat çarptıydı geçenlerde valla bak , kedi gibi öyle bi ciyakladımki düşman başına
Cekyat miDDDD allah seni kahkaha attm yaa arabanın kapısını da acamiyorm o da çarpıyor beni önce toprağı elliyorm teyemmüm alıyorum ondan snra kapıya yoneliyorm
Valla bak , çekyatın arasına bi şey kaçmıştı onu alayım diye ararken çekyatın iç kısmındaki demiri çarptı zonklattı valla