- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bende tutturdum valla90 larin etsiyle kaptırdım bı kase çekirdek citledim yazarken iyi mi :))
Evet münenin acimasi yok gerçi kazen kökten kesiyorSorun olmaz kiz bu film izmi falan yaziliyo siyaset bide oculu boculubyazma yeter
Hoş buldum canım. Ben 95liyim.Peri gelmis hosgelmis kac dogumlusunkiii:))
Ben hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedimEvet münenin acimasi yok gerçi kazen kökten kesiyor
Afiyet olsun :)Bende tutturdum valla
Olsun bes sene yasamisin 90 lariHoş buldum canım. Ben 95liyim.
Ben hep istemeden aldım siyasetten gitmisligim de vardırBen hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedim
Ay allah iyliğinizi vermesin derdin neydiBen hic ceza almadim iki kere aldim oda kendim istedim
Birakmistim 3.5yildir yeniden basladimAfiyet olsun :)
Sıkıldik kizlarla birbirimize sardikAy allah iyliğinizi vermesin derdin neydi
Bende gizli gizli yapıyorum arada eşime göre boşanma sebebi :))Birakmistim 3.5yildir yeniden basladim
Hahaha gizli de guzel olurBende gizli gizli yapıyorum arada eşime göre boşanma sebebi :))
Oda güzel napcan be ne ş...... Gör ne sele..... getirSıkıldik kizlarla birbirimize sardik
Çok tatlı oluyor defalarca agznini kokluyorsun kokusu geçti mi diye koştura koştura evi havalandiriyorum falanHahaha gizli de guzel olur
Anlamadim desem kufur edermisinOda güzel napcan be ne ş...... Gör ne sele..... getir
Ergenler gibi demiÇok tatlı oluyor defalarca agznini kokluyorsun kokusu geçti mi diye koştura koştura evi havalandiriyorum falan
Evet ergen kende yapmıştım anam anlamıştı :))Ergenler gibi demi
Benimkide anlsmisti azari yrmistimEvet ergen kende yapmıştım anam anlamıştı :))