90 lar.....

Benim çocuklarım da dahil tek beklentileri tel yada tablette biraz daha zaman geçirmek :/

evet ya onlarda çok güzeldi. Isimlerini hatirlamiyorum ama şuan. Severdim com orta okulda favorilerim arasındaydı )
Bir keresinde okulda kız beslenmesinde getirmişti bizimkilere alın dedim almamışlardı nasıl küsmüştüm Ay bak onu da hatırladım şimdi..

:) yaaa kiyamam alsalardı ya ne vardı küstürcek kadar
Zararlıymış da, sağlıksızmış.. Şimdi de kilo yapar diye yiyemiyoruz ah.. ah.. İçim yandı şuan.. Bir de meybuzlar vardı hatta öğretmenler içmesinler diye lağım suyundan yapıyorlar onları hep pis derlerdi yine de marifet yapıp alırdık.. Ama tadı güzeldi bak bardakta olanlar özellikle onlar daha pahalıydı

evet ben en çok turuncu ve yeşilini severdim. Ne zaman okul önünde elimde meybuz olan bi çocuk görse veliler yok zararlı kansorejen diye başlarlardı kızarak konuşmaya ama hem ucuzdu hem lezzetli :)

evet ben en çok turuncu ve yeşilini severdim. Ne zaman okul önünde elimde meybuz olan bi çocuk görse veliler yok zararlı kansorejen diye başlarlardı kızarak konuşmaya ama hem ucuzdu hem lezzetli :)
Okulun kantininde satılıp da ne diye kötülerlerdi anlamış değilim madem öyle kantinde satma Bir de bizim okulun arka bahçesinde beybilet çetesi vardı cips aldıysan senin etrafını sararlardı.

Herşey çok güzeldi herşey o an çok masumdu

Duygularımızı korlettiler yaşam alanlarımızı kirlettiler

İnsan vicdani yok oldu merhametten uzak artık herkes ...

Paylaşmak vardı aza kanaat etmek vardı

Yaşlıya yardım etmek yer vermek vardı

Sofraya ayri oturulmazdi

Saygı vardı edep vardı

Baba odaya girince ayaklar duvarı dayanıp yayildiysan kalkardin duzeltirdin kendini

Herkesten önce anne baba saygısı vardı

Yoklugu sevmek yoklukta mutlu olabilmek vardı

Sevgi vardı huzur vardı

Herşey o yıllarda kaldı

Benim ne umudum var artık

Koreldim yani

Bazen diyorum böyle bı dünyaya çocuk yaptım yaa sonrası ne olacak

Kızım önümden yururken

Allah korusun ya başına bişey gelse taciz edilse korkusu yaşıyorum

En çok hoşuma giden de yabancı kimselere elini dahi dokundurtmamasi ama bu yetmiyor

Annem babam dahi olsa aklım geride kalıyor onlardan korkumdan değil ya birine sevdirirlerken biri bişey yaparsa diye

Keşke çocuklarımızda bizim gibi rahat sevgi saygı olan başkasının özgürlük alanına girmeden paylaşarak yaşamayı bilselerdi

Mesela hayalleri bilgisayar tablet değilde keşke bı gezme bı oyun mutluluğu yasasalardi

Bizde koreldik

Bazen acaba bizde mi sahip çıkamadık kendimize diyorum

Biz nerde hata yaptık

Yozlaşmak hoşuma mı gitti

Yoksa anlık olarak hayat beklentim mi değişti

Herşey eskisi gibi olsa diyoruz ahhh keşke

Tek derdim oyuncagimin kırılması olsa

Kardeşim benden önce çikolata mi yemiş olsa

Babam yine eve 3-5 ayda sucuk soksa

Ve biz yine 4 gözle onun sokakta beklesek

Yokluğu en dibine kadar yaşamış bı insanım ben
Yoklukta büyüdüm ama hiç isyan etmedim

Onun var benim niye yok diye

Hiç bı ayakkabı için aglamadim mesela

Bilirdik hissederdim babamı uzmezdum

Bunları neden yazdım bende bilmiyorum ama doldum sanırım

Keşke gözümü kapatıp açtığımda elimde bu telefon değilde salçalı ekmegm olsaydı

Ve aşağıdan kapı zili sonuna kadar basılı olsaydı

En büyük derdim aşağı inerken ipi mi evde unutmuş olmam olurdu ..........

Ayy cok guzel yazmissin duygulandim. Aslinda bizler yapiyoruz cocuklari boyle parklar dolu is var diye evden cikmiyoruz. Kotu insanlar var diye cocuklar eve hapsoldu. Allah onlari butun evlatlardan uzak tutsin

Ayy cok guzel yazmissin duygulandim. Aslinda bizler yapiyoruz cocuklari boyle parklar dolu is var diye evden cikmiyoruz. Kotu insanlar var diye cocuklar eve hapsoldu. Allah onlari butun evlatlardan uzak tutsin
Annelerimizin de işi vardı terelelli ben birde çok çocuklu bı ailedeydim 2 kardeş değildik yani kadının işi bitmedi ama bilirdi bizi mutlu etmeyi

Nerde neler değişti onu kavrayamiyorum teknoloji değil sadece sebep başka şeyler olmalı

Bilmiyorum minik cok guzel ve temiz gunlerdi. Kardesim komsuya gitmisti kaybopdu diye saatlerce aglamistim. Gidip aramistim. Sapiga denk geldim bir kere ama gitmemistim onunla 9 yasinda falandim galiba. Uyanikmiydik yoksa o zamanlar fazla degilmiydi pis sapiklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…