- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.581
Adam akıllı disiplinli bir kargo şirketi görmedim ki zaten :/
Adam akıllı disiplinli bir kargo şirketi görmedim ki zaten :/
İsim söylemediler mi niye geri gönderdin eşinin ismiyse? Galiba ben de şubeden alcam bu gidişle :/Asil olay burada kopuyor meğer kargo bizimmis esim bana söylememişajsjshhsjaja neyse gitsn şubeden alsın :d doğru getirmişler yani
İsim söylemediler mi niye geri gönderdin eşinin ismiyse? Galiba ben de şubeden alcam bu gidişle :/
Hadi yaAşağıdan kargo dedi biz kargo siparişi vermedik dedm gittiisim de söylemedi söylese bilirdim :d
Hadi yaneyse benim kargo geldi yağmur da durdu nihayet dışarıdayım
Merkeze şikayet et telefona bakmıyorlar de ben yapardım valla şikayet uzmaniyimHayır şube telefonu niye açmıyor? Çok sinirlendim yaaa 20 kez aradım
Onlar beni çok severler benim olmadığım yerde hemen yok olurlarKız birşey yapmadım sen gidince hepsi gittiminik yoksa bizde yoguz dediler bnde iflas ettim
Onlar beni çok severler benim olmadığım yerde hemen yok olurlar
Tövbe yarabbim ölmesin kimse daha gencim ben hapislerde curuyemem 3 dene çocugum var :/Seni sevmeyen olsun
Komşum vardı gitti yemeğim hazır adamimi bekliyorum :)Nörüyonuuuuuuz
Ben de aynından bekliyorum gelmedi dahaKomşum vardı gitti yemeğim hazır adamimi bekliyorum :)
Kızım buram buram kokuyor şuan altını almam lazım
Şükür Allah bu günlerimi aratmasın iyiyim Melek yuvarlanıp gidiyorum ..Sen nasılsın ablaHannaz
Tövbe yarabbim ölmesin kimse daha gencim ben hapislerde curuyemem 3 dene çocugum var :/