90 lar.....

Biraz inat yapım var inadına yaptığım çok şey olmuştur mesela sosyal medya hesabı kullanmadığımız halde burdayım eşimden habersiz :)) haberi olsa bakar illaki :))
Benimkide geçenlerde Şakayla karışık bana bak o kk okuyup okuyup bana sarma dedi gizledigimi düşünüyordum :halay: En Büyük KK

Kızlar geyik güzel gidiyor ama benimkine bugün kıyak geçti para verdi al kızıda alisverise diye ben gelene kadar mutlu kalın opuldunuz
Ohh ne güzel iyi harcamalar :))

Benimki hiç para vermez elime vermiyorsun dediğimde cüzdanı sana bırakıyorum daha ne istiyorsun diyo

Pinti olduğumu bildiğinden çok rahat para birskir eve

90 lardab aklıma gelen ablamın birikimin azar azar yontar okulda harcardim :KK70:

Benimkininde yok bir kere gordu ciktigimi saniyo:KK70:
Benim haberi olsa bakar dışardan çok baktık birlikte çünkü herhangi bişey için araştırma yapsam kk çıkıyor ilk link olarak

Hep diyor bana bişey sorduğunda bak kadınlar kulübüne diyor bende diyorum baksam ne olacak giriş yapamadiktan sonra

Dışardan okuyup okuyup geçiyorum üye olsam ne güzel olur diyorum boşver diyor :KK70:

Yazık adama yaa :))

Ohh ne güzel iyi harcamalar :))

Benimki hiç para vermez elime vermiyorsun dediğimde cüzdanı sana bırakıyorum daha ne istiyorsun diyo

Pinti olduğumu bildiğinden çok rahat para birskir eve

90 lardab aklıma gelen ablamın birikimin azar azar yontar okulda harcardim :KK70:
Yok kız ne harcaması dışarda usta çalışıyor içerecek serin bişiler al dedi bakkala gittim geldim yoksa Benimkide aynı yani si.di oturdum kızımla cips ice tea keyfi yapıyorum

X