- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Benimki anlqmiyo anlasa bakarBenim haberi olsa bakar dışardan çok baktık birlikte çünkü herhangi bişey için araştırma yapsam kk çıkıyor ilk link olarak
Hep diyor bana bişey sorduğunda bak kadınlar kulübüne diyor bende diyorum baksam ne olacak giriş yapamadiktan sonra
Dışardan okuyup okuyup geçiyorum üye olsam ne güzel olur diyorum boşver diyor
Yazık adama yaa :))
Yok canım bunu oynamadım :) oynasam hatırlardım kesin balık tutma oyuncağı vardı bilir misin onu oltayla balığı yakalamaya çalışılıyordu sinir olurdum tutamayınca :)Bizde oynuyordukbulca hatta mesela sen oynayacaksan ben atıyorum ben oynayacaksam sen atıyorsun
Birde seninki kolaydı benimki zordu atışması yapardık :))
Benim yoktu ://Hacı yatmazım vardı :))))
Ablamdan kalmıştı bana da biz birbirimizin oyuncakları ile büyüdük :))Benim yoktu ://
Ben sadece oyun kısmını yasamisim sanırım hiç oyuncağım olmamış :))
Oyuncak konusunda ailemin hakkını yiyemem salıncağım da vardı :) park yakın değil di ama ben bir telini bile kıramazken hepsi yepyeni dururdu kardeşim sağolsun hepsini halletti bir bakmışım bebeğin kolunu kırmış ameliyat yapıyormuş bir bakmışım arabamın tekerini kırmış tamir yapıyormuş hepsini elden geçirdiAblamdan kalmıştı bana da biz birbirimizin oyuncakları ile büyüdük :))
Ay nerde o günlerArkadaşlar pazar banyonuzu yaptınız mii parlament sinema gecesi başladı. Yarın okulumuz var :))
Keşke böyle olsa
Banyodan önce banyo sobasini yakmak lazım. Bir de kış ayiysa banyoya ilk girecek en sessiz kardeşi seçmek de lazım.Arkadaşlar pazar banyonuzu yaptınız mii parlament sinema gecesi başladı. Yarın okulumuz var :))
Keşke böyle olsa
Ha ha ha bu iyidiBanyodan önce banyo sobasini yakmak lazım. Bir de kış ayiysa banyoya ilk girecek en sessiz kardeşi seçmek de lazım.
Evet vardı mino sakız vardı tüp çikolata oda meşhurdu o zamanBirde sulu yüzük vardı avcunuzu sakinca su fışkırtırdı
Tüplü cikolatayi hatirliyamadimdaEvet vardı mino sakız vardı tüp çikolata oda meşhurdu o zaman
Hoşgeldin beybisiKaldığımız yerden devam :))
Diş macunu gibi sıkıp yerdik :))Tüplü cikolatayi hatirliyamadimda
Kayıplarda 90. Sayfanın ilk yorumunu yapana ne yapalımSayfa 86 olmuş 86lı @_Marla_ nereyesunnnn?