- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.641
Süper Baba yi biliyorum hatta flütle kendi kendime caliyordum şarkısını :)) halada çocuklara calarim yılan hikayesini falan
Elektrikçi kocanız olsa böyle sorunlar yaşamazdiniz
:))) Lisede hep birbirimizden bişeyler alır geri ödemez iade etmezdik niyeyse.Bende lisede bı arkadaş 5 kontör at sana geri atarım dedi Allah belanı versin gözde 13 sene oldu 13
Mavi önlüğü sadece 1. sınıfta giydim :) sonra gri olduk gri önlüğe geçtilerEki Görüntüle 2172540
Mavi önlük altına giymeyen yoktur heralde :)
İlk defa duyuyorum gri önlüğü :/Mavi önlüğü sadece 1. sınıfta giydim :) sonra gri olduk gri önlüğe geçtiler
Herkes hatırlıyor ben nedense onu hatırlamıyorum acaba tadını begenmedigimden mi almiordum :/90lar diyince benim aklıma ilk gelen yumiyum hani şu dışı pembe olan sakız gibi şekerleme olsa da yesek
7 numarayı evlendikten sonra eşimin sayesinde izlemeye başladım eski bölümleri ısrarla izliyordu ama ruhsari iacirmazdim :))7 numara
Ruhsar :)
aaaa gorsen kesin hatırlarsın ya 90larda yumiyum her çocuğun hayali (ya da en azından benim için öyleydi ) tabi sonrasında ergenlikte aldığım temelini çocuklukta attigim kiloları hatırlamak bilr istemiyorumHerkes hatırlıyor ben nedense onu hatırlamıyorum acaba tadını begenmedigimden mi almiordum :/
Ruhsarın aynısı tekrar çekildi yıllar önce ismi farklıydı ama kısa sürdü.7 numarayı evlendikten sonra eşimin sayesinde izlemeye başladım eski bölümleri ısrarla izliyordu ama ruhsari iacirmazdim :))
İsmini hatırlıyorum k ama yedigimi tadını hiç mi hiç hatırlamıyorum belki de hiç almadım :)aaaa gorsen kesin hatırlarsın ya 90larda yumiyum her çocuğun hayali (ya da en azından benim için öyleydi ) tabi sonrasında ergenlikte aldığım temelini çocuklukta attigim kiloları hatırlamak bilr istemiyorum
Benimki de hala 7 numara ve super baba izliyor7 numarayı evlendikten sonra eşimin sayesinde izlemeye başladım eski bölümleri ısrarla izliyordu ama ruhsari iacirmazdim :))
Adı neydi ki bulcaRuhsarın aynısı tekrar çekildi yıllar önce ismi farklıydı ama kısa sürdü.
Hayal ve gerçek ti sanırımAdı neydi ki bulca
Süper babaya çok takılmiyoriz ama yedi numara ve susam sokağı en sevdiği bizim birde ninja kaplumbağaBenimki de hala 7 numara ve super baba izliyorbende ruhsarcıydım
İsmini okuyunca hatırladım evet tutmadı o güzel değildi :/Hayal ve gerçek ti sanırım
portakallı kakaolu küçük filler vardı onlar da lezzetliydi sonra yok oldu :)aaaa gorsen kesin hatırlarsın ya 90larda yumiyum her çocuğun hayali (ya da en azından benim için öyleydi ) tabi sonrasında ergenlikte aldığım temelini çocuklukta attigim kiloları hatırlamak bilr istemiyorum