90 lar.....

Bende lisede bı arkadaş 5 kontör at sana geri atarım dedi Allah belanı versin gözde 13 sene oldu 13
:))) Lisede hep birbirimizden bişeyler alır geri ödemez iade etmezdik niyeyse.
Çocuğun teki bana bi şarkı dinletti, aşk şarkısı.. Dedi ne hissettin, ben de baktım bön bön :)) hiç mi birşey hissetmedin dedi yoo dedim

Herkes hatırlıyor ben nedense onu hatırlamıyorum acaba tadını begenmedigimden mi almiordum :/
aaaa gorsen kesin hatırlarsın ya 90larda yumiyum her çocuğun hayali (ya da en azından benim için öyleydi ) tabi sonrasında ergenlikte aldığım temelini çocuklukta attigim kiloları hatırlamak bilr istemiyorum

aaaa gorsen kesin hatırlarsın ya 90larda yumiyum her çocuğun hayali (ya da en azından benim için öyleydi ) tabi sonrasında ergenlikte aldığım temelini çocuklukta attigim kiloları hatırlamak bilr istemiyorum
İsmini hatırlıyorum k ama yedigimi tadını hiç mi hiç hatırlamıyorum belki de hiç almadım :)

Yuvarlak şekerli sakozlar vardı renk renk babamın haberi yokken varmış gibi hergub yazdırıyordum babam bir gün enseledi beni

portakallı kakaolu küçük filler vardı onlar da lezzetliydi sonra yok oldu :)

Leblebi tozu...
Sinan özen, hakan peker, atilla taş :) tabiiiki Tarkan...
Bir de üfleyerek minik topu havada tutma oyunu vardı ya :) hani böyle pipet gibi bişey vardı onu üflerdik.
Ne zaman ateri oyunları vs yaygınlaştı sokak oyunlarına gölge düştü.
O yıllarda çiçekli renkli elbiseler modaydı bide renkli bahçıvanlar.
Şimdi ki çocuklar hiç eğlenmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…