• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

Tövbeler olsun nasıl çarpıyo :KK70: bi yaşıma daha girdim hayırlı uğurlu olsun :KK70::KK70:
Gercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))

Gercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))
Yok ben daha 40 bile değilim :KK71:ama sen yine de abla diyebilirsin :cool:

Beni de çekyat çarptıydı geçenlerde valla bak , kedi gibi öyle bi ciyakladımki düşman başına :KK70:

Cekyat mi :DDDDD allah seni kahkaha attm yaa :D arabanın kapısını da acamiyorm o da çarpıyor beni :D önce toprağı elliyorm teyemmüm alıyorum ondan snra kapıya yoneliyorm :D

Valla bak , çekyatın arasına bi şey kaçmıştı onu alayım diye ararken çekyatın iç kısmındaki demiri çarptı zonklattı valla :bicak:
Cekyat mi :KK70:DDDD allah seni kahkaha attm yaa :KK70: arabanın kapısını da acamiyorm o da çarpıyor beni :KK70: önce toprağı elliyorm teyemmüm alıyorum ondan snra kapıya yoneliyorm :KK70:

Back